Játékok

Játékok


Listázás:
Rendezés:

Elektromos pihenőszék, Chipolino Venezia (csibés)

- A Venezia pihenőszék újszülött kortól használható fél éves korig, körülbelül 9 kg-ig.- Az újszülöttek számára is tökéletesen kényelmes ergonomikus kialakításának köszönhetően. - - Párnázott biztonsági öv.- Két sebesség fokozat és három időzítési szint 10, 20 és 30 perc közül lehet kiválasztani a legmegfelelőbbet.- Az idő ..

34,990 Ft

Bébi szafaris 3D falimatrica, 38x31 cm, Room-Decor

- A lakás bármely pontjának dekorálására tökéletes választás a falmatrica.- Többféle minta és színárnyalat közül lehet választani.- Alkalmas beltéri falak, bútorok, tükrök és sima pormentes felületek díszítésére is.- Rendkívül jó minőségű, megfelelő használat mellett akár többször is áthelyezhető.Méret: 38x31 cm..

1,990 Ft

3 az 1-ben készségfejlesztő asztalka, Chipolino

Komplex játék 6 hónapos kortól, minden gyermek megtalálja benne a szórakozást!Jellemzői:- 6 hónapos kortól 12 kg-os súlyhatárig használható- multifunkciós termék, 3 féle - lehet közepén ülve körbe játszani, mint ugráló és mint játékasztalka használható- ülőrésze 3 magassági pozícióban állítható- színes tálca játékoknak - cs..

17,990 Ft

3 db autó, különböző színekben, Bright Starts

Fejlesztő játék!Különböző alakban, méretekben és színekben készít Oball játékokat a Bright Starts.Vidám pillanatokat okoz gyermekének.Könnyen megfogható kisautó speciálisan az apró kezekhez gyártva.- egyszerűen megfogható- geometriai nyílásokkal- 18 hónapos kortól ajánlott3 db-os csomagolás..

5,990 Ft

6 db-os autó szett, Go Grippers Custom Rides, OBALL, Bright Starts

Fejlesztő játék!Különböző alakban, méretekben és színekben készít Oball játékokat a Bright Starts.Vidám pillanatokat okoz gyermekének.Könnyen megfogható kisautó speciálisan az apró kezekhez gyártva.- egyszerűen megfogható- geometriai nyílásokkal- 18 hónapos kortól ajánlott3 db-os csomagolás..

6,990 Ft

Activity Ball játék, Clack&Slide, Bright Starts

4 db kocka betűkkel, számokkal és figurákkal.Különböző anyagok és hangok.Gyermeke könnyen felépítheti3 hónapos kortól..

4,890 Ft

Activity Balls játék, Shake & Spin, Bright Starts

Mind az öt golyónak más és más tulajdonsága van, csörög, forog, vagy érdekes hangokat ad kiKülönböző típusú felületek lehetővé teszik az egyszerű fogást3 hónapos kortól ajánlottA labda átmérője 6 cm..

3,990 Ft

ADI bébitaxi, szürke, Chipolino

Jellemzői:Ajánlott 3 éves kortól 30 kg-ig.Könnyű manőverezés, szabadon forgó kormánykerék.Tágas, kényelmes ülés.Háttámlája fixDallamai szórakoztatóak.Üres hely a játékoknak az ülés alatt.Elemmel működik (2 db 1,5 V-os, AA elem)...

11,990 Ft

Ajándékszett So'pure rágókával és zsiráffal, Sophie

Sophiesticated új ajándékszettek a Vullitól.Ennek a Sophiesticated ajándékszettnek a tartalma:- a mindenki által jól ismert Sophie zsiráf, rágóka- So'Pure rágóka  a legkedveltebb terméke a Sophienak, könnyen megfogható, igényes kaucsuk rágóka- Különlegesen szép, igényes ajándéktasak- Sophie kártya/képeslap a jókívánság..

9,990 Ft

Ajtókerethez rögzíthető ugráló, Bright Starts, Kaleidoscope Safari

Szövet fülecskék a kedvenc játékok felfüggesztéséhezállítható hevederek a gyermek magasságának megfelelőenkönnyű keret a jobb kezelhetőség és tárolásértbiztonságos rögzítőkengyellel rögzíthető az ajtókerethezaz ülőrész mosógépben moshatóa szereléshez nincs szükség szerszámra puha párna és párnázott ülőke a gyermeke kén..

