Menü
Kosár

Rólunk

 

 

Köszöntjük a BabaBogyó.hu weboldalán!

 

A BabaBogyó.hu nem csak egy online webáruház, hanem egy működő szaküzlet, ahol a vásárlóink a termékeinket személyesen is megtekinthetik, kipróbálhatják és segítséget kaphatnak szakképzett eladóinktól. Nagy raktárkészlettel rendelkezünk, hogy a termékeinket minden vásárlónkhoz rövid időn belül eljuttassuk. A webes és bolti áraink - üzletpolitikai okokból eltérhetnek! Érdeklődjön eladónknál. 

 

Nehéz eligazodni, a internet, a baráti tanácsok és a reklámok sokaságában, válogatni az Önöket elárasztó akciós ajánlatok között, még akkor is ha már nem az első gyerek a családban. Szerintünk ez egy nagyon nehéz feladat, hiszen minden szülő biztos szeretne lenni abban, hogy a gyermeke számára tényleg a legjobb terméket vásárolta meg.

A BabaBogyó.hu-nál szakértőink örömmel állnak az Önök rendelkezésére, és igényeik felmérése után segítenek meghozni családjuk szempontjából a legjobb döntést.

 

Segítünk választani a több mint 3.000 cikk közül, a kismama termékektől a baba termékekig mindenben, amire szükségük lehet.

 

Cégünk minőségi baba-mama termékekkel foglalkozik, megfizethető árakon. 

Fő küldetésünk a baba és kismama egészség, ezen szempontok szerint is alakítottuk ki termékkínálatunkat. Termékeinket szülésznők és védőnők javaslatai alapján állítottuk össze, Velük napi kapcsolatban állunk és mindenben támogatnak minket egy hálózat formájában is.

 

Nálunk mindenben a gyermek egészsége a legfontosabb, legyen az egy etetőszék, vagy egy autósülés vagy akár egy inhalátor készülék. Kiemelten fontos pl. egy etetőszéknél a gerinc védelme, hogy még magától nem ülő babának is megfelelő támasztékú széket biztosítsunk, vagy pl. autósüléseknél a fej és a nyak védelme.

 

Termékkínálatunkban megtalálhatóak olyan termékek is amik kifejezetten a kismamák egészségét szolgálják (pl. vérnyomásmérők)

 

Speciális problémák kezelésére is segítünk megtalálni az alternatív megoldásokat: pl. speciális csecsemőtáplálási eszközök, szoptatás-segítő eszközök, reflux elleni fejpárna és cumisüvegek, lapos fej elleni fejpárnák, inhalátorok, a legpontosabb lázmérők, orrszívók, melyen nem sértik fel a gyermek orr-nyálkahártyáját

 

Szeretnénk megkönnyíteni a mindennapokat is  különböző praktikus termékekkel, kreatív ötletekkel, amiket gyakorló anyukák alkottak.

 

Hitvallásunk, hogy nem kell minden felesleges terméket megvenni. Mi olyan termékeket ajánlunk Önöknek, ami a kismamát, vagy a babát megfelelően, hosszú időn át fogja szolgálni. 

Természetesen mi is kereskedő cég vagyunk, így a profitból élünk, de szemben más babacégekkel Nekünk az elégedett vevő a legfontosabb, akinek olyan termékeket tudunk ajánlani, amikre tényleg szüksége van, lebeszéljük a kezdő kismamákat a felesleges dolgokról. 

Szeretnénk a jövőben is a legjobb megoldásokat megtalálni a babának és a mamának, hogy tovább növeljük azon vásárlóink körét, akik hálásak Nekünk és barátként térnek vissza boltunkba.

 

Elveink vannak, melyet semmilyen kereskedelmi érdek nem tud megmásítani. Légzésfigyelőből a BabyControlt tartjuk, mert hiszünk benne, hogy a legjobb. Tudjuk, hogy orvosi műszernek van bevizsgálva és személyes tapasztalatunk is volt a termékkel, amely nagyon szerencsésen zárult.

Nincs nálunk bébikomp, mert egészség szempontjából nem támogatják a szakmabeliek, habár a piacon az egyik legkelendőbb baba terméknek mondják.

 

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek, akik tudatosan szeretné kisbabájának a legjobbat. Aki szeretne szakértők által ajánlott termékeket használni. Aki azt szeretné megvenni, amire szüksége van és nem arra kíváncsi, hogyan adnak el különböző haszontalan készülékeket.

 

 

Üdvözlettel

 

 

BabaBogyó.hu csapata

 

 

 

 

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.