Fülhőmérők

Fülhőmérők
Listázás:
Rendezés:

Fülhőmérő, RA600, Rossmax

1 másodperces mérés, vagy folyamatos szkennelés üzemmód Fül hőmérséklet mérésére Láz riasztással 9 férőhelyes memória ° C / ° F átállítható Biztonságosan csatlakoztatható fültölcsér Háttérvilágítás Automatikus kikapcsolás (60 másodperc után) Alacsony elemfeszültség jelzése 1 db CR2032-es típusú lítium elemmel m..

7,900 Ft

Fülhőmérő, színkódolt kijelzővel, Thermoscan 7, Braun

Az egész család számára használható hőmérő, életkor beállítással Színkódolt kijelzővel: Az életkor beállításával a fülhőmérő a mért hőmérsékletet (a baba korának függvényében) 3 kategóriába sorolja, melyet 3 különböző színnel jelöl:Zöld: nincs hőemelkedés Sárga: hőemelkedés Piros: lázÚjszülöttek mérésére is a..

20,999 Ft

Fülhőmérő, Tommee Tippee

Gyors és pontos: 2 másodperc elegendő, hogy meggyőződjön arról, gyermeke nem lázas-e.Végződése vékony, így újszülöttek lázméréséhez is ideális.9 korábbi mérést raktároz a memóriája, így könnyen követhető a hőmérséklet változása.1 perc után automatikusan kikapcsol.±0,3°C-os pontossággal mér.A csomag 8 db szondasapkát is tart..

12,999 Ft

Fültölcsér, egyszerhasználatos, Rossmax RA600 fülhőmérőhöz, 20 darabos csomag

Biztonságos csatlakoztatásA fültölcsér könnyen cserélhető minden mérés előtt. A Rossmax új "Plug & Secure" technológiájának köszönhetően elkerülhető a fültölcsér cserélése során, hogy a készülékre váladék jusson...

900 Ft

Homlokhőmérő, NTF3000, érintésmentes és érintő móddal, Braun

Kényelmes és pontos az egész családnakKényelmes, gyors és pontos hőmérőzés az egész családnak, erőlködés és stressz nélkülAz első és egyedülálló érintésmentes hőmérő kettős technológiával• Érintésmentes módpl. alvó gyermeknél• Érintő módpl. saját magunk mérésére vagy az érintésmentes mód ellenőrzéseként, ha annak igazolásár..

19,999 Ft

Infravörös fülhőmérő, IRT6020, Thermoscan 5, Braun

Infravörös fülhőmérő az egész családnakBraun ThermoScan - az orvosok által leginkább alkalmazott és ajánlott hőmérő Bizonyítottan pontosabb a rektális vagy homlokon végzett mérésnél Új ergonómiával, új kialakítással, új tulajdonságokkalGarantáltan professzionális pontosságA szabadalmazott előmelegített kúp biz..

17,999 Ft

Kompakt infravörös fülhőmérő, IRT3030, Thermoscan 3, Braun

Kompakt infravörös fülhőmérő az egész családnakMegbízható és könnyen használható  fülbe helyezhető hőmérőOrvosok által ajánlott elsőszámú márkaÚj külső és új audio lázjelzésGyors és pontosPrecíz mérés egyetlen másodperc alatt A középfül és a környező szövetek által termelt infravörös hőt méri klinikailag bizonyíto..

12,999 Ft

Lencseszűrő, LF40, ThermoScan infravörös fülhőmérőhöz, Braun

Lencseszűrők a ThermoScan® infravörös fülhőmérőhözKiküszöböli a keresztfertőzés kockázatátÚj csomagolás és polctálca: a vásárlók által kipróbált és elfogadottModern csomagolás, kinézet és érzés, megújult elülső panel:megerősíti a „Braun minőségi imázst” a lencseszűrőkkelhozzájárul a vásárlók tudásának befolyásolásához ..

2,999 Ft