Raktáron: Központi raktár Légtisztító, 70 m3/óra teljesítményű, 45-70 m2, Türkiz-zöld, Air Wolf ECO

Air Wolf ECO légtisztítás felsőfokon!

 

A motor teljesítménye 70 m3/óra teljesítményű, amely 45-70 m2 alapterületű helyiségek kiváló légtisztítására alkalmas.

 

Az Air Wolf economy légtisztító a gazdaságosság jegyében született innováció, amelyet azoknak a felhasználóknak alkottunk, akiknek éppen olyan fontos az energia-, és környezettudatosság, mint cégünk számára. Legújabb termékünk megtervezésénél ezen értékeket egy modern, szemrevaló formában kívántuk megvalósítani, amely gazdaságos üzemeltetést tesz lehetővé, ezáltal is hozzájárulva környezetünk védelméhez.

A mai világ ökológiai terhelése az iparosodás következtében egyre nagyobb, így cégünk elsődleges célja a fenntarthatóság és a tiszta levegő biztosítása hosszú távon, elérhető áron, mindenkinek. Légtisztítónk üzembe helyezése után azonnal hatékonyan veszi fel a harcot a levegőben terjengő (vírusokkal, baktériumokkal, allergizáló anyagokkal, atkákkal és kellemetlen szagokkal szemben). Hatása egy pillanat alatt érezhető.

A minimalista design azoknak készült, akik kedvelik a letisztult formák és modern megoldások ötvözetét. Anyagát tekintve ütésálló polisztirol újrahasznosítható műanyagból készül.  Elegáns megjelenésének és könnyű szerkezetének köszönhetően gyorsan a lakások díszévé válik, melyet bárhol elhelyezhet, ahol csak szeretne. Csendes működése révén pedig folyamatosan használható, anélkül, hogy zavaró tényező lenne környezetében.

Eco légtisztítónkba beszerelésre került egy UV-fényforrás, ami a különleges, hangulatos világításon kívül a légfertőtlenítés további hatékonyságának növelésére szolgál. Segítségével hatékonyan tarthatja tisztán a légtisztítót és ezáltal környezetét is, ugyanis az UV teljesen elpusztítja a levegőben keringő mikroorganizmusokat.

Az Air Wolf Eco légtisztító egy 70 négyzetméteres lakás, szoba, iroda tisztántartására alkalmas. Ha nagyobb a tisztítandó terület 60 négyzetméternél, akkor mindenképpen tanácsoljuk több légtisztító elhelyezését a lakásban a minél jobb hatásfok érdekében. Olykor ez sokkal hatékonyabb megoldást jelent, mint egy nagy teljesítményű készüléket elhelyezni.

A maximálisan tiszta levegő elérésért javasoljuk az általunk gyártott adalékanyagok használatát a levegőtisztító mellé. Ezekkel minden vízben oldódó „hatóanyagot” (Pulmonológia, Aromaterápia, Sós-vizes keverék) a légtérbe tud juttatni, így garantálva az egyes légúti megbetegedések tüneteinek csökkenését, illetve prevenciós megoldásként, ezeknek a megelőzését. 

Az Euro szűrőn illetve a vízen keresztül szűrt, tisztított levegő csodálatos élményét biztosítja a készülék. Hatékonyan csökkenti az allergiás, asztmás és egyéb légúti megbetegedések kellemetlen tüneteit. Szűr, fertőtlenít, illatosít!

Mottónk: Ajándékozzon önmagának és másoknak egészséges tiszta légteret!

Légtisztítók
Terület 45-70 m2
Párásítás Enyhén párásít
Szagtalanító Igen
Vírus és baktériumölő Igen

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Légtisztító, 70 m3/óra teljesítményű, 45-70 m2, Türkiz-zöld, Air Wolf ECO

  • Cikkszám: TDDLR-1917432
  • Elérhető: Raktáron: Központi raktár
  • 18,980 Ft

Házhozszállítás

Dátumtól: 2019-12-19

Kiszállítás díja: 990 Ft


Pick Pack Pont

Dátumtól: 2019-12-23

Kiszállítás díja: 990 Ft

Személyes átvétel

Dátumtól: 2019-12-18 - 9-17 óráig

2310 Szigetszentmiklós, Árpád u. 46.


FoxPost

Dátumtól: 2019-12-23

Kiszállítás díja: 990 Ft

Szűrőbetét Air Wolf légtisztító készülékhez 001 Raktáron: Központi raktár
Szabvány szerinti szűrő betét a 60 m2, 80 m2, 100 m2 (52 m3, 69 m3 ,79 m3 teljes&iacut..
1,990 Ft
Szabvány szerinti szűrő betét a 140 m2, 200 m2, (138 m3, 184 m3 teljesítm&eacut..
2,290 Ft
Tengeri só az Air Wolf légtisztítókhoz     Az AIR WOL..
990 Ft
Az Air Wolf orrspray csecsemők, gyerekek és felnőttek számára ajánlott. ..
1,190 Ft
Az Air Wolf orrcsepp csecsemők, gyerekek és felnőttek számára ajánl..
790 Ft