Ülés, tartásjavítás

Ülés, tartásjavítás


Listázás:
Rendezés:

Dinamikus légpárna, Balance disk

A dinamikus légpárna levegővel telt kerek, tüskés párna, mely speciális tartásjavító, izomfejlesztő eszköz.A Dinamikus légpárna jellemzői:A légpárna átmérője: 36 cm.Alkalmas a légpárna különböző tornagyakorlatok végzésére, izomerősítésére, az egyensúlyérzék fejlesztésére, valamint koordináció javítására.Optimalizálhatja a h..

4,590 Ft

Farkcsont párna

A párna ék alakja biztosítja a gerinc megfelelő tartását.A farkcsont párna leírása:A párna levegőben tartja a farkcsontot, így az nem nyomja alulról fölfelé a gerincet. Csökkentheti a porckopást, a gerincsérv kialakulásának esélyét.Megelőzheti a hátfájást, a farkcsont fájdalom enyhülhet általaHordozhatóSpeciális ék alakjána..

5,990 Ft

Párnaemelő háttámasz, 5 fokozatban dönthető

A megfelelő dőlésszög beállítható pihenéshez, olvasáshoz vagy TV nézéshez.A légáteresztő vászon anyag lehetővé teszi a bőr szellőzését.Kényelmes párna résszel.5 fokozatban dönthetőTerhelhetőség: 110 kg-igA párnaemelő háttámasz azt a célt szolgálja, hogy kényelmesen, egyszerűen és biztonságosan lehessen megemelni a párnát, e..

6,990 Ft

Tartásjavító háttámasz Alvital, felnőtteknek

Egészséges tartás gyógyháttámasszal akár autóban, vagy a tv előtt.Az Alvital család párnái, háttámaszai megelőzik és kezelik a rossz testtartásból adódó problémákat.Az Alvital gyógy háttámasz ideális segítséget nyújt hosszan tartó ülésnél, pl. autóvezetésnél.Deréktáj mögé helyezve megtámasztja a hátat és a derekat, helyreál..

3,990 Ft

Tartásjavító párna Alvital, diákoknak, 3 féle változatban

Egészséges tartás gyógyülőpárnával Az Alvital család párnái megelőzik és kezelik a rossz testtartásból adódó problémákat.A gyógyülőpárna diákok számára 3 méretben kapható. Diák 1: 140 cm-ig, Diák 2: 130-160 cm, Diák 3: 150 cm felettAz Alvital gyógyülőpárna optimális ülést biztosít melynek során a gerincoszlopot csökken..

3,990 Ft

Tartásjavító párna Alvital, felnőtteknek

Egészséges tartás gyógyülőpárnával Az Alvital család párnái megelőzik és kezelik a rossz testtartásból adódó problémákat.Az Alvital gyógyülőpárna optimális ülést biztosít, melynek során a gerincoszlopot csökkentett terhelésnek teszi ki. Használatát iskolásoknak, irodai dolgozóknak javasoljuk, s azoknak is, akik bármily..

4,090 Ft

Ülőgyűrű, szivacsos

Tehermentesíti a gerinc végződést.Decubitálódott, felfekvéses felület tehermentesítésére alkalmas párna.Az ülőgyűrű tulajdonságai:Használható ágyban, székenGyermekágyas anyáknakAranyér problémák enyhítéséreHuzat anyaga: pamut textil, vízzáró poliuretán réteggel, 40 fokon mosható, zipzáros, levehető.Töltet: poliuretán hab, 4..

5,990 Ft

Ülőgyűrű. felfújható

Megkönnyíti, illetve lehetővé teszi az ülést farkcsonti probléma vagy más altáji fájdalom esetén. Szülés után aranyér esetén is ajánlott.Használatával csökkenthető a hosszan tartó ülés, illetve fekvés során jelentkező felfekvés kialakulásának a lehetősége.Felfújásával egyedileg beállítható a testsúlynak, illetve egyéb adott..

4,990 Ft