Rágókák

Rágókák


Listázás:
Rendezés:

Ajándékszett So'pure rágókával és zsiráffal, Sophie

Sophiesticated új ajándékszettek a Vullitól.Ennek a Sophiesticated ajándékszettnek a tartalma:- a mindenki által jól ismert Sophie zsiráf, rágóka- So'Pure rágóka  a legkedveltebb terméke a Sophienak, könnyen megfogható, igényes kaucsuk rágóka- Különlegesen szép, igényes ajándéktasak- Sophie kártya/képeslap a jókívánság..

9,990 Ft

Állatos csörgő, maci, béka, boci, Baby care

Jellemzői:4 hónapos kortólA Baby Care színes figuráival, csörgőivel vidám lesz babád minden perce!A csörgő-zörgő állatkák felkeltik a baba érdeklődését, lekötik a figyelmét.A színeivel felhívja magára a baba figyelmét. Fejleszti a baba szem-kéz koordinációját.Különböző állatmintákkal kapható...

450 Ft

Bite & Relax rágóka, 2+ hó, MAM

A babák első fogzási korszakához tervezett mini rágóka kifejezetten az elülső fogak területén gondoskodik a fájdalom gyors enyhítéséről.A 4 különböző felületi szerkezet és a 2-féle anyag számos rágási lehetőséget nyújt.Extra kis méretű, pehelykönnyű, utazáshoz ideális: a legkisebbek részére ajánlott 2 hónapos kortól.Praktik..

1,390 Ft

Bite & Relax rágóka, 4+ hó, MAM

A babák első fogzási korszakához tervezett mini rágóka kifejezetten az elülső fogak területén gondoskodik a fájdalom gyors enyhítéséről.A 4 különböző felületi szerkezet és a 2-féle anyag számos rágási lehetőséget nyújt.Extra kis méretű, pehelykönnyű, utazáshoz ideális: a legkisebbek részére ajánlott 2 hónapos kortól.Praktik..

1,390 Ft

Bite&Brush rágóka, MAM

A Bite & Brush rágás közben tisztítja az első fogakat és így a napi fogápolás kiváló kiegészítője.Ott pedig, ahol még nincsenek fogak, a finom masszázs megnyugtatja az érzékeny fogínyt.A finom sörték különösen gyengéden bánnak a kisbaba fogínyével és az első fogakkal.BPA mentes.3 hónapos kortólMegnyugtat a rágás?A MAM r..

1,590 Ft

Coloria csörgő kutya, Lorelli

Kutyás csörgő a Coloriától, gyerekeknek!Jellemzői:3 hónapos kortólvidámélénk színű plüss figura, amelyen a műanyag díszek csörgő hangot hallatnak. élénk színek egyből felkeltik a gyermek érdeklődését! fejleszti a szem- és a mozgáskoordinációt, valamint megismerteti a gyermeket a színekkel!..

1,190 Ft

Coloria, csörgő elefánt, Lorelli

A Coloria színes, puha állatfiguráival vidám lesz babád minden perce!Jellemzői:Kb. 4 hónapos kortól ajánljuk.Plüss állatfigurával kombinált műanyag csörgőkarika.Puha plüssből készült, amit nyugodtan a szájába vehet a baba...

1,390 Ft

Coloria, csörgő karika kutya, Lorelli

Coloria színes, puha állatfigura.Jellemzői:Plüss állatfigurával kombinált műanyag csörgőkarika. Puha plüssből készült, amit nyugodtan szájába vehetnek, sőt, rágcsálhatják is a gyermekek.  Fejleszti a szem- és mozgáskoordinációt, segít a színek megtanulásában, a képzelőerő használatában és tökéletes játszótárs!..

