Fejlesztő játékok

Fejlesztő játékok


Listázás:
Rendezés:

3 db autó, különböző színekben, Bright Starts

Fejlesztő játék!Különböző alakban, méretekben és színekben készít Oball játékokat a Bright Starts.Vidám pillanatokat okoz gyermekének.Könnyen megfogható kisautó speciálisan az apró kezekhez gyártva.- egyszerűen megfogható- geometriai nyílásokkal- 18 hónapos kortól ajánlott3 db-os csomagolás..

5,590 Ft

Activity Ball játék, Bright Starts, Clack&Slide

4 db kocka betűkkel, számokkal és figurákkal.Különböző anyagok és hangok.Gyermeke könnyen felépítheti3 hónapos kortól..

4,890 Ft

Aktív centrum, Bright Starts, 2 in 1 Silly Sunburst

Szórakozás az első helyen! Ez az aktív centrum 2 terméket rejt magában, melyek együtt nőnek gyermekével- az aktív alátéttől az aktív centrumig rengeteg lehetőséget nyújt a szórakozásra.2 in 1 játék alátét a kisebb gyermekeknek és aktív centrum a nagyobbaknaktöbbfunkciós játékhíd, fényjátékkal, mely 3 különböző szórakozási m..

40,990 Ft

Aktív centrum, Bright Starts, Bounce Bounce baby

Az alátét az ugráláshoz és a forgatható ülőke végtelen szórakozást nyújt gyermekének.· Egyedülálló ugráló alátét· A három magassági pozícióba állítható alátétnek köszönhetően együtt nő gyermekével.· Az ülőke 360°-ban elfordítható, így gyermeke könnyen hozzáfér a játékokhoz.· Három szórakoztató játékot tartalmaz- zsiráf gyön..

27,990 Ft

Aktív játék telefon, Bright Starts, My Little

• fények, hangok, színek és textúrák segítenek a gyermek szenzoros fejlődésében.• 4 gomb a megnyomás után világít és szórakoztató hangot ad ki• tükör az önmegismeréshez• Nagy kontrasztú színek és a különböző anyagok segítenek a gyermek érzékeitfejleszteni3 hó+..

1,890 Ft

Alagút, Vulli S.A.S./Sophie

Használható bújkálásra, játékra, és még sok-sok minden örömteli játékra.Remek kiegészítő lehet a gyerekszobába is.Nagykereskedelmi mennyiségi kedvezmények tekintetében kérje árlistánkat. A megadott árak darabárak ..

12,990 Ft

Autó - vonat pálya vidámpark Oball, Bright Starts

Fejlesztő játék!Különböző alakban, méretekben és színekben készít Oball játékokat a Bright Starts.Vidám pillanatokat okoz gyermekének.Eljött a szórakozás ideje a Go Grippers vonattal - Ideális első autópálya gyermekének- A csomagolás 2 vonatot tartalmaz - nincs szükség elemre- Elősegíti az aktív és kreatív játékot..

14,990 Ft

Autóbusz Thomas Oball, Bright Starts

Fejlesztő játék!Különböző alakban, méretekben és színekben készít Oball játékokat a Bright Starts.Vidám pillanatokat okoz gyermekének.Könnyen megfogható kisautó speciálisan az apró kezekhez gyártva.- egyszerűen megfogható- geometriai nyílásokkal- 18 hónapos kortól ajánlottmérete: 8,89x6,99x6,68 cm..

2,190 Ft

Autópálya Oball, Bright Starts

Fejlesztő játék!Különböző alakban, méretekben és színekben készít Oball játékokat a Bright Starts.Vidám pillanatokat okoz gyermekének.Ez az autópálya mozgásban tartja gyermekét különböző játékmódokkal.- Elősegíti az aktív és kreatív játékot.- A nagy kar felemeli az autót a rámpára. - Majd elengedi és leesik a rugós alá..

21,990 Ft

Autósülés játék, Bright Starts, Tiger

Játék az autósülésbe Tiger Bar, 0hó+nyomja meg a tigris orrát, elkezd világítani és egy kellemes dallamot játszikzebra labda színes golyókkal a belsejébenforgótükörkönnyen csatlakoztatható az autósüléshezaz elemeket tartalmazza..

5,590 Ft

Autószállító Grumpy + Dave Oball, Bright Starts

Fejlesztő játék!Különböző alakban, méretekben és színekben készít Oball játékokat a Bright Starts.Vidám pillanatokat okoz gyermekének.A kedvenc autók szállítása sose volt ilyen egyszerű.- Oball kialakítás, könnyen megfogható a kis kezekkel- a csomagolás 1 kisautót tartalmaz- az oldalsó alsó lehajtható az autók fel illetve l..

9,990 Ft

Autótükör játék, Bright Starts

Praktikus tükör az autóbaVidám színekPraktikus hurkok további játékokhozPraktikus tükör a kocsiban.Utazás közben a színes elefánt madárral szórakoztatják a babát , a domború tükörnek köszönhetően gyermeke állandó ellenőrzés alatt lehet.A tükröt felrakhatja a kiságyra vagy bárhová ahol Önnek tetszik.Vidám színek vonzzák gyer..

5,290 Ft

Bálna Oball, H2O Sink'n Spiel, Bright Starts

Fejlesztő játék!Különböző alakban, méretekben és színekben készít Oball játékokat a Bright Starts.Vidám pillanatokat okoz gyermekének.6 hónapos kortól ajánlott...

1,990 Ft

Béka Oball, Bright Starts, Jingle & Shake

Fejlesztő játék!Különböző alakban, méretekben és színekben készít Oball játékokat a Bright Starts.Vidám pillanatokat okoz gyermekének.0 hónapos kortól ajánlott...

