Pihenőszékek

Pihenőszékek


Listázás:
Rendezés:

Elektromos hinta és pihenőszék, kétféle színben, Chipolino Malibu

Formatervezett pihenőszék és hinta egyben!Jellemzői: egyedi tervezésű pihenőszék és hinta modern kialakítású, strapabíró anyagokból készült termék újszülött kortól használható, körülbelül 6 hónapos korig, 9kg-os súlyhatárig 5 sebességi fokozattal  különböző színű LED viládítások 3 féle dal..

41,990 Ft

Elektromos pihenőszék, Chipolino Venezia (csibés)

- A Venezia pihenőszék újszülött kortól használható fél éves korig, körülbelül 9 kg-ig.- Az újszülöttek számára is tökéletesen kényelmes ergonomikus kialakításának köszönhetően. - - Párnázott biztonsági öv.- Két sebesség fokozat és három időzítési szint 10, 20 és 30 perc közül lehet kiválasztani a legmegfelelőbbet.- Az idő ..

34,990 Ft

Rezgő-zenélő pihenőszék, változatos színekben, Chipolino Relax

Biztonságos kialakítású rezgő-zenélő pihenőszék.Jellemzői: Újszülött babáknak is ajánlott, egészen 6 hónapos korig, vagy 9 kg-os súlyig használható. 3 vibrálási fokozattal. Dallamot is játszik. A játékhídon lévő plüss játékok levehetőek. A szék hintázó funkcióval is rendelkezik. Fixálható is eg..

19,990 Ft

2:1 Rezgő-zenélő pihenőszék kék, Lorelli Chill out

Az idei év legújabb pihenőszéke, ami már újszülött kortól használható.Jellemzői: igazán kényelmes és nyugtató babafotel a legkisebbeknek újszülött kortól 10 kg-ig használható nagyon könnyű, bárhova magunkkal vihetjük a levehető és állítható játékhídon dallamot játszó kis állatkák találhatók a háttám..

17,990 Ft

Elektromos hinta, különböző színekben, Chipolino Laguna

Ringató, zenélő, játékokkal felszerelt, fejlesztő - egy szóval tökéletes!jellemzői: elektromos hinta 0-6 hónapos kor között, vagy 9 kg-ig ajánlott játékív, zenélő forgó játékokkal 4 sebesség közül választható hintáztatás rezgő, zenélő, és világító funkciókkal különböző dallamok hangerő szabályo..

33,990 Ft

Elektromos pihenőszék, különféle színekben, Chipolino Tropicana

Többfunkciós játék, akár hinta vagy pihenőszék is lehet.Jellemzői: kombinált termék, használható hintaként vagy pihenőszékként 0-6 hónapos kor között, vagy 9 kg-ig játékív, zenélő forgó játékokkal 5 sebesség és lehetőség közül választható hintáztatás hintáztató, zenélő, és világító funkciókkal ..

39,990 Ft

Pihenőszék, különböző állatfigurákkal, Chipolino Friends

Egyedi design, rezgő-zenélő pihenőszék, kivételesen jó ár-érték arány!Jellemzői: Alkalmas újszülött kortól egészen 9 kg-ig. Kényelmes kialakítású. Anyaga puha, kellemes tapintású. 3 pontos biztonsági övvel van felszerelve. Aranyos állatmintájú ülőfelület és kiegészítő játékok találhatóak rajta. ..

14,990 Ft

Pihenőszék, eltérő színekben, Lorelli Dream Time

A Lorelli top pihenőszéke a Dream Time a legújabb színekben!Jellemzői: 0-9 kg között használható kényelmes párnákkal ellátott tálca a játékhoz, etetéshez a fejrész több pozícióba emelhető 3 pontos biztonsági övvel 3 fokozatban szabályozható háttámlával lógó játékfigurákkal fixált és h..

11,990 Ft

Pihenőszék, különböző színekben, Jané Evolution

Aranyos játékokkal díszített pihenőszék!Jellemzői: ringatható pihenőszék újszülött kortól 3 éves korig használható láb része és háttámlája 3 fokozatban állítható egyszerre párnázott belső rész minőségi puha anyagok vibráló és zenélő funkciója megnyugtatja a babát játékhíd aranyos plüssökkel, le..

27,990 Ft

Pihenőszék, különféle színekben, Chipolino Siesta

Modern, egyedi design, puha anyagból!Jellemzői: újszülött kortól egészen 9 kg-ig használható kagylóformájú fekvőrész puha béléssel 3 rezgő funkció 10 zenélő funkció hangerőszabályzója 3 funkcióban állítható játékhíd csörgő játékokkal, ami akár el is távolítható a pihenőszékről nagyon puha,..

15,690 Ft

Relax pihenőszék, különböző színekben, Lorelli Top

Kényelmes babaszék pihenéshez és játékhoz!Jellemzői: újszülött kortól használható 9 kg-ig könnyű és hordozófül van hozzá több fokozatban állítható háttámla a fejrész emelhető két oldali fogantyúja van hintáztatható funkció játékhíddal 3 pontos biztonsági öv..

8,990 Ft

Rezgő pihenőszék, zöld, Lorelli Chill out

Az idei év legújabb pihenőszéke, ami már újszülött kortól használható.jellemzői: igazán kényelmes és nyugtató babafotel a legkisebbeknek újszülött kortól 10 kg-ig használható nagyon könnyű, bárhova magunkkal vihetjük a levehető és állítható játékhídon dallamot játszó kis állatkák találhatók a háttám..

17,990 Ft

Rezgő-zenélő pihenőszék, különböző figurákkal, Chipolino Zoo

Újszülöttek pihenését és szórakozását biztosítja ez a szuper pihenőszék!Jellemzői: újszülött kortól 6 hónapos korig vagy 9 kg-os súlyhatárig ajánlott 3 fokozatban állítható a háttámlája 3 pontos biztonsági övvel párnázott ágyékrésszel állítható játékív, 3 kis figurával játékok a játékívről leve..

11,590 Ft