Sebtisztítás

Sebtisztítás


Listázás:
Rendezés:

Octenilin sebgél 20 ml

Lepedékes, szennyezett és krónikus bőrsebek nedvesítésére, fertőtlenítésére és tisztítására.Az Octenilin sebgél használható:krónikus bőrsebek tisztítására, szennyeződéseinek eltávolítására és benedvesítésérekötések és kötszerek konzerváló nedvesítéséreelhegesedett részek fellazításáratermészetes gyógyul..

3,800 Ft

Octenilin sebmosó oldat 20ml

Lepedékes, szennyezett és krónikus bőrsebek tisztítására, nedvesítésére és fertőtlenítésére.Alkalmazás: Az Octenilin sebmosó oldattal intenzíven ki kell öblíteni a sebet a lepedék feloldására. Utólagos átöblítésre nincs szükség. A sebbe tapadt kötés és pörkösödések eltávolításához a sebet át kell itatni az Octenilin seb..

5,900 Ft

Octenisept sebgél 20 ml

Fájdalommentes, gyors segítség.Az Octenisept seb gél nedvesen tartja a horzsolásokat, sebeket, az enyhe égési sérülést, akár a napégést is. Hatékony védőréteget képez a baktériumok ellen, megóvja a sebet a fertőzésektől, elősegítve a természetes  sebgyógyulást.-Színtelen -Jódmentes -Nem csíp ..

2,490 Ft

Prontosan seböblítő oldat 350 ml

Használható akut és krónikus sebek öblítésére, hidratálására és fertőtlenítésre. Prontosan használata során  a seben található sejttörmelék, fibrinváladék és baktériumok könnyen eltávolodnak a biofilm réteggel együtt.   A kötést Prontosan oldattal jól átitatva, az óvatosan ..

3,790 Ft

Sebtisztító készlet YPSILIN 50 ml

Sebtisztító készlet 50ml folyadék pumpás flakonban 10 db törlőkendővel.szúrt-, zúzódott-, vágott-, horzsolt sebek ellátásához...

2,000 Ft

Szövetragasztó Histoacryl színtelen 0,5 ml

Alternatív lehetőség a sebészek számára a szövetragasztó használat, varrás és kapcsozás helyett,Jellemzői: monomer n-butil-2- cianoakrilátot tartalmaz, amely gyorsan polimerizálódik, ha a szövetfolyadékkal érintkezésbe lép.Lecsavarható kupakkal ellátott steril műanyag ampullában kapható...

5,700 Ft

Vérzéscsillapító spray, Nexcare, 50 ml, 3M

Egyenként csomagolt, steril mul-lap.Kifejezetten teljes bőrhiányos sebek pl. égési sérülések lefedésére alkalmas.Nem ragad bele! A kötszer csere fájdalommentes...

2,500 Ft

YPSIPOR sensitive sebtapasz készlet

50 db-os készlet, fehérnagyon jó légáteresztő5db 4,5 x 8 cm; 5 db 3,8 x 7,5 cm;14 db 2 x 12 cm;16 db 1,9 x 7,2 cm;10 db 2,5 x 7,2 cm..

3,200 Ft