Menü
Kosár

Cumisüveg melegítők

A cumisüveg lehetővé teszi a szoptatást imitáló etetést. A cumisüveg melegítő pedig az anyatej és a tápszer biztonságos melegítéséért szolgál. A szobahőmérsékletű ételt és italt, akár 4 perc alatt is felmelegítheti.

A cumisüveg tároló, vagy más néven termosz pedig melegen tartja a már felmelegített cumisüveget. Remekül jöhet egy utazás/kirándulás alkalmával.

Brand: Chicco Cikkszám: TDDLR-1920909
Az otthoni használatra készült Chicco Home cumisüveg-melegítő segítségével tápszer, anyatej és bébiétel melegíthető gyorsan és biztonságosan. A legtöbb forgalomban levő cumisüveghez és bébiételes üveghez használható. Tejtároló tasak is felmelegíthető. A szobahőmérsékletű ételt, italt akár 4 per..
11 690 Ft 12 990 Ft
Brand: Chicco Cikkszám: TDDLR-1920910
Chicco Cumisüveg melegítő otthonra, autóba - Home-TravelIdeális gyakran úton lévők számára. Használható otthon vagy az autóban. Autós használat esetén meg kell állni a felmelegítés és etetés idejére.Gyors és pontos Chicco Home-Travel cumisüveg-melegítő, mely kiolvasztja, felmelegíti és fenntartja a ..
16 900 Ft
Brand: Chicco Cikkszám: TDDLR-1920703
A legrövidebb melegítés 3 perc.Megőrzi az anyatej tápanyagtartalmát.Kisebb tárgyak sterilizálása 5 perc.Elpusztítja a háztartási baktériumok 99,9%-át.Automata kikapcsolás. Hangjelzés jelzi a ciklus végét. Vízkőkövesedés-jelző:A vízkőlerakodás elkerülése végett a készülék jelzi, ha a vízkőmentes..
23 990 Ft
Brand: Nuvita Cikkszám: TDDLR-1912638
Egyszerű, okos és biztonságos használat jellemzi a Nuvita legújabb cumisüveg melegítőjét! Jellemzői:- elektromosan működő cumisüveg melegítő- otthoni használatra fejlesztették- egyszerű, gyors mű..
7 641 Ft 8 990 Ft
Brand: Philips Avent Cikkszám: TDDLR-1920783
A leggyorsabb elektromos cumisüveg-melegítőnkAzokon a napokon, amikor már kimerült a fáradtságtól, a Philips Avent cumisüveg-melegítő egyenletesen és gyorsan, mindössze 3 perc alatt felmelegíti a tejet. Egyszerűen használható, praktikus kiolvasztás beállítással rendelkezik, és bébiétel melegítésére ..
12 990 Ft
Brand: Philips Avent Cikkszám: TDDLR-1919084
Gyors és egyszerű melegítésKészítsen tökéletesen felmelegített ételt percek alatt egy olyan cumisüveg-melegítővel, amely gondoskodik Ön helyett a megfelelő hőmérsékletről. Az intelligens hőfokszabá..
16 990 Ft 18 990 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.