Pihenőszékek

Pihenőszékek


Listázás:
Rendezés:

Elektromos babahinta, kétféle színben, Lorelli Portofino

Kényelmes és praktikus hinta, amely automatikusan a gyermek súlyához igazítja a ringatási sebességet.Jellemzői:- Újszülött kortól 9 kg-os súlyig (körülbelül 9 hónapos korig) használható- Speciális technológia, amely felismeri a gyermek súlyát, és automatikusan beállítja a hintázás sebességét- Mikroprocesszor vezérlés- Csend..

18,990 Ft

Elektromos hinta és pihenőszék, kétféle színben, Chipolino Malibu

Formatervezett pihenőszék és hinta egyben!Jellemzői: egyedi tervezésű pihenőszék és hinta modern kialakítású, strapabíró anyagokból készült termék újszülött kortól használható, körülbelül 6 hónapos korig, 9kg-os súlyhatárig 5 sebességi fokozattal  különböző színű LED viládítások 3 féle dal..

41,990 Ft

Elektromos pihenőszék, Chipolino Venezia (csibés)

- A Venezia pihenőszék újszülött kortól használható fél éves korig, körülbelül 9 kg-ig.- Az újszülöttek számára is tökéletesen kényelmes ergonomikus kialakításának köszönhetően. - - Párnázott biztonsági öv.- Két sebesség fokozat és három időzítési szint 10, 20 és 30 perc közül lehet kiválasztani a legmegfelelőbbet.- Az idő ..

34,990 Ft

Pihenőszék dallamokkal Ridgedale 0hó+, Bright Starts

Pihenőszék SmartIngenuityTM önállóan hintázik, az anyja karjaiban ringatást utánozza, 30 perc folyamatos hintázás. 2 sebesség választható- kiválaszthatja a gyermekének megfelelő ringási sebességet. 8 dallam és 3 nyugtató természet hang, eltávolítható játékhíd 2 plüss játékkal, könnyen forgatható. -HybriDrivetechnológia gara..

31,890 Ft

Pihenőszék rezgő dallamokkal 0 hó+, Bright Starts

A legelegánsabb és legmodernebb pihenőszék, ami csak lehet. Ez a modern Ingenuity pihenőszék egyedileg 3 különböző pozícióba állítható, így biztosítva gyermeke számára a legkényelmesebb pozíciót. Kiváló, prémium minőségű anyagok teszik a pihenőszéket lenyűgözővé. Nagyon egyszerűen fixálhatja, így mozdulatlan fotellé alakul ..

26,390 Ft

Pihenőszék rezgő dallamokkal Henley, Bright Starts

A legelegánsabb és legmodernebb pihenőszék, ami csak lehet. Ez a modern Ingenuity pihenőszék egyedileg 3 különböző pozícióba állítható, így biztosítva gyermeke számára a legkényelmesebb pozíciót. Kiváló, prémium minőségű anyagok teszik a pihenőszéket lenyűgözővé. Nagyon egyszerűen fixálhatja, így mozdulatlan fotellé alakul ..

26,390 Ft

Pihenőszék smart dallamokkal Candler 0hó+, Bright Starts

Pihenőszék SmartIngenuityTM önállóan hintázik, az anyja karjaiban ringatást utánozza, 30 perc folyamatos hintázás. 2 sebesség választható- kiválaszthatja a gyermekének megfelelő ringási sebességet. 8 dallam és 3 nyugtató természet hang, eltávolítható játékhíd 2 plüss játékkal, könnyen forgatható. -HybriDrivetechnológia gara..

27,990 Ft

Pihenőszék smart dallamokkal Piper 0hó+, Bright Starts

A terméket csak akkor használja, ha a gyermek megfelel az alábbi követelményeknek: nem tud önállóan ülni ( kb. 6 hónapos kor) ; több, mint 3 kg és kevesebb. mint 9 kg. A zenélő/ ringató egység 3 db C/LR14 ( 1,5V) elemmel működik - nem tartozék. A termék megfelel a MSZ EN 12790 biztonsági előírásoknak...

