Járássegítők

Járássegítők


Listázás:
Rendezés:

Járássegítő oroszlán, Activity, Lorelli

Jellemzői:Az első lépések megtételében segíti a gyermeket.Színes járássegítő ajánlott 1 éves kortólTöbbféle készségfejlesztő játékot tartalmaz, segítségükkel könnyebben megtanulja  a színeket, formákat és hangokatCsörgővel, zenélő panellel, tükörrel felszerelt, ami kisebb korban is már érdekes lehetErgonomikus tolókar ..

7,990 Ft

Járássegítő oroszlán, Fisher Price

A Fisher-Price® oroszlán járássegítő bátorítja a babát az első szavak megtanulására és az első lépések megtételére: minden szülő pont ilyen kedves társat képzel el gyermekének! Pörgethető, kihajtható, kattogó, forgatható részek. Az ülő helyzetben felfedezhető és kézmozdulatokat igénylő érdekes mozgó részek lekötik a baba fi..

14,990 Ft

Járássegítő, ABC, Chipolino

Jellemzői:Az első lépések megtételében segíti a gyermeket.Többféle készségfejlesztő játékot tartalmaz.100 %-ban természetes anyagokból készült..

12,990 Ft

Járássegítő, Blue/Green, Multy, Chipolino

- Zenélő játék és járássegítő egyszerre.- Különböző dallamokat játszik le.- Az alján formabedobó is található.- Ülő és álló helyzetben is használható a játék.- 3 db elemmel működik, amit a csomag tartalmaz!- 18-36 hónapos korig ajánlott a használata, maximum 20 kg-ig.- 100%-ban megbízható anyagokból készült!..

14,990 Ft

Járássegítő, Hippo, Chipolino

A Chipolino Hippo járássegítője sokféleképpen szórakoztatja és egyszerre fejleszti a babák érzékeit és képességeit.Jellemzői:Jellemzői:- zenélő játék és járássegítő egyszerre- több különböző készségfejlesztő játékot tartalmaz- tolókar magassága állítható- színes és érdekes a babák számára- különböző dallamokat játszik le, 2..

12,990 Ft

Járássegítő, Zebra, Chipolino

A Chipolino Zebra járássegítője sokféleképpen szórakoztatja és egyszerre fejleszti a babák érzékeit és képességeit.Jellemzői:- zenélő játék és járássegítő egyszerre- több különböző készségfejlesztő játékot tartalmaz- tolókar magassága állítható- színes és érdekes a babák számára- különböző dallamokat játszik le, 2 db AA ele..

12,990 Ft