1,390 Ft

Coloria, csörgő karika vízilovas hippo, Lorelli

Vidám, színes víziló figura csörgővel!Jellemzői:3 hónapos kortólPlüss állatfigurával kombinált műanyag csörgőkarika.Puha plüssből készült, a gyermek nyugodtan szájába is veheti, rágcsálhatja a játékot. Fejleszti a szem- és mozgáskoordinációt, a képzelőerőt, és tökéletes játszótársa a kicsiknek!..

1,390 Ft

Coloria, csuklócsörgő elefánt, Lorelli

Puha plüssből készült csörgő gyerekeknek!Jellemzői:3 hónapos kortólKellemesen puha tapintású plüssből készült csörgő, amely könnyedén felcsatolható a gyermekek kezére, vagy akár a babakocsi karfájára is!A vidám színek egyből felkeltik a gyermek figyelmét!A csörgővel való játék pedig fejleszti a baba szem- és mozgáskoordinác..

990 Ft

Coloria, plüss csörgő tigris, Lorelli

A Coloria színes, puha állatfiguráival vidám lesz babád minden perce!Jellemzői:4 hónapos kortól Kis méretűpuha csörgő, melyet az egészen pici babák is kényelmesen meg tudnak fogni...

1,190 Ft

Coloria, plüss csörgő zsiráf, Lorelli

A Coloria színes, puha állatfiguráival vidám lesz babád minden perce!Jellemzői:3 hónapos kortólKis méretűpuha csörgő, melyet az egészen pici babák is kényelmesen meg tudnak fogni...

1,190 Ft

Coloria, rezgő nevető kutya, Lorelli

Színes, vibráló állatfigura.Jellemzői: 4 hónapos kortól színes, puha állatfigura utazás közben is társa lehet a kicsiknek gyermekekre káros anyagot nem tartalmaz..

1,990 Ft

Csillag alakú csörgő, rágóka, Lorelli Toys

Jellemzői:Fogzáskor enyhíti a baba fájdalmait, és nyugtató hatással van rá. Fejleszthetjük a baba készségeit a csörgő részekkel.Szívesen játszik vele egyedül. Könnyű kézben tartani.Segít felismerni a formákat és a színeket. A csörgő hang figyelemfelkeltő és szórakoztató.Anyaga puha plüss.Mérete: 30 cm...

2,290 Ft

Csörgő cilinderes, Baby care

Jellemzői:4 hónapos kortólA csörgő-zörgő hangok felkeltik a baba érdeklődését.A színeivel felhívja magára a baba figyelmét. Fejleszti a baba szem-kéz koordinációját...

850 Ft

Csörgő rágóka, kék csíkos elefánt, Lorelli

Szórakoztató, fejlesztő játék! Jellemzők: 3 hónapos kortól A fogzási időszakban a rágóka része remekül enyhíti a fájdalmakat, illetve nyugtatja is a babát. Csörgő hangja figyelemfelkeltő, szórakoztató, nevettető. Fejleszti a gyermek szem- és kéz koordinációját, továbbá segít felismerni és ezáltal me..

2,190 Ft

Csörgő rágóka, sárga csíkos zsiráf, Lorelli

Remek választás a szórakoztató, fejlesztő játékhoz és fogzási időszakban! Jellemzők: 3 hónapos kortól A fogzási időszakban a rágóka része remekül enyhíti a fájdalmakat, illetve nyugtatja is a babát. Csörgő hangja figyelemfelkeltő, szórakoztató, nevettető. Fejleszti a gyermek szem- és kéz koordináció..

2,190 Ft

Csörgő, Lollipop, Baby Care

Jellemzői:4 hónapos kortólA Baby Care színes figuráival vidám lesz babád minden perce!A csörgő-zörgő hangok felkeltik a baba érdeklődését.A színeivel felhívja magára a baba figyelmét. Fejleszti a baba szem-kéz koordinációját...

450 Ft

Csörgő-rágóka, Halacska, Chipolino

Többféle színből készült csörgő rágóka vidám mintával!- Halacska formájú csörgő.- A rágóka enyhíti a fogzással járó fájdalmat.- Színeivel és formáival felkelti a figyelmet és fejleszti a készségeket.BPA mentes anyagokból készült. ..

