Talpbetétek

Talpbetétek


Listázás:
Rendezés:

Talpbetét, pronációs, bézs, MEMO

A külső talpél fokozott terhelése esetén (MEMO diagnosztikai cipőtalp kopása az 5-ös és/vagy 6-os zónában keletkezik) 5mm-es pronációt biztosító ¾-es, sajka alakú talpbetét. Járás közben a külső talpélt terhelő gyermekek számára. A pronációs talpbetét a sarokcsont felfekvésében és a cipőbelsőbe aló illeszkedés terén tökélet..

2,290 Ft

Talpbetét, sajka alakú, narancssárga, MEMO

A belboka fokozott befelé dőlése esetén  (a MEMO diagnosztikai cipőtalp kopása a 3-as vagy a 3-as és 4-es zónában jelentkezik) további 10mm-es szupinációt biztosító ¾-es, sajka alakú talpbetét a bokasüllyedés és lúdtalp korrekciójára. Hosszanti lúdtalp, ikszláb és haránt lúdtalp esetén ajánlott a sarkat és a talpközepe..

2,690 Ft

Talpbetét, szupináló, szürke, MEMO

Sarokcsont befelé dőlése esetén (a MEMO diagnosztikai cipőtalp kopása a 2-es zónában jelentkezik); további 5 mm-es sarok szupináció; ¾-es hosszúságú, sajka alakú talpbetét.3/4-es hosszúságú, további 5mm-es szupinációs talpbetét a sarokcsont dőlés korrekciójára. A befelé dőlő sarok kezelésére, ha a MEMO diagnosztikai felület..

2,290 Ft

Talpbetét, szupinált, MAUS

A MAUS szupinált talpbetétek a befelé billenő bokákkal - lúdtalp, vagy lapos láb - rendelkezők lábának egészségessebbé válását segítik elő (bővebben: a szupinált talpról).Normál (nem szupinált) talpú cipőbe téve használható, felnőtt méretben is kínáljuk 44-es méretig!..

2,900 Ft