Menü
Kosár

Accu-Chek Instant Kit vércukormérő készülék

Accu-Chek Instant Kit vércukormérő készülék
-45 %
Accu-Chek Instant Kit vércukormérő készülék
5 490 Ft
9 990 Ft
  • Elérhető: Raktáron: Központi raktár, Árpád utca
  • Cikkszám: TDDLR-1918503
Házhozszállítás

Várható kiszállítás:
1-3 munkanap
(tájékoztató jellegű)

Kiszállítás díja: 1190 Ft

Csomagpont

Várható kiszállítás:
1-3 munkanap
(tájékoztató jellegű)

Kiszállítás díja: 990 Ft

A csomagban található tesztcsík szavatossága lejárt!


A készlet tartalma: Accu-Chek Instant vércukormérő elemekkel, Accu-Chek Softclix ujjbegyszúró, 10 Accu-Chek Softclix lándzsa, 10 Accu-Chek Instant tesztcsík, tartó-tok.

Használati útmutató:

Termék jellemzők: céltartomány-kijelző, amely egy színskálán, jól látható módon mutatja, ha a vércukorszintje: magas (kék színű), megfelelő (zöld színű), vagy alacsony (piros színű). Az Accu-Chek Instant vércukormérő pontossága megfelel a nemzetközileg elismert (ISO 15197:2013 / EN ISO 15197:2015) szabványnak. Az 1 gombos navigálás egyszerű használatot biztosít. Háttérvilágított, nagy és könnyen olvasható LCD kijelző. Csak amire igazán szüksége van: a legutolsó mért vércukorérték és az átlagos értékek (7/30/90 napos) jelennek meg az eszközön. Elektrokémiai ("felszívós") technológiával működik.

Még egyszerűbb vércukormérés: a kis vérmintát (0,6 μL) a tesztcsík adagoló részének széles, sárga részén bárhol fel lehet vinni. Könnyű és kényelmes adatletöltés: miután csatlakoztatta vagy párosította a készüléket, a vércukormérő automatikusan naplózza a vércukoreredményeit a számítógépére (vagy a mobiltelefonra telepített applikációra); nincs többé szükség kézzel vezetett vércukornaplóra. Megbízható eredmények kevesebb mint 4 mp alatt. Széles mérési tartomány (0,6-33,3 mmol/l).

Könnyű és kényelmes adatletöltés számítógépen keresztül: USB kábellel csatlakoztassa a készüléket a számítógépéhez: telepítse hozzá az ingyenesen letölthető Accu-Chek Smart Pix szoftvert, vagy használja az Accu-Chek Connect Online diabétesz-menedzsment rendszerrel .

Könnyű és kényelmes adatletöltés applikáción keresztül: párosítsa Bluetooth kapcsolattal a vércukormérőt a mobiltelefonra telepített applikációval (DKP - Diabétesz Kontroll Program) és az applikáció automatikusan beolvassa a vércukoreredményeket - nincs többé szükség kézzel vezetett vércukornaplóra.


Általános tudnivalók
A termékleírásban szereplő információkért felelőséget nem tudunk vállalni, mert az a forgalmazó vagy a gyártó által biztosított leírás alapján készítettük.
Ha étrendkiegészítőt vásárol tudnia kell, hogy az étrendkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.