Fejlesztő játékok

Fejlesztő játékok


Listázás:
Rendezés:

3 az 1-ben készségfejlesztő asztalka, Chipolino

Komplex játék 6 hónapos kortól, minden gyermek megtalálja benne a szórakozást!Jellemzői:- 6 hónapos kortól 12 kg-os súlyhatárig használható- multifunkciós termék, 3 féle - lehet közepén ülve körbe játszani, mint ugráló és mint játékasztalka használható- ülőrésze 3 magassági pozícióban állítható- színes tálca játékoknak - cs..

17,990 Ft

3 db autó, különböző színekben, Bright Starts

Fejlesztő játék!Különböző alakban, méretekben és színekben készít Oball játékokat a Bright Starts.Vidám pillanatokat okoz gyermekének.Könnyen megfogható kisautó speciálisan az apró kezekhez gyártva.- egyszerűen megfogható- geometriai nyílásokkal- 18 hónapos kortól ajánlott3 db-os csomagolás..

5,990 Ft

6 db-os autó szett, Go Grippers Custom Rides, OBALL, Bright Starts

Fejlesztő játék!Különböző alakban, méretekben és színekben készít Oball játékokat a Bright Starts.Vidám pillanatokat okoz gyermekének.Könnyen megfogható kisautó speciálisan az apró kezekhez gyártva.- egyszerűen megfogható- geometriai nyílásokkal- 18 hónapos kortól ajánlott3 db-os csomagolás..

6,990 Ft

Activity Ball játék, Clack&Slide, Bright Starts

4 db kocka betűkkel, számokkal és figurákkal.Különböző anyagok és hangok.Gyermeke könnyen felépítheti3 hónapos kortól..

4,890 Ft

Aktív Centrum, 2 in 1 Laught&Lights, Bright Starts

Szórakozás az első helyen! Ez az aktív centrum 2 terméket rejt magában, melyek együtt nőnek gyermekével- az aktív alátéttől az aktív centrumig rengeteg lehetőséget nyújt a szórakozásra.2 in 1 játék alátét a kisebb gyermekeknek és aktív centrum a nagyobbaknaktöbbfunkciós játékhíd, fényjátékkal, mely 3 különböző szórakozási m..

45,090 Ft

Aktív centrum, Bright Starts, 2 in 1 Silly Sunburst

Szórakozás az első helyen! Ez az aktív centrum 2 terméket rejt magában, melyek együtt nőnek gyermekével- az aktív alátéttől az aktív centrumig rengeteg lehetőséget nyújt a szórakozásra.2 in 1 játék alátét a kisebb gyermekeknek és aktív centrum a nagyobbaknaktöbbfunkciós játékhíd, fényjátékkal, mely 3 különböző szórakozási m..

40,990 Ft

Aktív centrum, Bright Starts, Bounce Bounce baby

Az alátét az ugráláshoz és a forgatható ülőke végtelen szórakozást nyújt gyermekének.· Egyedülálló ugráló alátét· A három magassági pozícióba állítható alátétnek köszönhetően együtt nő gyermekével.· Az ülőke 360°-ban elfordítható, így gyermeke könnyen hozzáfér a játékokhoz.· Három szórakoztató játékot tartalmaz- zsiráf gyön..

30,790 Ft

Aktív játék telefon, My Little, Bright Starts

• fények, hangok, színek és textúrák segítenek a gyermek szenzoros fejlődésében.• 4 gomb a megnyomás után világít és szórakoztató hangot ad ki• tükör az önmegismeréshez• Nagy kontrasztú színek és a különböző anyagok segítenek a gyermek érzékeitfejleszteni3 hó+..

2,090 Ft

Alagút, Vulli S.A.S./Sophie

Használható bújkálásra, játékra, és még sok-sok minden örömteli játékra.Remek kiegészítő lehet a gyerekszobába is.Nagykereskedelmi mennyiségi kedvezmények tekintetében kérje árlistánkat. A megadott árak darabárak ..

