Párásítók

Párásítók


Listázás:
Rendezés:

Aromaterápiás ultrahangos párásító, színváltós, Jané Moon

Szín és aromaterápiás párásító nem csak gyógyít, de nyugtató hatással is rendelkezik!Jellemzői:- aromaterápiás ultrahangos párásító- nem emeli a szoba hőmérsékletét- egészségesebb környezetet teremt- rendkívül csendes- éjszakai is használható- praktikus méretű- fényterápiás készülék is egyben, 4 féle váltakozó színben (piro..

15,990 Ft

Hideg-meleg párásító, Momert 1815

A párásító használata különösen a téli évszakban ajánlott, mert télen leesik a páratartalom és a száraz levegő bőr- és orr-irritációt, valamint gyakori megfázásokat okozhat. A párásító használata hozzájárul az egészsége megőrzéséhez. A divatos forma és az éjszakai fény alkalmassá teszi, hogy nemcsak az otthona hasznos kellé..

29,990 Ft

Légmosó és levegőpárásító - többféle színben, VENTA LW 15

A Venta légmosó készülék egy háztartási készülék, amely lakó-, irodahelységek és emberi tartózkodásra használt helyiségek levegőjének párásítására és tisztítására szolgál.A Venta légmosó készülék a világon egyedülálló technológiát kínál. Szűrőbetét nélkül működik, ezért teljesen higiénikus. A szennyezett száraz levegő átára..

65,790 Ft

Légmosó és levegőpárásító - többféle színben, VENTA LW25

Tulajdonságok:légtisztítás és párásítás egyben, mely önmagában hatékonyabb, mint a tisztítás vagy csak a párásításrendkívüli higiénia, nincs szükség se szűrőbetétre, se mészkőpatronrahatékony és gazdaságos, mivel a szűrőbetét szerepét a víz és a higiéniai adalékanyag tölti beautomatikusan a megfelelő páratartalmat biztosítj..

89,000 Ft

Légmosó és levegőpárásító, VENTA LW45

A Venta légmosó készülék a világon egyedülálló technológiát kínál. Szűrőbetét nélkül működik, ezért teljesen higiénikus. A szennyezett száraz levegő átáramlik a készüléken. A 4,2m² felülettel rendelkező forgó lemezblokk, minimális térfoglalás mellett gondoskodik a száraz levegő nedvességfelvételéről és a tiszta víz elpárolo..

121,001 Ft

Mini párásító, Momert 1814

A párásító használata különösen a téli évszakban ajánlott, mert télen leesik a páratartalom és a száraz levegő bőr- és orr-irritációt, valamint gyakori megfázásokat okozhat. A párásító használata hozzájárul az egészsége megőrzéséhez. A divatos forma és az éjszakai fény alkalmassá teszi, hogy nemcsak az otthona hasznos kellé..

9,990 Ft

Párásító, ultrahangos, ezüst ionos, Ariasana, Nuvita -14%

Párásító, ultrahangos, ezüst ionos, Ariasana, Nuvita

Ultrahangos párásító és ionizáló hideg gőz- és ezüst ion technológiával.Jellemzők:párásítja és tisztítja a levegőtezüst ion technológia és az aktív szénszűrőszűri a vizet a baktériumoktólrendkívül csendes, éjszaka is használhatóminden funkciót egy gombbal lehet kiválasztanimaximum 2 liter víz engedhető bele9 órás folyamatos..

13,990 Ft 11,990 Ft

Párásító, ultrahangos, hideg-meleg, ózonos, víztartállyal, Niagara, SPS707

A párásító készülékkel gondoskodhatunk otthonunk levegőjének megfelelő páratartalmáról.Az ultrahangos párásító készülék automatikusan fenntartja a helyiség beállított pára tartalmát. Használatával megelőzheti a nyálkahártya kiszáradását, fertőzéses és légúti megbetegedések kialakulását, csökkentheti a fáradékonyságot, és a ..

29,990 Ft

Párásító, ultrahangos, ózonos, víztartállyal, Dínó, SPS701

A párásító készülékkel gondoskodhatunk otthonunk levegőjének megfelelő páratartalmáról.Páraérzékelős készülék: ha a páratartalom eléri a beállított szintet, a gép szünet üzemmódba helyezi önmagát.Kijelzi a szoba hőmérsékletét.Maximum 10 órára előre programozható. Dínó ultrahangos párásító műszaki adatai:Maximális ..

20,990 Ft

Párásító, ultrahangos, víztartállyal, mini, SPS700A

A párásító készülékkel gondoskodhatunk otthonunk levegőjének megfelelő páratartalmáról.A mini ultrahangos párásító működési elve:Az ultrahangos párásító készülék magas frekvencia segítségével a vizet apró részecskékre bontja, melyeknek átmérője 1-5 nanométer. A beépített ventillátor kifújja a vízpárát a levegőbe, mely ott e..

15,990 Ft