Menü
Kosár

Egyéb autós kiegészítő

Brand: Chicco Cikkszám: TDDLR-1919168
A autóvezető könnyen tud szemkontaktust tartani a hátsó utasülésen lévő gyermekülésben menetiránynak háttal ülő gyermekkel. HASZNÁLAT: A tükrön lévő fóliát távolítsa ..
7 490 Ft
Brand: Chicco Cikkszám: TDDLR-1919650
Állítható tükör, hogy a szemkontaktust az autóban a gyermekkel állandóan fenntarthassa.  Vakuum koronggal és csíptetővel lehet az autóban felhelyezni az első szélvédőre.   Termékjellemzők..
3 490 Ft
Brand: Markas Cikkszám: TDDLR-1918190
Markas Disney hercegnők nyakpárna   Jellemzői: - Patkó formájú párna, mely jól illeszkedik a nyakra és vállakra - Hosszabb utazásokon biztosítja a kényelmes pihenést - Puha, minőségi anyagb..
3 990 Ft
Brand: Markas Cikkszám: TDDLR-1920964
Jellemzői: - Patkó formájú párna, mely jól illeszkedik a nyakra és vállakra - Hosszabb utazásokon biztosítja a kényelmes pihenést - Puha, minőségi anyagból készült, hímzett mintával díszítve - Megtámasztja a fejet, ezzel egyidejűleg ellazítja a nyakat - Babakocsiban is haszn..
3 990 Ft
Brand: Markas Cikkszám: TDDLR-1913938
- Kényelmes párna, mely tépőzárral a biztonsági öv pántjára illeszthető - Segítségével az öv nem tekeredik meg, és nem vág be - Puha anyagának köszönhetően komfortos utazást bi..
1 990 Ft
Brand: Munchkin Cikkszám: TDDLR-1912322
Praktikus hordozható alvássegítő, ami kellemes hangot játszik.   Jellemzői: -segít elaludni a gyermeknek -kellemes hangot ad ki, mint pl. szívdobogás, különböző fehér zajok -praktikus -könnyedén..
8 090 Ft 8 990 Ft
Brand: Munchkin Cikkszám: TDDLR-1913956
Nagy segítség a kicsik utazása közben!   - az autó ülésének háttámlájára egyszerűen rögzíthető - a gyermek láthatja magát és ez elszórakoztatja őt - a hosszú..
7 990 Ft
Brand: Petite & Mars Cikkszám: TDDLR-1915022
Petite & Mars Tükör autóba BackCsatolja fel és készüljön a zökkenőmentes és biztonságos utazásra, mely élvezhetővé tesz minden pillanatot az utazások során. Domború és könnyen forgatható tükör,széles látószöget nyújt gyermekére. Arra tervezték,hogy tudjon figyelni gyermekére, ha az autósülé..
5 490 Ft
Petite & Mars Tükör autóba Back Zoo Petite & Mars Tükör autóba Back Zoo
Új -11 %
Brand: Petite & Mars Cikkszám: TDDLR
Biztonsági okokból a 15 hónaposnál fiatalabb gyermekeknek a menetiránnyal ellentétes irányban kell ülniük. Sok szülő azonban ideges az autóban, mivel nem tudja, hogy a gyermeke alszik-e hátul, ébren van-e, egyszóval mit csinál hátul. Ezzel a vidám kis állatos tükörrel folyamatosan ellenőrzés alatt t..
5 790 Ft 6 490 Ft
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.