13,590 Ft

Autó - vonat pálya vidámpark Oball, Bright Starts

Fejlesztő játék!Különböző alakban, méretekben és színekben készít Oball játékokat a Bright Starts.Vidám pillanatokat okoz gyermekének.Eljött a szórakozás ideje a Go Grippers vonattal - Ideális első autópálya gyermekének- A csomagolás 2 vonatot tartalmaz - nincs szükség elemre- Elősegíti az aktív és kreatív játékot..

16,490 Ft

Autó indító állomással Oball, Bright Starts

Elkészülni, vigyázz..., rajt!  Hihetetlen szórakozás, a fantáziadús játékkal, autóval, játékpályával. Könnyen megfogható még a legkisebb kezekkel is. A szórakozás a nagy piros gomb megnyomásával kezdődik. Ideális játék, ami tökéletesen illik a Go Grippers kollekcióba, mivel a pálya kilövővel kompatibilis a Go..

4,390 Ft

Autóbusz Thomas Oball, Bright Starts

Fejlesztő játék!Különböző alakban, méretekben és színekben készít Oball játékokat a Bright Starts.Vidám pillanatokat okoz gyermekének.Könnyen megfogható kisautó speciálisan az apró kezekhez gyártva.- egyszerűen megfogható- geometriai nyílásokkal- 18 hónapos kortól ajánlottmérete: 8,89x6,99x6,68 cm..

2,190 Ft

Autómentő Henry Oball, Bright Starts

Megérkezett az új Oball  autómentő-  könnyen megfogható még a kis kezekkel kis-támogatja az aktív és ötletes játékot- 18 hónapos kortól ajánlott- bármelyik Oball autó vontatható veleMérete: 13x17x13 cm..

3,490 Ft

Autópálya Oball, Bright Starts

Fejlesztő játék!Különböző alakban, méretekben és színekben készít Oball játékokat a Bright Starts.Vidám pillanatokat okoz gyermekének.Ez az autópálya mozgásban tartja gyermekét különböző játékmódokkal.- Elősegíti az aktív és kreatív játékot.- A nagy kar felemeli az autót a rámpára. - Majd elengedi és leesik a rugós alá..

21,990 Ft

Autósülés játék, Bright Starts, Tiger

Játék az autósülésbe Tiger Bar, 0hó+nyomja meg a tigris orrát, elkezd világítani és egy kellemes dallamot játszikzebra labda színes golyókkal a belsejébenforgótükörkönnyen csatlakoztatható az autósüléshezaz elemeket tartalmazza..

5,590 Ft

Autószállító Grumpy + Dave és Danny Oball, Bright Starts

A kedvenc autók szállítása sose volt ilyen egyszerű.- Oball kialakítás, könnyen megfogható a kis kezekkel- a csomagolás 2 kisautót tartalmaz- az oldalsó alsó lehajtható az autók fel illetve lepakolásához-  nyomja meg a sárga gombot és a rámpa lenyílik- támogatja a kreativítást és fejleszti a gyermek fantánziáját- 18&nb..

12,590 Ft

Autótükör játék, Bright Starts

Praktikus tükör az autóbaVidám színekPraktikus hurkok további játékokhozPraktikus tükör a kocsiban.Utazás közben a színes elefánt madárral szórakoztatják a babát , a domború tükörnek köszönhetően gyermeke állandó ellenőrzés alatt lehet.A tükröt felrakhatja a kiságyra vagy bárhová ahol Önnek tetszik.Vidám színek vonzzák gyer..

5,290 Ft

Bálna Oball, H2O Sink'n Spill, Bright Starts

Fejlesztő játék!Különböző alakban, méretekben és színekben készít Oball játékokat a Bright Starts.Vidám pillanatokat okoz gyermekének.6 hónapos kortól ajánlott...

