Vitaminok

Vitaminok


Listázás:
Rendezés:

A&D vitamin tabletta 5000 / 1000 NE (30 db / doboz)

A vitaminAz A-vitamint, más néven retinolként, retinolekvivalensként vagy retinálként is emlegetik, de gyakran halljuk hámvédő vitaminként is. Zsírban oldódó vitamin. Elsősorban a sejtek fejlődésében, illetve növekedésében játszik fontos szerepet. A szervezetben raktározódik, így a túlzott bevitel hipervitaminózist eredmény..

1,850 Ft

A-Vitamin 10000NE gélkapszula (250 db / doboz)

Az A-vitamint, más néven retinolként, retinolekvivalensként vagy retinálként is emlegetik, de gyakran halljuk hámvédő vitaminként is. Előanyagaiból - az úgynevezett provitaminokból - a szervezetben is képződhet. A leginkább elterjedt előanyagok a különböző karotinoid vegyületek, melyek közül is a legaktívabb a ß-karotin, am..

3,200 Ft

A-vitamin tabletta (30 db / doboz) 10000 NE

Az A-vitamint, más néven retinolként, retinolekvivalensként vagy retinálként is emlegetik, de gyakran halljuk hámvédő vitaminként is. Előanyagaiból – az úgynevezett provitaminokból – a szervezetbenis képződhet. A leginkább elterjedt előanyagok a különböző karotinoid vegyületek, melyek közül is a legaktívabb a ß-karotin, ame..

1,550 Ft

Acerola C-500 rágótabletta (40 db / doboz)

Az Acerola C-500 komplex egy olyan természetes növényi alapú C-vitamin komplex, ami ötvözi a kiváló minőséget és a nagy potenciát. A C-vitaminon kívül tartalmaz citrus-bioflavonoidokat, melyek elősegítik a C-vitamin felszívódását, rutint és heszperidint, valamint természetes növényi kivonatokat - acerola cseresznyét és máln..

2,570 Ft

Ascorbinsav por 150 g

Ez a termék por formában tartalmazza a c-vitamint (aszkorbinsav). Semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz, csak tisztán ezt az értékes hatóanyagot. Nagy kiszerelésének köszönhetően igazán gazdaságos forma, jó ár-érték aránnyal bíró termék. A C-vitamin vízben oldódó, nagy hatású antioxidáns. Egyike a leggyakrabban szedett..

1,440 Ft

Aszkorbinsav por (C-vitamin ) 400 mg

Ez a termék por formában tartalmazza a c-vitamint (aszkorbinsav). Semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz, csak tisztán ezt az értékes hatóanyagot. Nagy kiszerelésének köszönhetően igazán gazdaságos forma, jó ár-érték aránnyal bíró termék.A C-vitamin vízben oldódó, nagyhatású antioxidáns. Egyike a leggyakrabban szedett vitami..

3,800 Ft

Beta Carotine 15 mg (100 db / doboz)

Az A-vitamin, illetve előanyaga, a bétakarotin egy jelentős fontosságú bőrvédő hatású vitamin. A bétakarotin a karotionidok nagyobb csoportjába tartozik, amely a legkülönfélébb gyümölcsökben és zöldségekben megtalálható. Ez alapján az egészséges táplálkozással-melynek alapja a sok zöldség és gyümölcs fogyasztása- megfe..

2,190 Ft

Bioflav. Acerola Csipkebogyóval (90 db / doboz)

Legújabb C-vitaminunk válogatott, minőségi alapanyagokból készült. Sok-sok természetes összetevőt tartalmaz, amelyek egymás hatását erősítik, és így még pozitívabban hatnak a szervezetre. Minden egyes tabletta rengeteg citrus bioflavonoidot tartalmaz, valamint sok acerola és csipkebogyó található benne.A c-vitamin bizo..

2,250 Ft

C-Vitamin 1000mg csipkebogyóval ( 30 db / doboz)

A csipkebogyó egészségvédő hatásának és magas C-vitamin tartalmának köszönhetően évszázadok óta használatos, mint immunerősítő és roborálószer. A Vitanorma C-vitamin 1000mg nyújtott csipkebogyó tabletta,nyújtott felszívódású készítmény, mely fokozatosan adagolja szervezetünk számára a C-vitamint.Elsősorban azoknak ajánlott,..

