Hinták

Hinták


Listázás:
Rendezés:

Elektromos hinta és pihenőszék, kétféle színben, Chipolino Malibu

Formatervezett pihenőszék és hinta egyben!Jellemzői: egyedi tervezésű pihenőszék és hinta modern kialakítású, strapabíró anyagokból készült termék újszülött kortól használható, körülbelül 6 hónapos korig, 9kg-os súlyhatárig 5 sebességi fokozattal  különböző színű LED viládítások 3 féle dal..

41,990 Ft

Ajtókerethez rögzíthető ugráló, Bright Starts, Sea & Discover

6 hónapos kortól 11 kg-ig ajánlott. Élénk színek, egyedi minták, melyek lekötik a gyermek figyelmét.A fix rögzítő lehetővé teszi a biztonságos rögzítést az ajtókerethez.A biztonsági övek gyermeke magasságához, súlyához állíthatók4 eltávolítható játékot tartalmazA puha párna megfelelő támogatást nyújt a kisebb gyermekek..

16,490 Ft

Ajtóra akasztható hinta, piros és kék, Munchkin

Aktív szórakozás a babának ezzel az ugráló hintával, amely ajtóra akaszthatóJellemzői: ugráló játék és hinta egyszerre az ajtófélfára szerelhető fel megtámasztja a gyermek testét kialakítható a helyes testtartás állítható ülőrésszel, amely puhán párnázott a baba számára kényelmes helyet biztosí..

12,990 Ft

Ajtóra akasztható hinta, sárga oroszlános, Munchkin

Aranyos oroszlánnal díszített kis hinta, amely szuper szórakozás a kisebb babáknak.Jellemzői: ugráló játék és hinta egyszerre ajtófélfára szerelhető fel az oroszlán zörgő hangot ad ki 2 db rágóka is lóg róla a gyereket leköti a több különböző játék megtámasztja a gyermek testét ezzel kiala..

14,890 Ft

Elektromos pihenőszék, különféle színekben, Chipolino Tropicana

Többfunkciós játék, akár hinta vagy pihenőszék is lehet.Jellemzői: kombinált termék, használható hintaként vagy pihenőszékként 0-6 hónapos kor között, vagy 9 kg-ig játékív, zenélő forgó játékokkal 5 sebesség és lehetőség közül választható hintáztatás hintáztató, zenélő, és világító funkciókkal ..

39,990 Ft

Hinta dallamokkal Audrey 0 hó+, Bright Starts

TrueSpeed™ technológia automatikusan felismeri a gyermek súlyát, és ehhez igazítja a hintázási sebességet.ComfortRecline™ technológia  2 pozícióba állítható ülőke8  eredeti dallam hangerőszabályzóval és automatikus kikapcsolásA játékhíd lehajtható így könnyen hozzáférhet gyermekével, elbűvölő plüss játékot tartalm..

35,190 Ft

Hinta dallamokkal Jungle Journey 0 hó+, Bright Starts

ComfortRecline TM technológia biztosítja a a kényelmes ülésmozgatást, 2 pozícióba. Eltávolítható játékhíd 2 plüss játékkal. Könnyen összecsukható, helytakarékos és könnyen szállítható. A hintázási idő 30,45 és 60percre állítható. TrueSpeed TM technológia biztosítja a 6 sebességet, gyermeke súlyának megfelelően. A WhisperQui..

31,890 Ft

Hinta forgóval és adapterrel, Bright Starts, Twinkle Teddy Bear 2:1

Nagy hinta rengeteg funkcióval Twinkle Teddy Bear  - 2in1 ötletes design- ConnectMe ™ technológia, amely lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa az okostelefonokhoz- Light Beams Mobile ™ technológia- TrueSpeed ™ technológia lehetővé teszi a 6 sebességes hintázó  funkciót- Kényelmes fekvő/ülő rész, mely 2 pozíciób..

79,990 Ft

Hinta lovacska, Norik Stripe, P&M

Kellemes plüss anyagból és fa hintázó alapból készült hintázó lovacska.A hintázás az egyik legkedveltebb szórakozás a gyermekek körében.Ezért szerezzen örömöt nekik ezzel a játékkal.Nemcsak otthoni használatra ideális.- modern kialakítás- a puha huzat kényelmes ülést biztosít- fa fogantyú, hogy a gyermek meg tudjon kapaszko..

