Menü
Kosár

Infantino

Brand: Infantino Cikkszám: TDDLR-1920579
A Peek & Roll babahenger mozgásra ösztönzi a babát.JELLEMZŐK: 6 hónapos kortól ajánlott a használatanagyon jól fejleszti a baba érzékszerveit és a nagymotoros képességétfelfújhatóa színes golyók a henger belsejében még szórakoztatóbb élményt nyújtanak..
3 490 Ft
Brand: Infantino Cikkszám: TDDLR-1920563
Ezekkel a kedves, babakocsira akasztható figurákkal élmény lesz a séta.JELLEMZŐK: Újszülött kortól ajánlottélénk színei, különböző textúrája felkelti a baba érdeklődéséta kis tükör remek szórakozás a babánaka rágóka a fogzás idején enyhíti a kellemetlen érzéstBPA mentes termék..
3 490 Ft
Brand: Infantino Cikkszám: TDDLR-1920564
Élénk színek, forgatható, csúsztatható gyöngyök és karikák és tükör is található ezen a szuper bébijátékon.JELLEMZŐK: Újszülött kortól ajánlottélénk színei, különböző textúrája felkelti a baba érdeklődésétA sokféle textúra ösztönzi a baba pici kezeinek felfedezésre, és a finommotoros képességei..
1 190 Ft
Brand: Infantino Cikkszám: TDDLR-1920565
Ezzel a csuklópánttal a baba a végtagjának mozgatásával szórakoztatja magát, így fedezve fel a testét.JELLEMZŐK: Újszülött kortól ajánlottélénk színei, különböző textúrája felkelti a baba érdeklődésétA baba csuklójára vagy bokájára rögzíthetőkellemes, csörgő hangot ad..
2 290 Ft
Brand: Infantino Cikkszám: TDDLR
Az éjjeli fény projektoros fényjátékkal vagy kellemes fényű éjszakai fénnyel segít a babának nyugodtan aludni.JELLEMZŐK: Újszülött kortól ajánlottAz éjszakai fény a projektorral kombinálva intelligens érzékelővel rendelkezik.3 funkció: Kiságyra rögzíthető éjjlei fény, Projektoros fényjáték, asz..
7 990 Ft
Brand: Infantino Cikkszám: TDDLR-1920584
A hálós fürdőjátékkal élvezet lesz minden pancsolás.JELLEMZŐK: Újszülött kortól ajánlottA játékkal többféleképpen is játszat a gyermek életkortól függőenA 4 db színes tengeri állatot mintázó karika szuper játék vagy rágóka a legkisebbeknek, ezeket egymásba is lehetakasztani, hogy még mókásabb l..
1 990 Ft
Brand: Infantino Cikkszám: TDDLR-1920569
Ez a puha fürdőkönyv biztosan a fürdetési idő fontos kelléke lesz a babád számára.JELLEMZŐK: Újszülött kortól ajánlottszínes, állatfigurás lapozható puha könyvbiztonságos, penészmentes anyagból készült..
1 990 Ft
Brand: Infantino Cikkszám: TDDLR-1920570
Nagyszerű fejlesztő játék és pihenőhely a babádnak ez a lógó figurákkal felszerelt játszószőnyeg.JELLEMZŐK: újszülött kortól ajánlottszínes, puha fekhelyjátékhídján 3 puha állatfiguraösszecsukható így kényelmesen, higiénikusan hordozható..
8 990 Ft
Brand: Infantino Cikkszám: TDDLR-1920581
Nagyszerű fejlesztő játék és pihenőhely a babádnak ez a lógó figurákkal felszerelt játszószőnyeg.JELLEMZŐK: újszülött kortól ajánlottszínes, puha fekhelyjátékhídján 4 levehető játékelem és egy tükör is helyet kapottjátékhídja levehetőösszehajtható..
12 990 Ft
Brand: Infantino Cikkszám: TDDLR-1920574
Az Infantino Twinkle Light & Sounds készségfejlesztő labda tökéletes társ a kúszó-mászó babáknak. A szórakoztató labda fényekkel és hangokkal ösztönzi a kicsit a mozgásra.JELLEMZŐK: 6 hónapos kortól ajánlott a használataa különböző színű, mintájú és textúrájú játékok kiválóan fejlesztik a b..
3 990 Ft
Brand: Infantino Cikkszám: TDDLR-1920578
Nagyszerű fejlesztő játék és pihenőhely a babádnak ez mozgatható elemekkel felszerelt játszószőnyeg.JELLEMZŐK: újszülött kortól ajánlottszínes, puha fekhelyHatalmas méretű játszószőnyeg mozgatható elemekkelTöbbféle textúrájú anyagok felhasználása, ezzel segítve a tapintás érzékelés fejlődésétNa..
17 990 Ft
Brand: Infantino Cikkszám: TDDLR-1920586
Infantino hordozó újszülött kortól.Infantino Swift Classic hordozó A hordozó előnye, hogy a használat során te és gyermeked közvetlen testi kapcsolatban vagytok, ami egyrészt nyugtatóan hat babára és mamára (vagy akár az apára) is, másrészt erősíti a közöttetek lévő köteléket. Ráadásul még a mi..
11 990 Ft
Tételek: 1 - 12 / 12 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.