1,990 Ft

Csörgő, aktív játék, 0 hó+, Bright Starts

Élénk színű labda.A lágy rugalmas műanyag teszi ezt a játékot szórakoztatóvá.A kis ujjacskákkal is könnyen hajlítható és összenyomható.A kukac figura különböző anyagokból és különböző színekben készült.A rugalmas golyó, mely a labda közepében csörög, szórakoztató hangokat ad ki...

1,990 Ft

Dömper Oball, Bright Starts

Fejlesztő játék!Különböző alakban, méretekben és színekben készít Oball játékokat a Bright Starts.Vidám pillanatokat okoz gyermekének.Oball teherautó az aktív és kreatív játékot támogatja.- nyitható és zárható fedél- Oball kialakítás, könnyen megfogható- A fedél alatt játékok szállíthatók- 18 hónapos kortól Méretek: 28..

7,190 Ft

Elefántos vagy oroszlános oball, Bright Starts

· Szórakoztató egyedi kialakítású állatos játék, 3 hónapos kortól ajánlott.· Rázáskor gyengéden csörög.· Ha gyermeke meglöki, gurul.· Sima, rugalmas és szabadalmaztatott formája könnyen megfogható a kicsi kezekkelis. A csörgők tökéletesek az utazásokhoz- csak csatlakoztassa a babakocsihoz éskezdődhet a móka.· Fogzáskor töké..

2,290 Ft

Eltávolítható játékhíd babakocsira, Bright Starts

- Újszülött kortól használhatóKellemessé teszi sétát a babakocsira felszerelhető játékhíd...

7,990 Ft

Felfedező kamera, Chipolino

Jellemzői:Ez a zenélő, színes játék leköti a gyermekek figyelmét.Különböző hangokat ad ki a játék forgatás közben.A játékot 16 dallam teszi még vidámabbá.Fejleszti a babák kéz és szemkoordinációját.Gyerekekre ártalmas anyagot nem tartalmaz.Ajánlott 18 hónapos kortól...

3,490 Ft

Felfújható Állatok, Doris boci, P&M

Vidám felfújható ugráló kisállat. Gyermek megragadja az állatok füleit  és ugrál.A játék erősíti a lábat, és vidám szórakozást nyújt mind beltéren, mind kültéren.Csomagolási doboz méret: 16 x 24 x 32 cmFelfújt méret: 50x40x28 cmTerhelhetoség: max 70 kg.3 éves kortól ajánlott.A pumpát a csomagolás tartalmazza...

5,690 Ft

FunPad játék, Bright Starts

Nyomja meg a gombokat a több mint 40 dallam, kifejezés és szórakoztató hang eléréséért.Bemutatja gyermekének a jeleket, számokat, színeket,formákat és még sok minden mást.Színes táncoló fények.Nyomja meg a gombot a hangerő növeléséhez.3 hónapos kortól..

5,990 Ft

Fürdőjáték tároló, Benbat, hal

Rugalmas hálós anyag és nyomott anyagú hal.Alkalmas a játékok összegyűjtésére fürdés után.A tapadókorongok segítségével könnyen felhelyezhető a csempére, könnyen leszáradnak a játékok. súly: 0,165 kgMérete: 40cm x 34 cm x 14,5 cm..

6,290 Ft

H2O oball, Bright Starts

Klasszikus Oball™, mely a víz felszínén úszik, így a fürdetések még szórakoztatóbbak.- Úszó Oball™ henger könnyen megfogható- Lágy és rugalmas Oball™ anyag , magával ragadó a gyermek kis kezeinek.- A puha műanyag bója lehetővé teszi, hogy a víz felszínén ússzon.- A nyílások a játékon segítenek, hogy a víz könnyű elvezetéséb..

1,990 Ft

Hengerpárna, Bright Starts

Kényelmes plüss párna tökéletes társa gyermekének. Világos és lebilincselő párna számos játékot tartalmaz, mint a biztonsági tükör, levél formájú rágóka és rák alakú csörgő..

9,990 Ft

Hintaló oroszlán, Bobobaby

Kellemesen ringatja a gyerekeket és egyben tökéletes mozgás- és készségfejlesztő, valamint segíti a ritmusérzék és az egyensúly fejlődését1 éves kortól ajánlottFából készült talapzattalKiváló minőségű plüssbőlÜlése rendkívül puha és kényelmesA játékban különböző anyagok és csörgők vannakMegfelel a biztonsági előírásoknak /E..

18,990 Ft

Játék autó oball, Bright Starts

Az első játékautó az Oball-tól.Csörög és gurul!Oball kialakítás, a nyílásoknak köszönhetően egyszerű fogást biztosít.Lágy, formázható, rágókaként is használható.Minden kerék szórakoztatóan csörög. Serkenti a hallást és a látást.2 különböző változatban.BPA, PVC, latex és ftalát mentes...

2,590 Ft

Játék autósülés, Elly, heart, Chipolino

Jellemzői:Ajánlott 1 éves kortól.Plüssök és babák is beleköthetők az autóba.Nagyon hasonlít az igazira a hordozókarral és a biztonsági övvel.A játék, nem használható gyermek biztonsági autósülésnek!..

2,990 Ft

Játék boci Drop&Giggle 6-36 hó, Bright Starts

A gyermek bedobja színes labdákat a boci fejébe és kezébe, nézi, ahogy a labda kigurul a lábai között.Ekkor a boci furcsa hangokat és nevetés hangot ad ki.Három színes labdát tartalmaz.Tevékenységek: a játék 12 szórakoztató hangot ad ki. A labdák könnyen behelyezhetők. A labda bedobásával aktiválódik a játék.Kor: 6 hónaptól..

5,790 Ft