Menü
Kosár

Fizetési információk

 

 

 

Online számla

 

Az áru összekészítésekor online számlát állítunk ki, melyet elküldünk az Ön által a vásárlás során megadott e-mail címre.
A számla nem tartalmaz pecsétet és aláírást, de minden törvényi követelménynek megfelel. A számlát legyenek szívesek kinyomtatni, külön postai úton nem küldjük ki.
Kérjük a számlát őrizze meg, mert jótállási jegyként is szolgál.

 

 


 

 

Készpénzes / bankkártyás fizetés (futár / személyes átvétel)

 

Megrendelését az áru átvételekor készpénzzel, vagy bankkártyával egyenlítheti ki. Ha a BabaBogyó.hu szaküzletében vásárol, akkor is fizetheti vásárlását akár bankkártyával is.

 

 

 

 


 

 

Bankkártyás fizetés / SimplePay

 

A BabaBogyó.hu oldalán fizethet az OTP fizetési oldalán keresztül. Az alábbi bankkártyákat fogadjuk el:

  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Electron
  • American Express

Fizetési információk.pdf

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Banki átutalással fizetés

 

 

Egyenlítse ki rendelését banki átutalással. Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálja az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatót küldünk. Felhívjuk figyelmét, hogy a termék átvételéhez a díjbekérőn található megrendelés szám bemondására is szükség lehet, ezért kérjük, hogy jegyezze azt fel!

 

 


 

BabaBogyó.hu ajándékutalvány

 

Kizárólag szaküzletünkben fizetéskor felhasználhatja BabaBogyó.hu fizikai ajándékutalványát is. Ajándékutalvány vásárlásával Ön tudomásul veszi, hogy az ajándékutalvány ellenértéke nem téríthető vissza és a le nem vásárolt összeget nem utaljuk vissza. Az ajándékutalvány 5.000 és 20.000 Ft között tetszőleges összegben megvásárolható és a kibocsátás időpontjától számított 3 hónapig érvényes.

 

 

 

 

 

 

 

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.