Intim higénia

Intim higénia


Listázás:
Rendezés:

Bella Herbs hársfavirág egészségügyi betét 12 db

A hársfavirág hatóanyagai között található flavonoidok, illóolajok, csersavak antibakteriális és gyulladásgátló hatásúak. A gyógyfüvekkel gazdagított Bella Herbs egészségügyi betét kivételesen puha Extra Soft borítást kapott, mindössze 4 mm vékony, ezzel átmenetet jelent az ultravékony és a standard, vastag betétek között. ..

345 Ft

Bella Herbs hársfavirág tisztasági betét 18 db

A hársfavirág hatóanyagai között található flavonoidok, illóolajok, csersavak antibakteriális és gyulladásgátló hatásúak. A gyógyfüvekkel gazdagított, légáteresztő Bella Herbs tisztasági betét finoman illatosított változata a hársfavirágra jellemző édeskés illatával. A  hársfavirág kivonatot tartalmazó tisztasági betét..

270 Ft

Bella Herbs lándzsás útifű egészségügyi betét 12 db

A lándzsás útifű jó baktériumölő, emellett gyulladáscsökkentő hatásáról is ismert, különösen érzékeny bőr esetén. A gyógyfüvekkel gazdagított Bella Herbs egészségügyi betét kivételesen puha Extra Soft borítást kapott, mindössze 4 mm vékony, ezzel átmenetet jelent az ultravékony és a standard, vastag betétek között. A fehérn..

345 Ft

Bella Herbs lándzsás útifű tisztasági betét 18 db

A lándzsás útifű jó baktériumölő, emellett gyulladáscsökkentő hatásáról is ismert, különösen érzékeny bőr esetén. A gyógyfüvekkel gazdagított, légáteresztő Bella Herbs tisztasági betét illatmentes változata...

270 Ft

Bella Herbs vasfű egészségügyi betét 12 db

A vasfű gyulladáscsökkentő, nyugtató, a menstruációs ciklus zavarait enyhítő hatású. A gyógyfüvekkel gazdagított Bella Herbs egészségügyi betét kivételesen puha Extra Soft borítást kapott, mindössze 4 mm vékony, ezzel átmenetet jelent az ultravékony és a standard, vastag betétek között. A fehérneműhöz szárnyakkal rögzíthető..

345 Ft

Bella Herbs vasfű tisztasági betét 18 db

A vasfű gyulladáscsökkentő, nyugtató, a menstruációs ciklus zavarait enyhítő hatású. A gyógyfüvekkel gazdagított, légáteresztő Bella Herbs tisztasági betét finoman illatosított változata a vasfűre jellemző citrusos illattal...

270 Ft

Bella Normal egészségügyi betét 20 db

Egészségügyi betétet kínálunk vastag, szárny nélküli kivitelben azon nők számára, akik természetes, ugyanakkor biztonságos menstruációs védelmet keresnek. Puha, könnyed szálfátyol fedőréteggel, és légáteresztő külső borítással a viselési kényelemért. ..

310 Ft

Bella Normal maxi egészségügyi betét 10 db (hálós bugyihoz is)

Egészségügyi betétet kínálunk vastag, szárny nélküli kivitelben azon nők számára, akik természetes, ugyanakkor biztonságos menstruációs védelmet keresnek. Puha, könnyed szálfátyol fedőréteggel, és légáteresztő külső borítással a viselési kényelemért. Hosszított méret, különösen bő menses esetére és az éjszakai órákra. ..

290 Ft

Bella Nova egészségügyi betét 20 db

Egészségügyi betétet kínálunk vastag, a fehérneműhöz szárnyakkal rögzíthető kivitelben azon nők számára, akik természetes, ugyanakkor biztonságos menstruációs védelmet keresnek. Puha, könnyed szálfátyol fedőréteggel, és légáteresztő külső borítással a viselési kényelemért. A Bella Nova egészségügyi betét a fehérneműhöz szár..

320 Ft

Bella Perfecta Blue egészségügyi betét 10 db

Egy intimbetét, ami követi test vonalát, az ívelt forma és az ultravékony kivitel (2 mm) biztosítja a diszkrét menstruációs védelmet. Az Extra Soft termékjelőlés puha, nem-szőtt borítást jelent. A viselési komfort érdekében a termék légáteresztő tulajdonsággal rendelkezik, és kiegészítő SEP (System for Extra Protection) véd..

345 Ft

Bella Perfecta Green egészségügyi betét 10 db

Egy intimbetét, ami követi test vonalát, az ívelt forma és az ultravékony kivitel (2 mm) biztosítja a diszkrét menstruációs védelmet. A Silky Drai termékjelőlés egy selymes felszínű, mikrohálós borítást jelent, ami a nedvességet gyorsan elvezeti. A viselési komfort érdekében a termék légáteresztő tulajdonsággal rendelkezik,..

345 Ft

Bella Perfecta Rose egészségügyi betét 10 db

Egy intimbetét, ami követi test vonalát, az ívelt forma és az ultravékony kivitel (2 mm) biztosítja a diszkrét menstruációs védelmet. Az Extra Soft termékjelőlés puha, nem-szőtt borítást jelent. A viselési komfort érdekében a termék légáteresztő tulajdonsággal rendelkezik, és kiegészítő SEP (System for Extra Protection) véd..

345 Ft

Seni Lady Comfort Micro inkontinencia betét 18 db

Az alkalmi, csepegéses vizelet inkontinenciát tapasztaló nők választása a Seni Lady Micro méretű inkontinencia betét. Nem szőtt anyag a felszínén, Odour Stop rendszere meggátolja a baktériumok szaporodását, ezáltal a kellemetlen szagok kialakulását is. Légáteresztő külső borításának köszönhetően a bőrirritáció esélye minima..

549 Ft

Seni Lady Comfort Mini inkontinencia betét 12 db

Az alkalmi, csepegéses vizelet inkontinenciát tapasztaló nők választása a Seni Lady Mini méretű inkontinencia betét. Nem-szőtt anyag a felszínén. Szerkezete és anyaga kiemelt biztonságot és diszkréciót nyújt. Használatával az inkontinens nő életminősége, mobilitása fenntartható és javítható. Szuperabszorbens tartalma révén ..

549 Ft

Seni Lady Comfort Mini Plus inkontinencia betét 10 db

A Seni Lady Mini Plus inkontinencia betét biztos védelmet jelent alkalmi vizeletvesztés esetére, akár egész napon át is. Odour Stop szagsemlegesítő rendszere kellemes és friss érzést biztosít viselőjének. A Comfort változat egyesével csomagolt. ..

549 Ft

Seni Lady Comfort Normal inkontinencia betét 10 db

Az alkalmi, csepegéses vizelet inkontinenciát tapasztaló nők választása a Seni Lady Normal méretű inkontinencia betét. Nem-szőtt anyag a felszínén. Szerkezete és anyaga kiemelt biztonságot és diszkréciót nyújt. Használatával az inkontinens nő életminősége, mobilitása fenntartható és javítható. Szuperabszorbens tartalma révé..

549 Ft

Seni Lady Extra inkontinencia betét 15 db

Az alkalmi, csepegéses vizelet inkontinenciát tapasztaló nők választása a Seni Lady Extra méretű inkontinencia betét. Nem-szőtt anyag a felszínén. A Bella Control inkontinencia betét tulajdonságaiban különbözik az egészségügyi betétektől, szerkezete és anyaga kiemelt biztonságot és diszkréciót nyújt. Használatával az inkont..

799 Ft