590 Ft

Csörgő-rágóka, macis, Baby Care

Vidám, mackó formájú rágóka!Mackó formájú rágóka, amely fogzás idején tökéletes játék, hogy enyhe masszírozásával megnyugtassa a babát és gyulladt ínyét.Az élénk színek fejlesztik látását, s segítenek megkülönböztetni a színeket, illetve a gyümölcsöket is.Csörgő funkciója akkor működik, amikor a gyermek játszik vele és a ré..

650 Ft

Csörgő-rágóka, majmos, Baby Care

Vidám, majom formájú rágóka!Majom formájú rágóka, amely fogzás idején tökéletes játék, hogy enyhe masszírozásával megnyugtassa a babát és gyulladt ínyét.Az élénk színek fejlesztik látását, s segítenek megkülönböztetni a színeket, illetve a gyümölcsöket is.Csörgő funkciója akkor működik, amikor a gyermek játszik vele és a ré..

590 Ft

Csörgő-rágóka, oroszlános, Baby Care

Vidám, oroszlános mintájú rágóka!Oroszlán formájú rágóka, amely fogzás idején tökéletes játék, hogy enyhe masszírozásával megnyugtassa a babát és gyulladt ínyét. Az élénk színek fejlesztik látását, s segítenek megkülönböztetni a színeket, illetve a gyümölcsöket is.Csörgő funkciója akkor működik, amikor a gyermek játszik vel..

490 Ft

Csörgő-rágóka, Pálmafa, Chipolino

Többféle színből készült csörgő rágóka vidám mintával!- Pálmafa formájú csörgő, amely a baba kezekre lett kitalálva.- A rágóka enyhíti a fogzással járó fájdalmat.- Szuper szórakozást nyújt a kicsi számára.- Színeivel és formáival felkelti a figyelmet és fejleszti a készségeket.BPA mentes anyagokból készült. ..

590 Ft

Csörgő-rágóka, zsiráfos, Baby Care

Vidám, zsiráf formájú rágóka!Zsiráf formájú rágóka, amely fogzás idején tökéletes játék, hogy enyhe masszírozásával megnyugtassa a babát és gyulladt ínyét.Az élénk színek fejlesztik látását, s segítenek megkülönböztetni a színeket, illetve a gyümölcsöket is.Csörgő funkciója akkor működik, amikor a gyermek játszik vele és a ..

590 Ft

Csörgőkarika holdacska, Baby care

Jellemzői:3 hónapos kortólA Baby Care színes figuráival vidám lesz babád minden perce!A csörgő-zörgő golyócskák felkeltik a baba érdeklődését.A színeivel felhívja magára a baba figyelmét. Fejleszti a baba szem-kéz koordinációját...

890 Ft

Forgatható rágóka, Munchkin

Megkönnyebbülést nyújt a fogzás időszakában a piciknek, és később is kiváló szórakozás a nagyobb babáknak.Jellemzői: megkönnyebbülést nyújt fogzás idején szórakoztatja a kicsiket négy gyengéd és stimuláló textúrával ösztönzi a kicsiket rágásra és játékra kis kezekre méretezték, csavarható színe..

1,690 Ft

Gyűrűs, csörgő, rágóka, Baby care

Többféle anyagból készült csörgő rágóka vidám mintákkal!Jellemzői: 3 hónapos kortól gyűrű formájú csörgő enyhíti a fogzással járó fájdalmat színeivel és formáival felkelti a figyelmet és fejleszti a készségeket BPA mentes anyagokból készült többféle színben és mintával érkezik..

590 Ft

Három gyümölcsös rágóka, Lorelli Toys

Jellemzői:A gyümölcsös rágóka fogzás idején tökéletes játék.Enyhe masszírozásával megnyugtatja a baba gyulladt ínyét.Gyermekre káros anyagot NEM tartalmaz...

590 Ft