29,690 Ft

Rezgő pihenőszék dallamokkal Savvy Safari, Bright Starts

A pihenőszék megnyugtatja gyermekét a kellemes dallamokkal, hangokkal és rezgésekkel. - eltávolítható fejtámlával és plüss párnával - érdekes hangokkal és dallamokkal szórakoztatja gyermekét - két játék a játékhídon - gyengéd rezgések a gyermek megnyugtatására, hanggal aktiválódnak, a kapcsoló a sírásra ..

26,390 Ft

Rezgő-zenélő pihenőszék, változatos színekben, Chipolino Relax

Biztonságos kialakítású rezgő-zenélő pihenőszék.Jellemzői: Újszülött babáknak is ajánlott, egészen 6 hónapos korig, vagy 9 kg-os súlyig használható. 3 vibrálási fokozattal. Dallamot is játszik. A játékhídon lévő plüss játékok levehetőek. A szék hintázó funkcióval is rendelkezik. Fixálható is eg..

19,990 Ft

Elektromos pihenőszék, különféle színekben, Chipolino Tropicana

Többfunkciós játék, akár hinta vagy pihenőszék is lehet.Jellemzői: kombinált termék, használható hintaként vagy pihenőszékként 0-6 hónapos kor között, vagy 9 kg-ig játékív, zenélő forgó játékokkal 5 sebesség és lehetőség közül választható hintáztatás hintáztató, zenélő, és világító funkciókkal ..

39,990 Ft

Hinta dallamokkal Audrey 0 hó+, Bright Starts

TrueSpeed™ technológia automatikusan felismeri a gyermek súlyát, és ehhez igazítja a hintázási sebességet.ComfortRecline™ technológia  2 pozícióba állítható ülőke8  eredeti dallam hangerőszabályzóval és automatikus kikapcsolásA játékhíd lehajtható így könnyen hozzáférhet gyermekével, elbűvölő plüss játékot tartalm..

35,190 Ft

Hinta dallamokkal Jungle Journey 0 hó+, Bright Starts

ComfortRecline TM technológia biztosítja a a kényelmes ülésmozgatást, 2 pozícióba. Eltávolítható játékhíd 2 plüss játékkal. Könnyen összecsukható, helytakarékos és könnyen szállítható. A hintázási idő 30,45 és 60percre állítható. TrueSpeed TM technológia biztosítja a 6 sebességet, gyermeke súlyának megfelelően. A WhisperQui..

31,890 Ft

Hinta Safari Surprise 0 hó+, Bright Starts

A termék megfelel az MSZ EN 12790 biztonsági előírásoknak. Szórakoztató játékok és a kényelmes hintázás szórakoztatják gyermekét.• TrueSpeed technológia gyermeke növekedését követő 6 sebességi fokozat• az ülőkét két pozícióba lehet állítani• A játékhidat a két játékkal egyszerűen el lehet távolítani• Nagyon csendes működés•..

29,690 Ft

Pihenőszék, eltérő színekben, Lorelli Dream Time

A Lorelli Dream Time pihenőszéke 2018-as új színekben!Jellemzői:- Újszülött kortól használható 9 kg-ig.- Kupola- Párnákkal kialakított.- A tálca praktikus kiegészítő.- Több pozícióba emelhető a háttámla.- 3 pontos biztonsági övvel felszerelt a baba biztonságának érdekében.- Fixált és hintáztató módban is használható.- ..

11,990 Ft

Pihenőszék, különböző színekben, Jané Evolution

Aranyos játékokkal díszített pihenőszék!Jellemzői: ringatható pihenőszék újszülött kortól 3 éves korig használható láb része és háttámlája 3 fokozatban állítható egyszerre párnázott belső rész minőségi puha anyagok vibráló és zenélő funkciója megnyugtatja a babát játékhíd aranyos plüssökkel, le..