17,590 Ft

Hinta Safari Surprise 0 hó+, Bright Starts

A termék megfelel az MSZ EN 12790 biztonsági előírásoknak. Szórakoztató játékok és a kényelmes hintázás szórakoztatják gyermekét.• TrueSpeed technológia gyermeke növekedését követő 6 sebességi fokozat• az ülőkét két pozícióba lehet állítani• A játékhidat a két játékkal egyszerűen el lehet távolítani• Nagyon csendes működés•..

29,690 Ft

Hinta, Bright Starts, Rowan

Nagy hinta, mely a modern dizájnt és technológiát ötvözi, nyugtató élményt nyújt. 2 in 1 kivitel, könnyedén átalakítható hintáról hintaszékre. - ConnectMe ™ technológia, amely lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa az okostelefonokhoz- fények dallamok és 3 plüss játék-- 360°-ban forgatható hinta- 4 különbözvibrációs módda..

85,790 Ft

Hintaló oroszlán, Bobobaby

Kellemesen ringatja a gyerekeket és egyben tökéletes mozgás- és készségfejlesztő, valamint segíti a ritmusérzék és az egyensúly fejlődését1 éves kortól ajánlottFából készült talapzattalKiváló minőségű plüssbőlÜlése rendkívül puha és kényelmesA játékban különböző anyagok és csörgők vannakMegfelel a biztonsági előírásoknak /E..

18,990 Ft

Rezgő hinta dallamokkal, Bright Starts, Hoot & Hugs

• Puha ülőke• Játékhíd 2 szórakoztató játékkal• Zenélő egység 4 db C/LR14 ( 1,5V) alkáli elemmel működik –nem tartozék• Az ülőke mosógépben moshatóA termék megfelel a MSZ EN 12790 biztonsági előírásoknak. FIGYELMEZTETÉS! Soha ne hagyja gyermekét felügyelet nélkül.0 hó+ 9 kg-ig..

45,090 Ft

Rezgő hintaszék dallamokkal, Bright Starts, Quack&Cuddles

Ez a plüss pihenőszék megnyugtatja gyermekét, és maximális kényelmet nyújt neki.Újszülött kortól 18 kg-ig ajánlott.- Az ülőke előre-hátra mozgatható vagy rögzíthető állóhelyzetbe ( megfelelő a legkisebbeknek, vagy épp ellenkezőleg a legnagyobbaknak)- Bölcső alakú ülőke luxus anyagokból beépített plüss párnázat, eltávolíthat..

27,490 Ft

Rezgő hintaszék dallamokkal, Bright Starts, Sunny Snuggles

- Puha ülőke. Játékhíd 2 szórakoztató játékkal - Nyugtató rezgések - Zenélő/ rezgő egység 3 db C/LR14 ( 1,5V ) elemmel működik- nem tartozék - Az ülésbetét mosógépben mosható. Mozgatható játékhíd és puha plüss játékok - Egyszerű összecsukás- ideális az utazásokhoz. Egyszerűen tárolható, a párnázat mosógé..

27,490 Ft

Rezgő hintaszék, 0 hó+, Bright Starts, Merry Sunshine

• Ez a pihenőszék együtt nő gyermekével és sok boldog évet nyújt gyermekének• 3-18 kg-ig ajánlott• Előre- hátra mozog, ami nagyon megnyugtatja gyermekét, vagy fixálható ( alegkisebbektől az idősebb gyermekeknek is ajánlott)• Az ülés 2 pozícióba állítható• Megnyugtató rezgés• A játékhíd 2 interaktív játékot tartalmaz, egysze..

23,490 Ft

Rezgő pihenőszék dallamokkal, Bright Starts, Felicity Floral

Kényelmes rezgő pihenőszék dallamokkal kellemes plüss huzattal, mely növeli a kényelmetés elvarázsolja kislányát.- kényelmes ülőke kellemes plüss huzattal- lágy rezgések, 7 dallam hangerő szabályozás és automatikus kikapcsolás- eltávolítható fejtámlával, lábtartóval és plüss párnával- újszülött kortól 9 kg-ig használható- 3..

20,890 Ft