Pihenőszékek

Pihenőszékek


Listázás:
Rendezés:

Elektromos babahinta, kétféle színben, Lorelli Portofino

Kényelmes és praktikus hinta, amely automatikusan a gyermek súlyához igazítja a ringatási sebességet.Jellemzői:- Újszülött kortól 9 kg-os súlyig (körülbelül 9 hónapos korig) használható- Speciális technológia, amely felismeri a gyermek súlyát, és automatikusan beállítja a hintázás sebességét- Mikroprocesszor vezérlés- Csend..

18,990 Ft

Elektromos hinta és pihenőszék, kétféle színben, Chipolino Malibu

Formatervezett pihenőszék és hinta egyben!Jellemzői: egyedi tervezésű pihenőszék és hinta modern kialakítású, strapabíró anyagokból készült termék újszülött kortól használható, körülbelül 6 hónapos korig, 9kg-os súlyhatárig 5 sebességi fokozattal  különböző színű LED viládítások 3 féle dal..

41,990 Ft

Elektromos pihenőszék, Chipolino Venezia (csibés) -15%

Elektromos pihenőszék, Chipolino Venezia (csibés)

- A Venezia pihenőszék újszülött kortól használható fél éves korig, körülbelül 9 kg-ig.- Az újszülöttek számára is tökéletesen kényelmes ergonomikus kialakításának köszönhetően. - - Párnázott biztonsági öv.- Két sebesség fokozat és három időzítési szint 10, 20 és 30 perc közül lehet kiválasztani a legmegfelelőbbet.- Az idő ..

34,990 Ft 29,742 Ft

Rezgő-zenélő pihenőszék, változatos színekben, Chipolino Relax

Biztonságos kialakítású rezgő-zenélő pihenőszék.Jellemzői: Újszülött babáknak is ajánlott, egészen 6 hónapos korig, vagy 9 kg-os súlyig használható. 3 vibrálási fokozattal. Dallamot is játszik. A játékhídon lévő plüss játékok levehetőek. A szék hintázó funkcióval is rendelkezik. Fixálható is eg..

19,990 Ft

Elektromos pihenőszék, különféle színekben, Chipolino Tropicana

Többfunkciós játék, akár hinta vagy pihenőszék is lehet.Jellemzői: kombinált termék, használható hintaként vagy pihenőszékként 0-6 hónapos kor között, vagy 9 kg-ig játékív, zenélő forgó játékokkal 5 sebesség és lehetőség közül választható hintáztatás hintáztató, zenélő, és világító funkciókkal ..

39,990 Ft

Pihenőszék, különböző állatfigurákkal, Chipolino Friends

Egyedi design, rezgő-zenélő pihenőszék, kivételesen jó ár-érték arány!Jellemzői: Alkalmas újszülött kortól egészen 9 kg-ig. Kényelmes kialakítású. Anyaga puha, kellemes tapintású. 3 pontos biztonsági övvel van felszerelve. Aranyos állatmintájú ülőfelület és kiegészítő játékok találhatóak rajta. ..

14,990 Ft

Pihenőszék, eltérő színekben, Lorelli Dream Time

A Lorelli Dream Time pihenőszéke 2018-as új színekben!Jellemzői:- Újszülött kortól használható 9 kg-ig.- Kupola- Párnákkal kialakított.- A tálca praktikus kiegészítő.- Több pozícióba emelhető a háttámla.- 3 pontos biztonsági övvel felszerelt a baba biztonságának érdekében.- Fixált és hintáztató módban is használható.- ..

11,990 Ft

Pihenőszék, különböző színekben, Jané Evolution

Aranyos játékokkal díszített pihenőszék!Jellemzői: ringatható pihenőszék újszülött kortól 3 éves korig használható láb része és háttámlája 3 fokozatban állítható egyszerre párnázott belső rész minőségi puha anyagok vibráló és zenélő funkciója megnyugtatja a babát játékhíd aranyos plüssökkel, le..

29,990 Ft

Pihenőszék, különféle színekben, Chipolino Siesta

Modern, egyedi design, puha anyagból!Jellemzői: újszülött kortól egészen 9 kg-ig használható kagylóformájú fekvőrész puha béléssel 3 rezgő funkció 10 zenélő funkció hangerőszabályzója 3 funkcióban állítható játékhíd csörgő játékokkal, ami akár el is távolítható a pihenőszékről nagyon puha,..

