Sebápolás, vatták

Sebápolás, vatták


Listázás:
Rendezés:

Alhydran égési krém 100 ml

Segíti az égett bőrfelület, műtéti hegek gyors regenerálódását. Sérült bőr kezelésére, kiemelten az égési sérülésekre alkalmazható krém.   Az Alhydran a sérült bőrfelület kezelésére és hidratálására alkalmazható a sebzárást követően. Égési sérülések utókezelésére is használható. Az Alhydran krém optimális megoldá..

7,900 Ft

Alhydran SPF 30 faktoros UVB/UVA védőkrém 59 ml

Hidratálja a bőrt.Magas szintű védelmet nyújt az UV sugarak ellen.Megújítja a bőr saját védekező képességét.Parabén- és illatmentes...

7,000 Ft

Alumed mull-lap 10x15 cm

Egyenként csomagolt, steril mull-lapKifejezetten teljes bőrhiányos sebek pl. égési sérülések lefedésére alkalmasNem ragad bele! A kötszer csere fájdalommentes...

300 Ft

Aqua Gél égési kötszer

Kb. 4mm vastag átlátszó hidrogél.Nedvesen tartja a sebet, védelmet nyújt külső, bakteriális fertőzések ellen. Jó légáteresztő, felszívja a sebváladékot, fájdalomcsillapító hatású, lehűti a sebet (égési sérüléseknél).Nem ragad a sebbe, a kötés csere fájdalommentes.A kötés átitatható antibiotikummal vagy más gyógyszerrel.Nem ..

990 Ft

DermaPlast textil alapú ragtapasz

Textil hordozóréteggel rendelkezõ erõs sebtapasz, kisebb sérülések ellátásához, érzékeny bõrû páciensek részére. A csíkformában felhordott ragasztórétegnek és a nagy levegõ-és páraáteresztõ képességgel rendelkezõ hordozószövetnek köszönhetõen a DermaPlast classic sebtapasz légáteresztõ és rendkívül bõrbarát tulajdons..

1,750 Ft

Elsősegély doboz, "B" típusú

Szabványos B elsősegélynyújtó doboz személygépkocsikhoz is, háztartásba is:Az általunk forgalmazott B típusú elsősegély doboz tartalma az 50/2009 (IX.30) KHEM rendelet alapján kerül összeállításra (ez a jogszabály a korábban érvényben lévő közúti járművek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának műszaki feltételeir..

3,400 Ft

Elsősegély készlet, kullancs kiszedővel, Spilly Spoon "JAJ"

A kis táskában minden eszköz megtalálható, melyre szükség lehet utazáskor vagy otthon, ha baleset történik. Az alapvető készlet tartalmaz kézfertőtlenítőt, sebtisztítót, elsősegély gélt, sebtapaszokat, hőmérőt, kullancskiszedőt, gyógyszertárolót és adagoló kanalat is.A Jaj készlet mindig kéznél van, hogy ne legyen még ..

6,490 Ft

Hajtogatott mull- lapok 200 lapos

16 rétegű , 17 szálas mullból, nem steril,  előírás szerint sterilizálható..

5,990 Ft

Hajtogatott mull- lapok 400 lapos

16 rétegű , 17 szálas mullból, nem steril,  előírás szerint sterilizálható ..

6,990 Ft

KEMAGÉL Amorphus égési krém 30 gr.

Ez egy viszkózus hidrogél, amely védi a sebágyat a külső szennyeződésektől, és támogatja a sebgyógyulás szempontjából fontos környezet kialakulásá nem citotoxikus, és nem szenzitizáló...

590 Ft

LeukoPlast ragtapasz

Klasszikus ragtapasz normál bőrre, mely erős igénybevételnél is biztonságos tapadást nyújt. A Leukoplast alapanyaga víztaszító, bőrbarát, bőrszínű viszkóz...

