Menü
Kosár

Fizetési információk

 

 

 

Online számla

 

Az áru összekészítésekor online számlát állítunk ki, melyet elküldünk az Ön által a vásárlás során megadott e-mail címre.
A számla nem tartalmaz pecsétet és aláírást, de minden törvényi követelménynek megfelel. A számlát legyenek szívesek kinyomtatni, külön postai úton nem küldjük ki.
Kérjük a számlát őrizze meg, mert jótállási jegyként is szolgál.

 

 


 

 

Készpénzes / bankkártyás fizetés (futár / személyes átvétel)

 

Megrendelését az áru átvételekor készpénzzel, vagy bankkártyával egyenlítheti ki. Ha a BabaBogyó.hu szaküzletében vásárol, akkor is fizetheti vásárlását akár bankkártyával is.

 

 

 

 


 

 

Bankkártyás fizetés / SimplePay

 

A BabaBogyó.hu oldalán fizethet az OTP fizetési oldalán keresztül. Az alábbi bankkártyákat fogadjuk el:

  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Electron
  • American Express

Fizetési információk.pdf

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Banki átutalással fizetés

 

 

Egyenlítse ki rendelését banki átutalással. Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálja az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatót küldünk. Felhívjuk figyelmét, hogy a termék átvételéhez a díjbekérőn található megrendelés szám bemondására is szükség lehet, ezért kérjük, hogy jegyezze azt fel!

 

 


 

BabaBogyó.hu ajándékutalvány

 

Két féle utalvány érhető el.

1.) Fizikai utalvány:

Szaküzletünkben fizetéskor felhasználhatja BabaBogyó bolt fizikai ajándékutalványát is (ami a boltban kapható). Ajándékutalvány vásárlásával Ön tudomásul veszi, hogy az ajándékutalvány ellenértéke nem téríthető vissza és a le nem vásárolt összeget nem utaljuk vissza. Az ajándékutalvány 5.000 és 20.000 Ft összegben vagy ezek tetszőleges kombinációjával megvásárolható és a kibocsátás időpontjától számított 3 hónapig érvényes.

2.) Webes utalvány: 

Webes rendelés leadásakor felhasználhatja a BabaBogyó.hu-n vásárolt ajándékutalványát (ami a weboldalon vásárolható). Ajándékutalvány vásárlásával Ön tudomásul veszi, hogy az ajándékutalvány ellenértéke nem téríthető vissza és a le nem vásárolt összeget nem utaljuk vissza. Az ajándékutalvány 5.000 és 50.000 Ft között tetszőleges összegben megvásárolható és a kibocsátás időpontjától számított 12 hónapig érvényes.

 

  

 

 

 

 

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.