Hinták

Hinták


Listázás:
Rendezés:

Elektromos hinta és pihenőszék, kétféle színben, Chipolino Malibu

Formatervezett pihenőszék és hinta egyben!Jellemzői: egyedi tervezésű pihenőszék és hinta modern kialakítású, strapabíró anyagokból készült termék újszülött kortól használható, körülbelül 6 hónapos korig, 9kg-os súlyhatárig 5 sebességi fokozattal  különböző színű LED viládítások 3 féle dal..

41,990 Ft

Ajtókeretre rögzíthető hinta, 2:1-ben, Bright Starts

Végtelen szórakozás és tenger alatti világ megismerése, Nemo és barátaival az univerzálisugrálóval.- élénk színek és feltűnő minták lekötik a gyermek figyelmét- a legtöbb ajtóhoz rögzíthető- a biztonsági övek a gyermek magasságához állíthatók- 3 interaktív játék: Nemo mozgó csillaggal, Doris - plüss csörgő, zörgős kártyák- ..

21,990 Ft

Ajtókerethez rögzíthető ugráló, Bright Starts, Kaleidoscope Safari

Szövet fülecskék a kedvenc játékok felfüggesztéséhezállítható hevederek a gyermek magasságának megfelelőenkönnyű keret a jobb kezelhetőség és tárolásértbiztonságos rögzítőkengyellel rögzíthető az ajtókerethezaz ülőrész mosógépben moshatóa szereléshez nincs szükség szerszámra puha párna és párnázott ülőke a gyermeke kén..

10,990 Ft

Ajtókerethez rögzíthető ugráló, Bright Starts, Sea & Discover

6 hónapos kortól 11 kg-ig ajánlott. Élénk színek, egyedi minták, melyek lekötik a gyermek figyelmét.A fix rögzítő lehetővé teszi a biztonságos rögzítést az ajtókerethez.A biztonsági övek gyermeke magasságához, súlyához állíthatók4 eltávolítható játékot tartalmazA puha párna megfelelő támogatást nyújt a kisebb gyermekek..

14,990 Ft

Ajtóra akasztható hinta, piros és kék, Munchkin

Aktív szórakozás a babának ezzel az ugráló hintával, amely ajtóra akaszthatóJellemzői: ugráló játék és hinta egyszerre az ajtófélfára szerelhető fel megtámasztja a gyermek testét kialakítható a helyes testtartás állítható ülőrésszel, amely puhán párnázott a baba számára kényelmes helyet biztosí..

12,990 Ft

Ajtóra akasztható hinta, sárga oroszlános, Munchkin

Aranyos oroszlánnal díszített kis hinta, amely szuper szórakozás a kisebb babáknak.Jellemzői: ugráló játék és hinta egyszerre ajtófélfára szerelhető fel az oroszlán zörgő hangot ad ki 2 db rágóka is lóg róla a gyereket leköti a több különböző játék megtámasztja a gyermek testét ezzel kiala..

14,890 Ft

Elektromos pihenőszék, különféle színekben, Chipolino Tropicana

Többfunkciós játék, akár hinta vagy pihenőszék is lehet.Jellemzői: kombinált termék, használható hintaként vagy pihenőszékként 0-6 hónapos kor között, vagy 9 kg-ig játékív, zenélő forgó játékokkal 5 sebesség és lehetőség közül választható hintáztatás hintáztató, zenélő, és világító funkciókkal ..

39,990 Ft

Hinta dallamokkal, Bright Starts, Ittsy Bittsy Jungle

A terméket csak abban az esetben használja , ha megfelel a következő követelményeknek: - nem tud önállóan, segítség nélkül ülni ( kb. 6 hónapos koráig) - több, mint 3 kg és kevesebb, mint 9 kg • Puha ülőke • Játékhíd 2 szórakoztató játékkal • Zenélő egység 4 db C/LR14 ( 1,5V) alkáli elemmel működik ..

31,990 Ft

Hinta forgóval és adapterrel, Bright Starts, Twinkle Teddy Bear 2:1

Nagy hinta rengeteg funkcióval Twinkle Teddy Bear  - 2in1 ötletes design- ConnectMe ™ technológia, amely lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa az okostelefonokhoz- Light Beams Mobile ™ technológia- TrueSpeed ™ technológia lehetővé teszi a 6 sebességes hintázó  funkciót- Kényelmes fekvő/ülő rész, mely 2 pozíciób..

72,990 Ft

Hinta nagy forgóval és adapterrel, Bright Starts, InLighten Ansley

Nagy hinta luxus kivitelben gyermeke megnyugtatására.- ConnectMe ™ technológia, amely lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa az okostelefonokhoz- Light Beams Mobile ™ technológia- TrueSpeed ™ technológia lehetővé teszi a 6 sebességes hintázó  funkciót- Kényelmes fekvő/ülő rész, mely 3 irányba állítható - 8 dallam és ..

62,390 Ft

Hinta, Bright Starts, Pip Butterfly Cutouts

Kényelem, játék, és szórakoztató kialakítás, mindez a megfelelő hintázási sebességgel, mely kielégíti gyermeke minden kívánságát.Újszülött kortól 9 kg-ig.· TrueSpeed TM technológia, gyermeke növekedését követő 6 sebesség.· Comfort Recline TM technológiának köszönhetően az ülőke 2 pozícióba dönthető.· Eltávolítható játékhíd ..