15,990 Ft

Relax pihenőszék, különböző színekben, Lorelli Top

- Újszülött kortól használható 9 kg-ig.- Könnyű súlyú és hordozófül tartozik hozzá mindkét oldalon. - Több fokozatban állítható háttámla.- A fej része megemelhető.- Hintáztatható szerkezet.- Egyszerűen fixálhatjátok.- Játékhídjáról több aranyos figura lóg le.- 3 pontos belső biztonsági öv.Súlya:2,75 kg..

8,990 Ft

Rezgő hinta dallamokkal, Bright Starts, Hoot & Hugs

• Puha ülőke• Játékhíd 2 szórakoztató játékkal• Zenélő egység 4 db C/LR14 ( 1,5V) alkáli elemmel működik –nem tartozék• Az ülőke mosógépben moshatóA termék megfelel a MSZ EN 12790 biztonsági előírásoknak. FIGYELMEZTETÉS! Soha ne hagyja gyermekét felügyelet nélkül.0 hó+ 9 kg-ig..

45,090 Ft

Rezgő hintaszék dallamokkal, Bright Starts, Felicity Floral

Ez a plüss pihenőszék megnyugtatja gyermekét, és maximális kényelmet nyújt neki.Újszülött kortól 18 kg-ig ajánlott.- Az ülőke előre-hátra mozgatható vagy rögzíthető állóhelyzetbe ( megfelelő a legkisebbeknek, vagy épp ellenkezőleg a legnagyobbaknak)- Bölcső alakú ülőke luxus anyagokból beépített plüss párnázat, eltávolíthat..

28,590 Ft

Rezgő hintaszék dallamokkal, Bright Starts, Quack&Cuddles

Ez a plüss pihenőszék megnyugtatja gyermekét, és maximális kényelmet nyújt neki.Újszülött kortól 18 kg-ig ajánlott.- Az ülőke előre-hátra mozgatható vagy rögzíthető állóhelyzetbe ( megfelelő a legkisebbeknek, vagy épp ellenkezőleg a legnagyobbaknak)- Bölcső alakú ülőke luxus anyagokból beépített plüss párnázat, eltávolíthat..

27,490 Ft

Rezgő hintaszék dallamokkal, Bright Starts, Sunny Snuggles

- Puha ülőke. Játékhíd 2 szórakoztató játékkal - Nyugtató rezgések - Zenélő/ rezgő egység 3 db C/LR14 ( 1,5V ) elemmel működik- nem tartozék - Az ülésbetét mosógépben mosható. Mozgatható játékhíd és puha plüss játékok - Egyszerű összecsukás- ideális az utazásokhoz. Egyszerűen tárolható, a párnázat mosógé..

27,490 Ft

Rezgő hintaszék, 0 hó+, Bright Starts, Merry Sunshine

• Ez a pihenőszék együtt nő gyermekével és sok boldog évet nyújt gyermekének• 3-18 kg-ig ajánlott• Előre- hátra mozog, ami nagyon megnyugtatja gyermekét, vagy fixálható ( alegkisebbektől az idősebb gyermekeknek is ajánlott)• Az ülés 2 pozícióba állítható• Megnyugtató rezgés• A játékhíd 2 interaktív játékot tartalmaz, egysze..

23,490 Ft

Rezgő-zenélő pihenőszék, 0-18 kg, Lorelli Enjoy -6%

Rezgő-zenélő pihenőszék, 0-18 kg, Lorelli Enjoy

Kényelmes és megnyugtató pihenőhely a babának, amely zenével és rezgéssel is szórakoztat.Jellemzői:- Újszülött kortól 3 éves korig ajánlott- 18 kg-os súlyhatárig használható- állítható kupolával- játékíven kis plüssök lógnak- rezgő és zenélő funkcióval- háttámlája teljesen fekvő pozícióig dönthető- függőleges helyzetbe is á..

15,990 Ft 14,990 Ft

Rezgő-zenélő pihenőszék, különböző figurákkal, Chipolino Zoo

Újszülöttek pihenését és szórakozását biztosítja ez a szuper pihenőszék!Jellemzői: újszülött kortól 6 hónapos korig vagy 9 kg-os súlyhatárig ajánlott 3 fokozatban állítható a háttámlája 3 pontos biztonsági övvel párnázott ágyékrésszel állítható játékív, 3 kis figurával játékok a játékívről leve..

11,590 Ft