Multifunkciós etetőszékek

Multifunkciós etetőszékek


Listázás:
Rendezés:

Multifunkciós etetőszék 2:1 CANDY, különböző színekben, Baby Design

Asztallá és székké alakítható!Multifunkciós etetőszék, 6 hónapos kortól 3 éves babák számára ajánljuk,  mint etetőszék. Az asztalka és szék később is a gyermekszoba része maradhat!Etetéshez és játékhoz egyaránt megfelelő.Gyermekbarát kialakítású stabil szerkezet, vonzó formatervezésA háttámlája dönthető, 3 pozícióban.3..

34,300 Ft

Multifunkciós etetőszék COMFORT PLUS, különböző színekben, Chipolino

Multifunkciós etetőszék - 6 hónapos kortól 3 éves korig vagy 15 kg-ig ajánljuk.Etetéshez és játékhoz egyaránt ideális.Jellemzői:- a szék magassága 6 pozícióban állítható- egy mozdulattal könnyedén összecsukható- az ülőkagyló egyben dönthető, 3 pozíciója teljes kényelmet nyújt- az etetőszék ülőrésze egészen a földig leengedh..

29,990 Ft

Multifunkciós etetőszék OLIVER, különböző színekben, Lorelli

15 kg-ig használhatóKényelmes párnázott háttámla3 pozícióba állítható háttámla –  pár hónapos babák számára is alkalmas5 pontos biztonsági övDupla tálca – a felső tálca könnyen levehető és tisztíthatóAz alsó tálca kicsúszásgátlóval van ellátvaAz etetőtálca a baba korának megfelelően előre, hátra mozgatható, sőt akár le..

19,990 Ft

Multifunkciós etetőszék Presto, különböző színekben, Chipolino

15 kg-ig használhatóTöbb pozícióba állítható háttámla –  pár hónapos babák számára is alkalmas5 pontos biztonsági övDupla tálca – a felső tálca könnyen levehető és tisztíthatóAz alsó tálca kicsúszásgátlóval van ellátvaAz etetőtálca a baba korának megfelelően előre, hátra mozgatható és le is vehető.Az etetőszék huzata v..

23,990 Ft

Multifunkciós etetőszék, Baby Design Pepe

Jellemzői:- magassága 6 pozícióban állítható- egy mozdulattal összecsukható- az ülőkagyló egyben, három pozícióban dönthető- ötpontos övvel és tálcába épített kicsúszásgátlóval- a tálca több fokozatban állítható- dupla tálcával rendelkezik, melyek levehetők- a tálca levételével és a karfákat felhajtva az étkezőasztal mellé ..

27,990 Ft

Multifunkciós etetőszék, különböző színekben, Chipolino Gelato

Jellemzők:- 3 pozícióba dönthető az ülőrész a háttámlával együtt.- Az ülés magassága is módosítható, és lábtartója által mindig a megfelelő helyzetbe ülhet a gyerek.- 5 pontos biztonsági övvel felszerelt.- Dupla tálcája levehető.- Az alsó tálca kicsúszás gátlóval van ellátva.- Könnyen és egyszerűen tisztán tartható, ülése n..

28,990 Ft