1,390 Ft

C-Vitamin 500 mg (60 db / doboz)

A C-vitamin tabletta a leggyakrabban szedett vitaminok egyike. Vízben oldódó nagy hatású antioxidáns.Szent-Györgyi Albert vonta ki először paprikából, amiért Nobel díjat kapott.A C-vitamin 500 mg terméket azoknak ajánljuk, akik nem akarnak nagy dózist fogyasztani, hanem úgy gondolják, hogy napi 500mg c-vitamin is elegendő s..

990 Ft

Calcium + Magnesium + Zinc (100 db / doboz)

A Kálcium a szervezetben legnagyobb százalékban található ásványi anyag, a csontok fő alkotó eleme. Elengedhetetlen az izmok hatékony működéséhez. A gyakori hát- és derékfájás gyakran az elégtelen kálcium fogyasztással függ össze.    A kalcium részt vesz a normál véralvadási folyama­tokban.    Részt vesz..

2,350 Ft

Calcium + Magnesium + Zinc (60 db / doboz)

A Kálcium a szervezetben legnagyobb százalékban található ásványi anyag, a csontok fő alkotó eleme. Nélkülözhetetlen az izmok hatékony működéséhez. Hiánya gyakori hát- és derékfájás valamint izömgörcsöket is okozhat.A kálcium jótékony hatásai:    A kalcium részt vesz a normál véralvadási folyama­tokban. ..

1,490 Ft

CalMag citrát + D vitamin (90 db / doboz)

Kalcium-magnézium citrát készítmény, d-vitaminnal kiegészítve. A kalcium és a magnézium a legfontosabb ásványi anyagok a csontok és fogak egészségének megőrzéséhez.A kalcium a szervezetben legnagyobb százalékban található ásványi anyag, a csontok fő alkotó eleme. Elengedhetetlen az izmok hatékony működéséhez. A gyakori hát-..

1,990 Ft

Cink 30mg tabletta (250 db / doboz)

Ezért nélkülözhetetlen az Ön számára is a megfelelő cink-pótlás:     A cink részt vesz a normál sav-bázis egyensúly fenntar­tásában    részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében.    hozzájárul a normál szellemi működés fenntartá­sához.    hozzájárul a normál DNS-szintézishez.&n..

3,390 Ft

D-3 vitamin 2000 NE (90 db / doboz)

A D-vitamin (D3-vitamin) zsírban oldódik, amely napsütéssel és megfelelő étkezéssel kerül a szervezetünkbe. Nagyvárosokban, ahol sűrű a szmog, emelni kell a D-vitamin bevitelt.-    hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulá­sához.-    hozzájárul a vér normál k..

2,500 Ft

D-Vitamin 2000NE eper ízű rágótabletta (90 db / doboz)

Nagyon finom, eper ízesítésű rágótabletta. A D-vitamin (D3-vitamin) zsírban oldódik, amely napsütéssel és megfelelő étkezéssel kerül a szervezetünkbe. Nagyvárosokban, ahol sűrű a szmog, emelni kell a D-vitamin bevitelt.     hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulá­sához.   ..

1,710 Ft

E Vitamin 200NE mix (100 db / doboz)

Az E-vitamin zsírban oldódik, az egyik leghatásosabb antioxidáns, amelyet a szervezet a májban, a zsírszövetekben, a szívben, az izomzatban, a herékben, a méhben, a vérben, a mellékvesében és az agyalapi mirigyben raktároz. Számos kutató szerint a természetes E-vitamin (d-alpha) hatékonyabb és jobban felszívódik, mint a szi..

4,900 Ft

E vitamin kapszula 300NE ( 30 db / doboz)

Az E-vitamin zsírban oldódó vitamin.Az egyik leghatásosabb antioxidáns, amelyet a szervezet a májban, a zsírszövetekben, a szívben, az izomzatban, a herékben, a méhben, a vérben, a mellékvesében és az agyalapi mirigyben raktároz.A természetes E-vitamin (d-alpha),bizonyos kutatások szerint hatékonyabb és jobban felszívódik, ..

2,460 Ft

Folsav kapszula ( 30 db / doboz)

A folsav a B-vitamin-csoport tagja,vízben oldódó vitamin. Nagyon fontos szerepe van a szervezetben, különösen a várandós édesanyáknál, mert a terhesség korai szakaszában a fejlődő embrió gerincét, a velőcsövet lezáró folyamat csak folsav jelenlétében hibátlan. Ezért várandós édesanyáknak mindenképpen ajánlott a folsav pótlá..