690 Ft

Mefix Nem szőtt alapú ragtapasz

Mindent gyorsan és biztosan rögzít, mivel keresztbe nyújtható olyan problémás helyeken is, mint térd, tarkó.Atraumatikus sebzárásnál is alkalmazható.Ha gyors, biztos kötésre van szükség, a hullámformára perforált védőfólia biztosítja, hogy még kesztyűben is gyorsan tudjon dolgozni.A 10 cm hosszjelöléssel mindig a legjobb mé..

700 Ft

Mepore Papír alapú ragtapasz

 Darabonként sterilen csomagolt papír alapú fehér színű ragtapasz. Nagyon jó légáteresztő. Zuhanyozásálló öntapadós kötszer - nagy nedvszívó képességű viszkózus párna középen, a páraáteresztő film zuhanyozásálló akadályt képez, amely meggátolja a külső folyadék sebbe kerülését - jól alkalmazkodik a testvonalhoz A..

30 Ft

Micropore Papír alapú ragtapasz

Nyomás-érzékeny hipoallergén akrilát ragasztóval. Érzékeny bőrfelületeken kiválóan használható, jól szellőzik. Csecsemők gyermekek és idősek részére különösen előnyös. Fehér színű...

200 Ft

Octenilin sebgél 20 ml

Lepedékes, szennyezett és krónikus bőrsebek nedvesítésére, fertőtlenítésére és tisztítására. Az Octenilin sebgél használható: krónikus bőrsebek tisztítására, szennyeződéseinek eltávolítására és benedvesítésérekötések és kötszerek konzerváló nedvesítéséreelhegesedett részek fellazításáratermészetes gyógyul..

3,800 Ft

Octenilin sebmosó oldat 20ml

Lepedékes, szennyezett és krónikus bőrsebek tisztítására, nedvesítésére és fertőtlenítésére. Alkalmazás: Az Octenilin sebmosó oldattal intenzíven ki kell öblíteni a sebet a lepedék feloldására. Utólagos átöblítésre nincs szükség. A sebbe tapadt kötés és pörkösödések eltávolításához a sebet át kell itatni az Octenilin seb..

5,900 Ft

Octenisept sebgél 20 ml

Fájdalommentes, gyors segítség. Az Octenisept seb gél nedvesen tartja a horzsolásokat, sebeket, az enyhe égési sérülést, akár a napégést is.  Hatékony védőréteget képez a baktériumok ellen, megóvja a sebet a fertőzésektől, elősegítve a természetes  sebgyógyulást. -Színtelen -Jódmentes -Nem csíp -Mindenféle ..

1,750 Ft

OmniPlast textil alapú ragtapasz

Testszínű textil hordozóalapon, szintetikus kaucsukragasztóval ellátott ragtapaszcsík normál érzékenységű bőrre. A csíkokban felvitt ragasztórétegnek köszönhetően jó légáteresztő és bőrbarát; különösen jó a szakítószilárdsága, strapabíró, vízlepergető anyaggal impregnált. A speciális, ..

750 Ft

Omnisilk Selyem alapú ragtapasz

Ragtapasz érzékeny bőrre fehér műselyem hordozóanyaggal, csíkokban felvitt szintetikus kaucsuk ragasztóréteggel. Vízlepergető anyaggal impregnált, nagyon jó a légáteresztő képességű, cikcakkos szélekkel...

890 Ft

Prontosan seböblítő oldat 350 ml

Használható akut és krónikus sebek öblítésére, hidratálására és fertőtlenítésre. Prontosan használata során  a seben található sejttörmelék, fibrinváladék és baktériumok könnyen eltávolodnak a biofilm réteggel együtt.   A kötést Prontosan oldattal jól átitatva, az óvatosan eltávol..

2,900 Ft

Rugalmas pólya, Maielast-haft, krepp, öntapadós, kék és piros színekben, különböző méretekben

Színes, magas minőségű, német, öntapadós rugalmas pólya, rögzítésreAnyaga: 38 % pamut, 33 % viszkóz, 29 % poliamidhegesztett élekkreppelt felszínnyújthatóság: 130 %jó levegő áteresztő képességráncolódás nélkül felhelyezhetőlatexmentesNem steril kötszer, sterilizálható 121 °C - on vagy EO AlkalmazásNehezen kötözhető tes..

1,490 Ft