Multifunkciós etetőszékek

Multifunkciós etetőszékek


Listázás:
Rendezés:

Multifunkciós etetőszék 2:1 CANDY, különböző színekben, Baby Design

Asztallá és székké alakítható!Multifunkciós etetőszék, 6 hónapos kortól 3 éves babák számára ajánljuk,  mint etetőszék. Az asztalka és szék később is a gyermekszoba része maradhat!Etetéshez és játékhoz egyaránt megfelelő.Gyermekbarát kialakítású stabil szerkezet, vonzó formatervezésA háttámlája dönthető, 3 pozícióban.3..

34,300 Ft

Multifunkciós etetőszék BAMBI, különböző színekben, Baby Design

Multifunkciós etetőszék, 6 hónapos kortól 3 éves babák számára ajánljuk.Etetéshez és játékhoz egyaránt megfelelő.Egy mozdulattal könnyedén összecsukható.Ergonomikus kialakítás jellemzi.Állítható magasságú, 6 pozícióban.A háttámlája dönthető, 3 pozícióban.Puha, kivehető és mosható szűkítőbetéttel.5 pontos biztonsági öv és tá..

33,890 Ft

Multifunkciós etetőszék, Baby Design Pepe

Jellemzői:- magassága 6 pozícióban állítható- egy mozdulattal összecsukható- az ülőkagyló egyben, három pozícióban dönthető- ötpontos övvel és tálcába épített kicsúszásgátlóval- a tálca több fokozatban állítható- dupla tálcával rendelkezik, melyek levehetők- a tálca levételével és a karfákat felhajtva az étkezőasztal mellé ..

27,990 Ft

Multifunkciós etetőszék, különböző színekben, Chipolino Gelato

Jellemzők:- 3 pozícióba dönthető az ülőrész a háttámlával együtt.- Az ülés magassága is módosítható, és lábtartója által mindig a megfelelő helyzetbe ülhet a gyerek.- 5 pontos biztonsági övvel felszerelt.- Dupla tálcája levehető.- Az alsó tálca kicsúszás gátlóval van ellátva.- Könnyen és egyszerűen tisztán tartható, ülése n..

28,990 Ft