1,680 Ft

K-vitamin (60 db / doboz)

K1-vitamin természetes forrásai közé tartoznak a zöld leveles zöldségek, a brokkoli, a spenót, a répalevél, a saláta, a spárga és az avokádó.Mivel az emberi szervezet maga is megtermeli (bélbaktériumok által előállított K2-vitamin) és a vegyes táplálkozás (K1-vitamin) által könnyen bejuttatható a szükséges mennyiség, és eze..

1,490 Ft

Magne Trio Mg + K2 + D3 vitamin kapszula (30 db / doboz)

A MagneTrio  igazi prémium termék. Egyetlen kapszulában kiváló minőségben és nagy mennyiségben tartalmazza a következő összetevőket: Magnézium citrát Magnézium-ionok szükségesek az izmok működéséhez, különösen a szívizomzat igényel nagyobb mennyiséget. A magnézium befolyásolja a kálcium és foszfor anyagcserét..

2,490 Ft

Magnézium kapszula (250 db / doboz )

Az antistressz-ásványként is ismert magnézium főleg a nők, gyerekek, terhesek és idősek szervezetéből hiányzik, pedig pont számukra fontos, hogy elegendő mennyiségben rendelkezésre álljon. A magnézium minden ember számára életfontosságú ásványi anyag. Fontosságát jelzi, hogy a kálium mellett ez az elem is megtalálható testü..

3,690 Ft

Multivitamin rágótabletta gyerekeknek ( 30 db / doboz )

A Vitanorma Multivitamin rágótabletta kifejezetten a gyermekek szervezetének igényei alapján lett összeállítva.Fontos vitaminokat és ásványi anyagot tartalmaz.Ezekkel ajánlott kiegészíteni a fejlődésben lévő korosztály mindennapi étrendjét. ÉDESÍTŐSZERREL KÉSZÜLT multivitamin!Összetevők: Édesítőszer(xilit),kalcium-karbonátt..

1,690 Ft

Vitamin A&D 10000/1000 NE (60 db / doboz)

Az A-vitamint, más néven retinolként, retinolekvivalensként vagy retinálként is emlegetik, de gyakran halljuk hámvédő vitaminként is. Előanyagaiból - az úgynevezett provitaminokból - a szervezetben is képződhet. A leginkább elterjedt előanyagok a különböző karotinoid vegyületek, melyek közül is a legaktívabb a ß-karotin, am..

1,690 Ft

Vitamin B12 500mg (100 db / doboz) kapszula

A B-12 vitamin vízben oldódik, naponta pótolni kell élelmiszer vagy táplálékkiegészítő formájában. Növelni kell az adagot azoknak, akik fehérjében dús táplálékot fogyasztanak és azoknak, akik fogamzásgátló tablettát szednek. A B-12 vitamin a hatását akkor fejti ki a legjobban, ha C-vitaminnal, tiaminnal, riboflavinnal, vala..

2,070 Ft

Vitamin C - 1000mg tabletta (60 db / doboz)

Ez a termék egy igen nagy potenciájú C-vitamin forrás, rengeteg csipkebogyóval kiegészítve!Attól olyan különleges, hogy 60mg csipkebogyót tartalmaz, míg a legtöbb C-vitamin termék csak 20mg-ot.Mint a leggazdagabb természetes C-vitamin forrás, a csipkebogyó tartalmaz még bioflavonoidokat, amik segítik a C-vitamin felszívódás..

2,570 Ft

Vitamin C - 500 mg (100 db / doboz) tabletta

A C-vitamin vízben oldódó, nagy hatású antioxidáns. Egyike a leggyakrabban szedett vitaminoknak. A C-vitamin 2-3 óránként kiürül a szervezetből, ezért a vér C-vitamin tartalmának fenntartásához pótolni kell. A csipkebogyó a természetben előforduló legjobb C-vitamin forrás.A C-vitamin hozzájárul :    az immunr..

2,030 Ft

Vitamin C-1000 mg kapszula 60mg csipkebogyóval (60 db / doboz)

A C-vitamin vízben oldódó, nagy hatású antioxidáns. Egyike a leggyakrabban szedett vitaminoknak. A csipkebogyó a természetben előforduló legjobb C-vitamin forrás.Ez a termékünk nyújtott felszívódású, tehát egész nap folyamatosan látja el a szervezetét a szükséges mennyiségű C-vitaminnal.A C-vitamin hozzájárul :   ..

1,870 Ft