Triciklik

Triciklik


Listázás:
Rendezés:
Tricikli iker kupolával Apollo, különböző színekben, Chipolino -14%

Tricikli iker kupolával Apollo, különböző színekben, Chipolino

Kényelmes megoldás azoknak a szülőknek, ahol ikrek születtek, hiszen közös triciklin ülhet mindkét gyerkőc.Szülőkormányos, kiváló minőségű tricikli1,5 éves kortól 25 kg eléréséig használható gyermekenként.A kisebbek számára lábtartó, karfa, ezek leszerelhetők, ha már nincs rájuk szükség. Puha üléshuzattal ellátott, amely ki..

43,990 Ft 37,990 Ft

Tricikli kupolával Hunter, különböző színekben, Chipolino

Szülőkormányos, kiváló minőségű tricikliKülönlegessége a felfújható kerék és a magasított háttámla, ami nagyobb gyermekek számára is kényelmes3 éves kortól 6 éves korig, illetve 30 kg eléréséig használható.A kisebbek számára leszerelhető lábtartó, karfaPuha üléshuzattal ellátott, amely kiesésgátló is egybenRemek pakoló lehe..

44,990 Ft

Tricikli kupolával, Chipolino Criss Cross

1,5 éves kortól 25 kg-ig használható, illetve 80 cm-től 100 cm magasságig. Szűkítőbetéttel ellátott, ami a kisebbeknek még kényelmesebb lesz és felhajtható kupolája mindenféle időjárási viszony mellett komfortossá teszi a használatot.Szülőkormányos, kiváló minőségű tricikli, a kisebbek számára lábtartó, karfa, amik leszerel..

24,990 Ft

Tricikli kupolával, Chipolino Denver

- 1,5 éves kortól 35 kg eléréséig használható- szülőkormányos, kiváló minőségű tricikli- kisebbek számára lábtartó, karfa, ezek leszerelhetők- puha üléshuzattal ellátott, amely kiesésgátló is egyben- 5 pontos vállpánttal felszerelt- a hátsó kerekek felett egy kosár található, ami pohártartóval ellátott- a kupola védi a gyer..

29,990 Ft

Tricikli kupolával, Chipolino Nexus

- 1,5 éves kortól 25 kg eléréséig használható- szülőkormányos- leszerelhető lábtartó és karfa- puha üléshuzattal ellátott, amely kiesésgátló egyben- 5 pontos vállpánttal felszerelt- a hátsó kerekek felett egy hálós rekesz található- fékrendszer mindkét hátsó keréken- kerekei felfújhatóak- biztonságos, bevizsgált anyagokból ..

44,990 Ft

Tricikli kupolával, Chipolino Sportico

Jellemzői: - 1,5 éves kortól, 25 kg eléréséig használható.- Szülőkormányos tricikli- A kisebbek számára lábtartó, karfa, ezek leszerelhetők, ha már nincs rájuk szükség.- Puha üléshuzattal ellátott, amely kiesésgátló is egyben.- 5 pontos vállpánttal felszerelt.- 360 fokban forgatható ülés, ahol a gyermek menetiránnyal s..

32,990 Ft

Tricikli kupolával, Chipolino Urban

Jellemzői:- 9 hónapos kortól, 23 kg eléréséig használható.- Állítható szülőkormányos, aminek a tetején egy műanyagtálca került kialakításra pohártartóval.- A kisebbek számára lábtartó, karfa, ezek leszerelhetők.- Puha üléshuzattal ellátott, amely kiesésgátló is egyben.- 5 pontos vállpánttal felszerelt.- A háttámla 2 pozíció..

32,990 Ft

Tricikli, Chipolino Enduro

 Jellemzői:- 1,5 éves kortól körülbelül 5 éves korig- megfordítható üléssel a vázon- egy gombbal dönthető a háttámlája- kartámasz és szülőkormány- 5 pontos biztonsági övén puha vállpárnák találhatóak- visszapillantó tükör, hogy a kicsi folyton láthassa a forgalmat- nagyméretű kupolája megóvja a gyermeket a naptól- anya..

44,990 Ft

Tricikli, Chipolino Maverick

- Modern kivitelezés.- Kismotorrá alakítható át.- A tricikliről a tolókar leszerelhető.- 1,5 éves kortól a 25 kg-os súlyhatárig ajánljuk.- Kartámasszal és lábtartóval, a nagyobbaknak pedállal van ellátva.- 3 pontos biztonsági öv.- Visszapillantó tükörben.- Az ülésrész forgatható.- A tolókar 3 pozícióban állítható a szülő ma..

31,990 Ft

Tricikli, Chipolino Move

Jellemzői:- a tricikliről a tolókar leszerelhető- 1,5 éves kortól a 25 kg-os súlyhatárig ajánljuk- kisebbeknek kartámasszal és lábtartóval- nagyobbaknak pedállal van ellátva- a védelemről az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik- az öv puha vállpántokkal ellátott- visszapillantó tükörrel- bővíthető kupolája jól jön majd nyáron..

35,990 Ft