32,990 Ft

Pihenőszék, különféle színekben, Chipolino Siesta

Modern, egyedi design, puha anyagból!Jellemzői: újszülött kortól egészen 9 kg-ig használható kagylóformájú fekvőrész puha béléssel 3 rezgő funkció 10 zenélő funkció hangerőszabályzója 3 funkcióban állítható játékhíd csörgő játékokkal, ami akár el is távolítható a pihenőszékről nagyon puha,..

15,990 Ft

Relax pihenőszék, különböző színekben, Lorelli Top

- Újszülött kortól használható 9 kg-ig.- Könnyű súlyú és hordozófül tartozik hozzá mindkét oldalon. - Több fokozatban állítható háttámla.- A fej része megemelhető.- Hintáztatható szerkezet.- Egyszerűen fixálhatjátok.- Játékhídjáról több aranyos figura lóg le.- 3 pontos belső biztonsági öv.Súlya:2,75 kg..

8,990 Ft

Rezgő hinta dallamokkal, Bright Starts, Hoot & Hugs

• Puha ülőke• Játékhíd 2 szórakoztató játékkal• Zenélő egység 4 db C/LR14 ( 1,5V) alkáli elemmel működik –nem tartozék• Az ülőke mosógépben moshatóA termék megfelel a MSZ EN 12790 biztonsági előírásoknak. FIGYELMEZTETÉS! Soha ne hagyja gyermekét felügyelet nélkül.0 hó+ 9 kg-ig..

45,090 Ft

Rezgő hintaszék dallamokkal, Bright Starts, Quack&Cuddles

Ez a plüss pihenőszék megnyugtatja gyermekét, és maximális kényelmet nyújt neki.Újszülött kortól 18 kg-ig ajánlott.- Az ülőke előre-hátra mozgatható vagy rögzíthető állóhelyzetbe ( megfelelő a legkisebbeknek, vagy épp ellenkezőleg a legnagyobbaknak)- Bölcső alakú ülőke luxus anyagokból beépített plüss párnázat, eltávolíthat..

27,490 Ft

Rezgő hintaszék dallamokkal, Bright Starts, Sunny Snuggles

- Puha ülőke. Játékhíd 2 szórakoztató játékkal - Nyugtató rezgések - Zenélő/ rezgő egység 3 db C/LR14 ( 1,5V ) elemmel működik- nem tartozék - Az ülésbetét mosógépben mosható. Mozgatható játékhíd és puha plüss játékok - Egyszerű összecsukás- ideális az utazásokhoz. Egyszerűen tárolható, a párnázat mosógé..

27,490 Ft

Rezgő hintaszék, 0 hó+, Bright Starts, Merry Sunshine

• Ez a pihenőszék együtt nő gyermekével és sok boldog évet nyújt gyermekének• 3-18 kg-ig ajánlott• Előre- hátra mozog, ami nagyon megnyugtatja gyermekét, vagy fixálható ( alegkisebbektől az idősebb gyermekeknek is ajánlott)• Az ülés 2 pozícióba állítható• Megnyugtató rezgés• A játékhíd 2 interaktív játékot tartalmaz, egysze..

23,490 Ft

Rezgő pihenőszék dallamokkal, Bright Starts, Felicity Floral

Kényelmes rezgő pihenőszék dallamokkal kellemes plüss huzattal, mely növeli a kényelmetés elvarázsolja kislányát.- kényelmes ülőke kellemes plüss huzattal- lágy rezgések, 7 dallam hangerő szabályozás és automatikus kikapcsolás- eltávolítható fejtámlával, lábtartóval és plüss párnával- újszülött kortól 9 kg-ig használható- 3..

20,890 Ft

Rezgő-zenélő pihenőszék, különböző figurákkal, Chipolino Zoo

Újszülöttek pihenését és szórakozását biztosítja ez a szuper pihenőszék!Jellemzői: újszülött kortól 6 hónapos korig vagy 9 kg-os súlyhatárig ajánlott 3 fokozatban állítható a háttámlája 3 pontos biztonsági övvel párnázott ágyékrésszel állítható játékív, 3 kis figurával játékok a játékívről leve..

11,590 Ft