26,990 Ft

Hinta, Bright Starts, Rowan

Nagy hinta, mely a modern dizájnt és technológiát ötvözi, nyugtató élményt nyújt. 2 in 1 kivitel, könnyedén átalakítható hintáról hintaszékre. - ConnectMe ™ technológia, amely lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa az okostelefonokhoz- fények dallamok és 3 plüss játék-- 360°-ban forgatható hinta- 4 különbözvibrációs módda..

77,990 Ft

Hintaló oroszlán, Bobobaby

Kellemesen ringatja a gyerekeket és egyben tökéletes mozgás- és készségfejlesztő, valamint segíti a ritmusérzék és az egyensúly fejlődését1 éves kortól ajánlottFából készült talapzattalKiváló minőségű plüssbőlÜlése rendkívül puha és kényelmesA játékban különböző anyagok és csörgők vannakMegfelel a biztonsági előírásoknak /E..

18,990 Ft

Rezgő hinta dallamokkal, Bright Starts, Candler 2:1

Easylock TM technológia lehetővé teszi, hogy a hintát könnyedén hintából rezgő pihenőszékké alakítsa. Az elemek 3 x hosszabb ideig használhatók a Hybridrive technológiának köszönhetően. Övvédő a hevedereken. 5 hintázási sebesség és megnyugtató rezgés. 8 dallam és 3 természet hangja, hangerőszabályzóval.&..

37,990 Ft

Rezgő hinta dallamokkal, Bright Starts, Hoot & Hugs

• Puha ülőke• Játékhíd 2 szórakoztató játékkal• Zenélő egység 4 db C/LR14 ( 1,5V) alkáli elemmel működik –nem tartozék• Az ülőke mosógépben moshatóA termék megfelel a MSZ EN 12790 biztonsági előírásoknak. FIGYELMEZTETÉS! Soha ne hagyja gyermekét felügyelet nélkül.0 hó+ 9 kg-ig..

40,990 Ft

Rezgő hinta dallamokkal, Bright Starts, Ridgedale 2:1

Praktikus pihenőszék, mely hintaként és rezgő pihenőszékként is használható. Újszülött kortól 9kg-ig ajánlott.A termék megfelel a MSZ EN 12790:2009 biztonsági előírásoknak.· Variálható, hintából rezgő pihenőszékké változtatható az Easylock rendszersegítségével.· Az elemek 3 x tovább tartanak a Hybridrive technológiának kösz..

42,990 Ft

Rezgő hintaszék dallamokkal, 0 hó+, Bright Starts, Fins&Friends

Kényelmes rezgő hintaszék dallamokkal, kényezteti gyermekét és együtt nő gyermekével.Az ülőkével lehet előre hátra hintázni vagy rögzíthető állóhelyzetbe, ami ideális a babáknak és az idősebb gyermekeknek. Dallamok és gyengéd rezgések megnyugtatják gyermekét. ComfortRecline technológia biztosítja az ülőke 2 pozícióba állítá..

25,990 Ft

Rezgő hintaszék dallamokkal, Bright Starts, Felicity Floral

Ez a plüss pihenőszék megnyugtatja gyermekét, és maximális kényelmet nyújt neki.Újszülött kortól 18 kg-ig ajánlott.- Az ülőke előre-hátra mozgatható vagy rögzíthető állóhelyzetbe ( megfelelő a legkisebbeknek, vagy épp ellenkezőleg a legnagyobbaknak)- Bölcső alakú ülőke luxus anyagokból beépített plüss párnázat, eltávolíthat..

25,990 Ft

Rezgő hintaszék dallamokkal, Bright Starts, Quack&Cuddles

Ez a plüss pihenőszék megnyugtatja gyermekét, és maximális kényelmet nyújt neki.Újszülött kortól 18 kg-ig ajánlott.- Az ülőke előre-hátra mozgatható vagy rögzíthető állóhelyzetbe ( megfelelő a legkisebbeknek, vagy épp ellenkezőleg a legnagyobbaknak)- Bölcső alakú ülőke luxus anyagokból beépített plüss párnázat, eltávolíthat..

25,990 Ft

Rezgő hintaszék dallamokkal, Bright Starts, Sunny Snuggles

- Puha ülőke. Játékhíd 2 szórakoztató játékkal - Nyugtató rezgések - Zenélő/ rezgő egység 3 db C/LR14 ( 1,5V ) elemmel működik- nem tartozék - Az ülésbetét mosógépben mosható. Mozgatható játékhíd és puha plüss játékok - Egyszerű összecsukás- ideális az utazásokhoz. Egyszerűen tárolható, a párnázat mosógé..

24,990 Ft

Rezgő hintaszék, 0 hó+, Bright Starts, Merry Sunshine

• Ez a pihenőszék együtt nő gyermekével és sok boldog évet nyújt gyermekének• 3-18 kg-ig ajánlott• Előre- hátra mozog, ami nagyon megnyugtatja gyermekét, vagy fixálható ( alegkisebbektől az idősebb gyermekeknek is ajánlott)• Az ülés 2 pozícióba állítható• Megnyugtató rezgés• A játékhíd 2 interaktív játékot tartalmaz, egysze..

21,290 Ft