1,990 Ft

Dömper Ryan Oball, Bright Starts

Fejlesztő játék!Különböző alakban, méretekben és színekben készít Oball játékokat a Bright Starts.Vidám pillanatokat okoz gyermekének.Oball teherautó az aktív és kreatív játékot támogatja.- nyitható és zárható fedél- Oball kialakítás, könnyen megfogható- A fedél alatt játékok szállíthatók- 18 hónapos kortól Méretek: 28..

7,890 Ft

Elefántos vagy oroszlános oball, Bright Starts

· Szórakoztató egyedi kialakítású állatos játék, 3 hónapos kortól ajánlott.· Rázáskor gyengéden csörög.· Ha gyermeke meglöki, gurul.· Sima, rugalmas és szabadalmaztatott formája könnyen megfogható a kicsi kezekkelis. A csörgők tökéletesek az utazásokhoz- csak csatlakoztassa a babakocsihoz éskezdődhet a móka.· Fogzáskor töké..

2,290 Ft

Eltávolítható játékhíd babakocsira, Bright Starts

- Újszülött kortól használhatóKellemessé teszi sétát a babakocsira felszerelhető játékhíd...

7,990 Ft

Felfedező kamera, Chipolino

Jellemzői:Ez a zenélő, színes játék leköti a gyermekek figyelmét.Különböző hangokat ad ki a játék forgatás közben.A játékot 16 dallam teszi még vidámabbá.Fejleszti a babák kéz és szemkoordinációját.Gyerekekre ártalmas anyagot nem tartalmaz.Ajánlott 18 hónapos kortól...

3,490 Ft

Felfújható Állatok, Doris boci, P&M

Vidám felfújható ugráló kisállat. Gyermek megragadja az állatok füleit  és ugrál.A játék erősíti a lábat, és vidám szórakozást nyújt mind beltéren, mind kültéren.Csomagolási doboz méret: 16 x 24 x 32 cmFelfújt méret: 50x40x28 cmTerhelhetoség: max 70 kg.3 éves kortól ajánlott.A pumpát a csomagolás tartalmazza...

5,690 Ft

Formaálogató játék 4 in 1 Twist&Grow 6 hó+, Bright Starts

A szórakozás megérkezett! Ez a formaválogató új kialakítást „ forogj körbe" és négy különböző játékmódot biztosít. A gyermekek örömmel játszanak a különböző formák berakásával és kiszedésével. A szórakozást növeli a gyerekek számára az egyszerűen beállítható fedél, mellyel beállíthatja a nagyobb nyílásokat a válogatáshoz. A..

3,990 Ft

FunPad játék, Bright Starts

Nyomja meg a gombokat a több mint 40 dallam, kifejezés és szórakoztató hang eléréséért.Bemutatja gyermekének a jeleket, számokat, színeket,formákat és még sok minden mást.Színes táncoló fények.Nyomja meg a gombot a hangerő növeléséhez.3 hónapos kortól..

5,990 Ft

Fürdőjáték tároló, hal , Benbat

Rugalmas hálós anyag és nyomott anyagú hal.Alkalmas a játékok összegyűjtésére fürdés után.A tapadókorongok segítségével könnyen felhelyezhető a csempére, könnyen leszáradnak a játékok. súly: 0,165 kgMérete: 40cm x 34 cm x 14,5 cm..

6,290 Ft

H2O oball, Bright Starts

Klasszikus Oball™, mely a víz felszínén úszik, így a fürdetések még szórakoztatóbbak.- Úszó Oball™ henger könnyen megfogható- Lágy és rugalmas Oball™ anyag , magával ragadó a gyermek kis kezeinek.- A puha műanyag bója lehetővé teszi, hogy a víz felszínén ússzon.- A nyílások a játékon segítenek, hogy a víz könnyű elvezetéséb..

1,990 Ft

Hengerpárna, Bright Starts

Kényelmes plüss párna tökéletes társa gyermekének. Világos és lebilincselő párna számos játékot tartalmaz, mint a biztonsági tükör, levél formájú rágóka és rák alakú csörgő..

10,990 Ft