Menü
Kosár

Blog RSS Feed

11 jan. 2022: családokat érintő adóváltozások és kedvezmények
Babaapa 0 57
2022: családokat értintő adóváltozások és kedvezmények Az új év beköszöntével számos új szabály került bevezetésre, amely a (kis)gyermekeket nevelő családokat is érinti. Következzen egy összefoglaló, hogy milyen változások és új lehetőségek nyílnak meg, ha nem is január elsejétől, de 2022 során, az egy vagy több gyermeket nevelő családok számára. B..
11 jan. Puha textíliák a pihentető alvásért
Babamama 0 29
Puha textíliák a pihentető alvásért A pihenés és az alvás a baba számára éppoly fontos, mint a szülők számára. Éppen ezért érdemes odafigyelni rá, hogy a környezet megfelelő módon legyen kialakítva, hiszen ez nagymértékben képes meghatározni a pici alvásának milyenségét. A különböző évszakok és az azzal járó időjárási körülmények, hőmérsékletváltoz..
02 jan. A leghasznosabb egészségügyi termékek
Babaapa 0 62
A leghasznosabb egészségügyi termékek Van néhány olyan eszköz, amelyek kifejezetten hasznosak egészségügyi szempontból, főleg, ha kisbaba van a családban. Lássuk, hogy melyek ezek a termékek, és miért lehet nagy segítség, ha nekünk is van belőle az otthonunkban. Akármennyire igyekszünk is, a betegségek időről időre újra megtalálnak bennünket. Nincs..
20 dec. Színes, forog, villog - mennyire meghatározó a játékok kinézete?
Babamama 0 83
Színes, forog, villog - mennyire meghatározó a játékok kinézete? Ha babajátékokról van szó, gyakorlatilag határ a csillagos ég. Rengeteg különböző kinézetű és eltérő funkciójú tárgy megtalálható a boltok polcain. Mennyire érdemes odafigyelni a játék anyagán túl a külsőségekre és vajon tényleg meghatározó az, hogy milyen színű? Azon túl, hogy a vásá..
07 dec. Hogyan készüljünk fel babával a téli időszakra?
Babamama 0 62
Hogyan készüljünk fel babával a téli időszakra? Kijelenthetjük, hogy a decemberrel együtt megérkezett az igazi téli, hűvös idő is. Teljesen érthető, hogy ilyenkor legszívesebben bekuckóznánk a felfűtött ház melegébe, mégis a zord idő ellenére a friss levegőn töltött idő ugyanolyan fontos (ha nem fontosabb a mozgás szempontjából). Hogyan érdemes teh..
07 dec. Karácsonyi ajándékötletek
Babamama 0 62
Karácsonyi ajándékötletek Hamarosan itt a karácsony, ezért érdemes előre gondolkodni és nekiállni beszerezni a szeretteinknek szánt ajándékokat. Az ajándékválasztás azonban nem olyan egyszerű feladat, főleg, ha olyan meglepetést keresünk, aminek biztosan örül majd a leendő tulajdonosa.Mivel lepjünk meg egy várandós kismamát vagy éppen egy nemrég sz..
08 júl. ADAC 2021 tavaszi autósülés törésteszt
Babaapa 0 6585
Ismét autós gyerekülés teszttel jelentkezünk az ADAC jóvoltából. Emlékeztetőül: Az ADAC a német autóklub, rengeteg értékes tapasztalatok gyűjtöttek össze többek között a gyerekülések tesztjei során. Szigorúbb követelményeket állítanak fel, mint az Európai Unió.  A frontális és oldalirányú karambolokon (összefoglalóan biztonság) kívül ellenőrzik az ..
24 máj. Irány a nyár kétkeréken! Na, de mi lesz a gyerekkel?
Babaapa 0 299
Irány a nyár kétkeréken! Na, de mi lesz a gyerekkel?Jó lenne egy jó kis biciklitúrát tenni a nyáron, de ki vigyáz a gyerekekre, ha még nem tudnak biciklizni? A jó hír az, hogy ha már önállóan ülni tudnak (kb 9 hónapos kortól) , akkor magunkkal vihetjük őket egy biciklis gyerekülésben, vagy utánfutóban.Kezdjük előbb az utóbbival: Utánfutó:..
18 máj. Milyen sportbabakocsit vegyek? – Segít a 3 gyerekes apuka
Babaapa 0 136
Milyen sportbabakocsit vegyek? – Segít a 3 gyerekes apukaKorábban írtam az újszülött babakocsikról és hogy mire érdemes figyelni velük kapcsolatban. Az ott leírtak (váz, kerekek, sportrész) igazak a sportbabakocsikra is. Ha multifunkciós babakocsit vásároltál, akkor is érdemes elgondolkodni egy könnyű, kompakt sportbabakocsin. Utóbbit könny..
16 máj. Apró, de nagyon nem cuki - Szúnyog és kullancs veszély hazánkban
Babaapa 0 373
Apró, de nagyon nem cuki - Szúnyog és kullancs veszély hazánkban Melegszik az idő és sokat esett az eső. A májusi eső aranyat ér – sajnos a szúnyogoknak is.A szúnyogcsípés az közelmúltig csupán kellemetlenségnek tűnt, ami majd elmúlik. Ahogy változik hazánk klímája úgy jelennek meg olyan szúnyogok, amelyek már kórokozókat (pl.: sárgaláz vagy ..
05 máj. Fogápolás babakorban – mosolybiztos megoldások
Babaapa 0 210
Fogápolás babakorban – mosolybiztos megoldások A kisgyermek mosolya üdítően hat a környezetére, szinte azonnal továbbadja azt. Fontos, hogy a mosoly mögött egészséges fogacskák sorakozzanak, hogy megőrizzük a mosolyának szépségét, de legfőképp gyermekünk egészségét. Jó hír, hogy sok más hasznos dologgal (pl.: mesemondás, zenehallgatás) el..
02 máj. Utazásra felkészülni – utazóágy kisokos
Babaapa 0 344
Megérkezett a tavasz, és vele a jó idő. Hamarosan nyithatnak a szállodák is. Szerencsére az utazás kisbabával is lehetséges, csak érdemes beszerezni pár hasznos holmit is. Ilyen például az utazóágy is. Ma erről írunk. Mire figyelj, ha beszereznél egy utazóágyat?Nem vagyunk egyformák. Gondold át, hogy Neked és babádnak mire van szükségetek. ..
Tételek: 1 - 12 / 89 (8 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.