Egyéb kismama egészség

Egyéb kismama egészség


Listázás:
Rendezés:

Aktivitás és alvásfigyelő készülék USB kapcsolattal MEDISANA ViFit

Tulajdonságok:Mozgás és alváskövetés egybenAktív üzemmód: méri a lépések számát, a távolságot, az elégetett kalóriát, a mozgás idejét, a napi beállított cél teljesítését %-banAlvó üzemmód: méri az alvás közbeni aktivitást és az alvással töltött idő mennyiségétKülönösen érzékeny szenzor az aktivitás pontos mérésére: lépésenk..

15,240 Ft

Alvásfigyelő, Beurer SleepExpert SE 80

Kimagaslóan pontos érintkezésmentes érzékelő az alvás szakszerű dokumentálásáhozÉszrevétlen, nem érezhető: elhelyezés a matrac alattA személyes alvási szokások mérésére, elemzésére és javításáraAlváslaborban igazolt• A szív- és légzésritmus, valamint a mozgás rögzítése• Alvásfázisok precíz elemzése / hypnogram• SleepScore k..

57,000 Ft

Babanapló

Ha babát vársz, akkor Neked készítettük a Babanaplót!Maradandó emléket állíthatsz össze magatok és a születendő kisbaba számára:feljegyzések, érzések, nagy pillanatok, fotók az egyre terebélyesedő pocakról!Ez a napló egy kicsit rólad is szól, az életednek arról az időszakáról, amikor gyermeket vártál.Minden, amit a babvárás..

3,990 Ft

EKG készülék, kézi, CMS PM10

Ez a hordozható EKG készülék családi/egyéni használatra tervezett. Kismamák gyors otthoni vizsgálatára is ajánlott! A készülék segítséget nyújt az egész család számára megelőzni a szív-és érrendszeri betegségek kialakulását. Lehetőséget ad a szívműködés önellenőrzésére otthon vagy útközben. A készülék rögzíti, analizál..

29,990 Ft

EKG készülék, kézi, MD-100A1, ChoiceMMed -23%

EKG készülék, kézi, MD-100A1, ChoiceMMed

Az MD100A1 EKG készülék szívritmus monitorozására alkalmas III. elvezetéses készülék (Einthoven I, II. III. elvezetések). Alkalmas lehet otthoni használatara, az irodában, vagy útközben. Kevesebb, mint egy perc szükséges az EKG felvével elkészítéséhez és visszanézéséhez. Könnyű, kompakt és egyszerű használni.A szívbetegek k..

58,000 Ft 44,900 Ft

Kézhosszabbító, mágnessel, kismamáknak, 80 cm

Nagy pocak esetén megkönnyítheti a tárgyak felvételétPraktikus kézhosszabbító, mely segítségével könnyebben eléri a távolabbi használati tárgyakat, akár az ágyból is. Nem kell nyújtózkodni a magasabb polcok eléréséhez, vagy lehajolni, ha valamit a földről szeretne felvenni.Műanyag markolatában a nyomógomb használatával a ho..

2,990 Ft

MAMI INFO - Könyv

Hiteles, megbízható tények, adatok, hasznos információk röviden, látványosan, egy helyen! Több mint 30 infografika segít neked eligazodni a várandósságra való felkészülés, a babavárás és a kisgyermekes mindennapok teendőinek sokaságával kapcsolatban. Minden témáról nemzetközi és hazai szakmai anyagokat, szakértői össze..

1,790 Ft