12,090 Ft

Ajtókerethez rögzíthető ugráló, Bright Starts, Sea & Discover

6 hónapos kortól 11 kg-ig ajánlott. Élénk színek, egyedi minták, melyek lekötik a gyermek figyelmét.A fix rögzítő lehetővé teszi a biztonságos rögzítést az ajtókerethez.A biztonsági övek gyermeke magasságához, súlyához állíthatók4 eltávolítható játékot tartalmazA puha párna megfelelő támogatást nyújt a kisebb gyermekek..

16,490 Ft

Akkutöltő Easy Energy, ceruza és mikro elemekhez, Varta

A legtökéletesebb belépő termékválaszték. Az Easy Energy mini kedvező ár-érték arányú, és energiát biztosít az egész család számára,.2 db akkumulátort tölt egyszerre2 AA méretű vagy 2 AAA méretű elem egyidejű feltöltésére alkalmasTöltési idő: 10 óraKözvetlenül a hálózati aljzatba dugható kivitelLED-es világítófény jelzi a t..

3,260 Ft

Akkutöltő Easy Pocket, 4 db 2100 mAh elemmel, Varta

A legtökéletesebb belépő termékválaszték. Az Easy Energy típussorozat nagyobb értéket nyújt pénzéért cserébe, és energiát biztosít az egész család számára.Könnyen kezelhető, kicsi, a célnak megfelelő formaHasználatával legföljebb 4 db elem tölthető egyidejűleg2/4 AA méretű vagy 2/4 AAA méretű elem feltöltésére képes egyetle..

7,500 Ft

Aktív Centrum, 2 in 1 Laught&Lights, Bright Starts

Szórakozás az első helyen! Ez az aktív centrum 2 terméket rejt magában, melyek együtt nőnek gyermekével- az aktív alátéttől az aktív centrumig rengeteg lehetőséget nyújt a szórakozásra.2 in 1 játék alátét a kisebb gyermekeknek és aktív centrum a nagyobbaknaktöbbfunkciós játékhíd, fényjátékkal, mely 3 különböző szórakozási m..

45,090 Ft

Aktív centrum, Bright Starts, 2 in 1 Silly Sunburst

Szórakozás az első helyen! Ez az aktív centrum 2 terméket rejt magában, melyek együtt nőnek gyermekével- az aktív alátéttől az aktív centrumig rengeteg lehetőséget nyújt a szórakozásra.2 in 1 játék alátét a kisebb gyermekeknek és aktív centrum a nagyobbaknaktöbbfunkciós játékhíd, fényjátékkal, mely 3 különböző szórakozási m..

40,990 Ft

Aktív centrum, Bright Starts, Bounce Bounce baby

Az alátét az ugráláshoz és a forgatható ülőke végtelen szórakozást nyújt gyermekének.· Egyedülálló ugráló alátét· A három magassági pozícióba állítható alátétnek köszönhetően együtt nő gyermekével.· Az ülőke 360°-ban elfordítható, így gyermeke könnyen hozzáfér a játékokhoz.· Három szórakoztató játékot tartalmaz- zsiráf gyön..

30,790 Ft

Aktív játék telefon, My Little, Bright Starts

• fények, hangok, színek és textúrák segítenek a gyermek szenzoros fejlődésében.• 4 gomb a megnyomás után világít és szórakoztató hangot ad ki• tükör az önmegismeréshez• Nagy kontrasztú színek és a különböző anyagok segítenek a gyermek érzékeitfejleszteni3 hó+..

2,090 Ft

Alagút, Vulli S.A.S./Sophie

Használható bújkálásra, játékra, és még sok-sok minden örömteli játékra.Remek kiegészítő lehet a gyerekszobába is.Nagykereskedelmi mennyiségi kedvezmények tekintetében kérje árlistánkat. A megadott árak darabárak ..

