Egyéb kismama egészség

Egyéb kismama egészség


Listázás:
Rendezés:

Alvásfigyelő, Beurer SleepExpert SE 80

Kimagaslóan pontos érintkezésmentes érzékelő az alvás szakszerű dokumentálásáhozÉszrevétlen, nem érezhető: elhelyezés a matrac alattA személyes alvási szokások mérésére, elemzésére és javításáraAlváslaborban igazolt• A szív- és légzésritmus, valamint a mozgás rögzítése• Alvásfázisok precíz elemzése / hypnogram• SleepScore k..

57,000 Ft

Babanapló

Ha babát vársz, akkor Neked készítettük a Babanaplót!Maradandó emléket állíthatsz össze magatok és a születendő kisbaba számára:feljegyzések, érzések, nagy pillanatok, fotók az egyre terebélyesedő pocakról!Ez a napló egy kicsit rólad is szól, az életednek arról az időszakáról, amikor gyermeket vártál.Minden, amit a babvárás..

3,990 Ft

EKG készülék, kézi, CMS PM10

Ez a hordozható EKG készülék családi/egyéni használatra tervezett. Kismamák gyors otthoni vizsgálatára is ajánlott! A készülék segítséget nyújt az egész család számára megelőzni a szív-és érrendszeri betegségek kialakulását. Lehetőséget ad a szívműködés önellenőrzésére otthon vagy útközben. A készülék rögzíti, analizál..

26,000 Ft

Kézhosszabbító, mágnessel, kismamáknak, 80 cm

Nagy pocak esetén megkönnyítheti a tárgyak felvételétPraktikus kézhosszabbító, mely segítségével könnyebben eléri a távolabbi használati tárgyakat, akár az ágyból is. Nem kell nyújtózkodni a magasabb polcok eléréséhez, vagy lehajolni, ha valamit a földről szeretne felvenni.Műanyag markolatában a nyomógomb használatával a ho..

2,490 Ft

MAMI INFO - Könyv

Hiteles, megbízható tények, adatok, hasznos információk röviden, látványosan, egy helyen! Több mint 30 infografika segít neked eligazodni a várandósságra való felkészülés, a babavárás és a kisgyermekes mindennapok teendőinek sokaságával kapcsolatban. Minden témáról nemzetközi és hazai szakmai anyagokat, szakértői össze..

1,790 Ft