Szállítási információk

 

 

 Házhoz szállítás - futárszolgálat 

Ingyenes házhoz szállítással az ország bármely településére, 18.000 Ft vásárlás felett INGYENES: 0 Ft

 

 

 

   Gyors, általában másnapi szállítás         SMS és e-mail értesítés a csomag érkezéséről

 

 

A rendelést követően a terméket / termékeket a telefonon vagy e-mailben egyeztetett határidőn belül kiszállítjuk az Ön által megadott címre. Ha a rendelés összege nem éri el a 18.000 Ft-ot, akkor a házhoz szállítás költsége: 990 Ft.

 

 


 

 MPL PostaPont / MPL csomagautomata 

Ingyenes bármely a BabaBogyó.hu listájában szereplő MPL Postapontra, vagy MPL csomagautomatába, 18.000 Ft vásárlás felett INGYENES: 1.490 Ft
 

 

Megrendelése díjmentesen átvehető az ország 2700 helyén található MPL Posta Pont, vagy MPL csomagautomata valamelyikén, amelyet Ön a rendelés leadásakor kiválasztott. Ha a rendelés összege nem éri el a 18.000 Ft-ot, akkor az MPL Posta Pontra, vagy MPL csomagautomatába szállítás költsége: 990 Ft.

 

 


 

 Pick Pack Pont 

 

Ingyenes bármely a BabaBogyó.hu listájában szereplő pontra, 18.000 Ft vásárlás felett INGYENES: 0 Ft

 

Megrendelése díjmentesen átvehető az ország 240 városában található 700 Pick Pack Pont valamelyikén, amelyet Ön a rendelés leadásakor kiválasztott. Ha a rendelés összege nem éri el a 18.000 Ft-ot, akkor a Pick Pack Pontra szállítás költsége: 990 Ft.

 

 


 

  Foxpost 

Ingyenes bármely a BabaBogyó.hu listájában szereplő pontra, 18.000 Ft vásárlás felett INGYENES: 0 Ft

 

Megrendelése díjmentesen átvehető egy FoxPost automata valamelyikéből, amelyet Ön a rendelés leadásakor kiválasztott. Ha a rendelés összege nem éri el a 18.000 Ft-ot, akkor a FoxPostra szállítás költsége: 990 Ft.

 

 


 

 Személyes átvétel szaküzletben 

Rendelés összegétől függetlenül INGYENES: 0 Ft

 

Megrendelését díjmentesen átveheti Bécsi úti szaküzletünkben. A helyszínen van lehetőség bankkártyás kiegyenlítésre is!

 

 

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy egy adott szállítást akkor tudunk megkezdeni, ha a megrendelt termékek raktárunkban megtalálhatóak. Megközelítőleges készletinformációt mindig az adott termék adatlapján talál, melyek a hozzávetőleges tájékoztatás célját szolgálják. A valós készlet a kiírttól eltérhet. Külföldi címre történő szállítás esetén a szállítási költségek magasabbak lehetnek. Viszonteladó partnereknek az internetes áruházban vásárolt termékekre a szállítási költség az itt feltüntetett díjaktól eltérhet.