Étrend kiegészítők

Étrend kiegészítők


Listázás:
Rendezés:

Brokkoli kivonat Sulforaphane 400 mcg (60 db / doboz)

A brokkoli igazi multivitamin és multi-ásványianyag bomba: jelentős mennyiségű A-, C-, E- és B-vitamint tartalmaz, a benne lévő kalcium pedig erősíti a csontozatot. Sok benne a magnézium és a kálium, béta-karotin tartalmánál fogva pedig jótékonyan hat a szemre, a bőrre és az idegrendszerre is. Nyomelemek közül nagyobb menny..

2,500 Ft

Gránátalma kivonat 250 mg (60 db / doboz)

A gránátalma - más néven grenadin - őshazája Dél-, Nyugat- és Közép-Ázsia, valamint néhány melegebb éghajlatú európai és amerikai vidék.   Igazán különleges gyümölcs, A vastag héj alatt fehér hártyákkal osztott gyümölcs rengeteg apró magot tartalmaz, a magokon különálló gyümölcshús van. A gránátalma nagy me..

4,300 Ft

Haj-Bőr-Köröm Complex (30 db / doboz)

Speciálisan a szép és egészséges haj, bőr, köröm megtartására, illetve az ezeken a területeken kialakuló problémák kezelésére szolgáló készítmény.   A tabletta hatóanyagai kedvező hatást fejtenek ki a bőr állapotára, a haj minőségére és a körmök szilárdságára.   Szedését a normál multivitamin adagján felül..

1,490 Ft

Omega 3 1000 mg (30 db / doboz)

A hosszú szénláncú omega-3 zsírsavak – DHA és EPA – jótékony hatásai közül a legismertebb a szív- és érrendszerre gyakorolt hatás, melyet az 1970-es években ismertek fel a kutatók a grönlandi eszkimók tanulmányozásakor. Az eszkimók nagyon sok, tengeri állatokból származó zsiradékot fogyasztanak, de ennek ellenére gyakorlati..

2,050 Ft

Omega 3 KIDS 500 mg (100 db / doboz)

Az omega-3 zsírsavak mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, de csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet megfelelő működésének fenntartásában.A halolaj kifejezetten jó hatással van a gyermekek fejlődésére. Jótékony tulajdonságai miatt napjainkban igen megnőtt az érde..

3,490 Ft

Omega-3 Halolaj 1200 mg (90 db / doboz)

Az omega-3 zsírsavak mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, de csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet megfelelő működésének fenntartásában. Jótékony tulajdonságai miatt napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta.Ilyen pozitív hatással van a halolajban található..

3,640 Ft

Szőlőmag kivonat 100mg

A szőlőmag kivonat antioxidáns hatású anyagai (polifenolok) hozzájárulnak a szervezetben végbemenő káros oxidatív folyamatok gátlásához.A káros környezeti hatások, anyagok (pl. pollen, levegő- és vízszennyezés, tartósítószerek, stressz) a szervezetben szabadgyököket szabadítanak fel, melyek megtámadják és elpusztítják az eg..

3,790 Ft

Szőlőmag őrlemény 400 mg (90 db / doboz)

A szőlőmag kivonat antioxidáns hatású anyagai (polifenolok, rezveratrol) hozzájárulnak a szervezetben végbemenő káros oxidatív folyamatok gátlásához. A káros környezeti hatások, anyagok (pl. pollen, levegő- és vízszennyezés, tartósítószerek, stressz) a szervezetben szabadgyököket szabadítanak fel, melyek megtámadják és..

3,200 Ft

VitaFer Junior 120 ml

Speciális liposzómás vaskészítmény, ami különösen jó arányban szívódik fel a szervezetben. Tartalmaz B6- és B12-vitaminokat is. •    A vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához.•    Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez,•    hozzájárul a normál vörösvé..

1,690 Ft