Fizetési információkOnline számla


Az áru összekészítésekor online számlát állítunk ki, melyet elküldünk az Ön által a vásárlás során megadott e-mail címre.
A számla nem tartalmaz pecsétet és aláírást, de minden törvényi követelménynek megfelel. A számlát legyenek szívesek kinyomtatni, külön postai úton nem küldjük ki.
Kérjük a számlát őrizze meg, mert jótállási jegyként is szolgál.


Készpénzes / bankkártyás fizetés (futár / személyes átvétel)


Megrendelését az áru átvételekor készpénzzel, vagy bankkártyával egyenlítheti ki. Ha a BabaBogyó.hu szaküzletében vásárol, akkor is fizetheti vásárlását akár bankkártyával is.Bankkártyás fizetés / PayPal / SimplePay


A BabaBogyó.hu oldalán fizethet az OTP fizetési oldalán keresztül. Az alábbi bankkártyákat fogadjuk el:

  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Electron
  • American Express
Fizetési információk.pdfAmennyiben rendelkezik PayPal regisztrációval, bankkártya adatai megadása nélkül vásárolhat BabaBogyó.hu weboldalán. A megrendelés átvétele illetve kiszállítása a sikeres fizetés után lehetséges.

Banki átutalással fizetésEgyenlítse ki rendelését banki átutalással. Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálja az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatót küldünk. Felhívjuk figyelmét, hogy a termék átvételéhez a díjbekérőn található megrendelés szám bemondására is szükség lehet, ezért kérjük, hogy jegyezze azt fel!
BabaBogyó.hu ajándékutalvány


Online áruházunkban és szaküzleteinkben fizetéskor felhasználhatja BabaBogyó.hu ajándékutalványát is. A BabaBogyó.hu oldalon vásárolt ajándékutalványt e-mailben küldjük meg kiegyenlítését követően. Ajándékutalvány vásárlásával Ön tudomásul veszi, hogy az ajándékutalvány ellenértéke nem téríthető vissza és a le nem vásárolt összeget nem utaljuk vissza. Az ajándékutalvány 5.000 és 250.000 Ft között tetszőleges összegben megvásárolható és a kibocsátás időpontjától számított 12 hónapig (365 napig) érvényes.