Menü
Kosár

Szállítási információk


 

 Kérjük a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt ellenőrizd! Ha sérülést látsz a csomagon, vetesd fel jegyzőkönyvet, s ne vedd át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem tudunk elfogadni. Megértésedet köszönjük. 

 


DPD csomagszállítás háztól házig

15.000 Ft vásárlás vagy e felett INGYENES: 0 Ft

15.000 Ft vásárlás alatt: 1190 Ft

 

 

 Személyes átvétel szaküzletben 

Rendelés összegétől függetlenül INGYENES: 0 Ft

 

Megrendelését díjmentesen átveheti Árpád utcai szaküzletünkben. A helyszínen van lehetőség bankkártyás kiegyenlítésre is!

 

 

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy egy adott szállítást akkor tudunk megkezdeni, ha a megrendelt termékek raktárunkban megtalálhatóak. Megközelítőleges készletinformációt mindig az adott termék adatlapján talál, melyek a hozzávetőleges tájékoztatás célját szolgálják. A valós készlet a kiírttól eltérhet. Külföldi címre történő szállítás esetén a szállítási költségek magasabbak lehetnek. Viszonteladó partnereknek az internetes áruházban vásárolt termékekre a szállítási költség az itt feltüntetett díjaktól eltérhet.

 

 

 


 

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.