13,590 Ft

Alvó macis lámpa falimatrica, 40x21 cm, Room-Decor

- A lakás bármely pontjának dekorálására tökéletes választás a falmatrica.- Többféle minta és színárnyalat közül lehet választani.- Alkalmas beltéri falak, bútorok, tükrök és sima pormentes felületek díszítésére is.- Rendkívül jó minőségű, megfelelő használat mellett akár többször is áthelyezhető.Méret: 40x21 cm..

2,990 Ft

Autó - vonat pálya vidámpark Oball, Bright Starts

Fejlesztő játék!Különböző alakban, méretekben és színekben készít Oball játékokat a Bright Starts.Vidám pillanatokat okoz gyermekének.Eljött a szórakozás ideje a Go Grippers vonattal - Ideális első autópálya gyermekének- A csomagolás 2 vonatot tartalmaz - nincs szükség elemre- Elősegíti az aktív és kreatív játékot..

16,490 Ft

Autó indító állomással Oball, Bright Starts

Elkészülni, vigyázz..., rajt!  Hihetetlen szórakozás, a fantáziadús játékkal, autóval, játékpályával. Könnyen megfogható még a legkisebb kezekkel is. A szórakozás a nagy piros gomb megnyomásával kezdődik. Ideális játék, ami tökéletesen illik a Go Grippers kollekcióba, mivel a pálya kilövővel kompatibilis a Go..

4,390 Ft

Autóbusz Thomas Oball, Bright Starts

Fejlesztő játék!Különböző alakban, méretekben és színekben készít Oball játékokat a Bright Starts.Vidám pillanatokat okoz gyermekének.Könnyen megfogható kisautó speciálisan az apró kezekhez gyártva.- egyszerűen megfogható- geometriai nyílásokkal- 18 hónapos kortól ajánlottmérete: 8,89x6,99x6,68 cm..

2,190 Ft

Autómentő Henry Oball, Bright Starts

Megérkezett az új Oball  autómentő-  könnyen megfogható még a kis kezekkel kis-támogatja az aktív és ötletes játékot- 18 hónapos kortól ajánlott- bármelyik Oball autó vontatható veleMérete: 13x17x13 cm..

3,490 Ft

Autópálya Oball, Bright Starts

Fejlesztő játék!Különböző alakban, méretekben és színekben készít Oball játékokat a Bright Starts.Vidám pillanatokat okoz gyermekének.Ez az autópálya mozgásban tartja gyermekét különböző játékmódokkal.- Elősegíti az aktív és kreatív játékot.- A nagy kar felemeli az autót a rámpára. - Majd elengedi és leesik a rugós alá..

21,990 Ft

Autósülés játék, Bright Starts, Tiger

Játék az autósülésbe Tiger Bar, 0hó+nyomja meg a tigris orrát, elkezd világítani és egy kellemes dallamot játszikzebra labda színes golyókkal a belsejébenforgótükörkönnyen csatlakoztatható az autósüléshezaz elemeket tartalmazza..

5,590 Ft

Autószállító Grumpy + Dave és Danny Oball, Bright Starts

A kedvenc autók szállítása sose volt ilyen egyszerű.- Oball kialakítás, könnyen megfogható a kis kezekkel- a csomagolás 2 kisautót tartalmaz- az oldalsó alsó lehajtható az autók fel illetve lepakolásához-  nyomja meg a sárga gombot és a rámpa lenyílik- támogatja a kreativítást és fejleszti a gyermek fantánziáját- 18&nb..

12,590 Ft

Autótükör játék, Bright Starts

Praktikus tükör az autóbaVidám színekPraktikus hurkok további játékokhozPraktikus tükör a kocsiban.Utazás közben a színes elefánt madárral szórakoztatják a babát , a domború tükörnek köszönhetően gyermeke állandó ellenőrzés alatt lehet.A tükröt felrakhatja a kiságyra vagy bárhová ahol Önnek tetszik.Vidám színek vonzzák gyer..

5,790 Ft

Baba pillangós falimatrica, 50x30 cm, Room-Decor

- A lakás bármely pontjának dekorálására tökéletes választás a falmatrica.- Többféle minta és színárnyalat közül lehet választani.- Alkalmas beltéri falak, bútorok, tükrök és sima pormentes felületek díszítésére is.- Rendkívül jó minőségű, megfelelő használat mellett akár többször is áthelyezhető.Méret: 50x30 cm..

1,990 Ft