Inhalátor készülékek

Inhalátor készülékek


Kompresszoros inhalátorok:

Ennél az inhalátor típusnál az aeroszol képzés a Bernulli effektus alapján történik. Egy kompresszor sűrített levegőt állít elő, ami egy fúvókán keresztül kiáramlik. A nagy sebességű levegő nyomáscsökkenést okoz, ami felszívja a gyógyszert, és elporlasztja. A keletkező aerosolt a porlasztást végző levegő nyomja ki. A szemcsék mérete és mennyisége az alkalmazott nyomástól, és az áramlás sebességétől függ.

Ultrahangos inhalátorok:

Ez az inhalátor típus az aerosolt egy nagyfrekvenciával rezgő kerámia segítségével képzi. A kerámia által keltett rezgés a közvetítő folyadékon áthaladva a porlasztandó gyógyszert apró részekre robbantja szét. A keletkező szemcsék mérete kizárólag az alkalmazott frekvenciától függ. A keletkező aerosolt - ha szükséges - egy külön ventilátor nyomja ki. 

Listázás:
Rendezés:

2 az 1-ben kompresszoros inhalátor, (2 féle porlasztási fej) orrszívóval), Omron DuoBaby

Az egész család inhalátora!Az inhalátor hatékonyan juttatja el a gyógyszert a felső és alsó légutakba. Az orrszívó gyengéden tisztítja a baba orrát, csökkenti a dugulást és könnyíti a légzést. A 2 cserélhető inhalációs fejjel a DuoBaby inhalátor nemcsak az alsó, hanem a felső légúti megbetegedések kezelésére is használható,..

24,990 Ft

A3 Complete inhalátorhoz készlet, Omron

Teljeskörű tartozékszett OMRON A3 Complete kompresszoros inhalátorhoz.A készlet a készüléket magát nem tartalmazza!A csomag tartalma:Inhalátorszett (gyógyszertartó tégely - porlasztást szabályozó gyűrűvel,  elosztó)levegőcsőgyermekmasz (PVC)felnőtt maszk (PVC)orrcsutoraszájcsutora..

9,990 Ft

A3 Complete kompresszoros inhalátor, Omron

Az első 3 az 1-ben állítható kompresszoros inhalátorAz OMRON A3 Complete otthoni használatra kifejlesztett orvosi eszköz. Az inhalációs tetőn található porlasztást szabályozó gyűrű elforgatásával szabályozható az aeroszol szemcse mérete (3 részecskeméret), hogy célzottan, a lehető legtöbb gyógyszer jusson be a kezelt felső,..

17,990 Ft

Inhalátor, babáknak, Aero Spacer gyógyszerbelégző készülék

Nagy hatékonyságú, egyirányú szelep az egyszerű ki-és belégzésért. Univerzális hátrész,bármilyen orvos által felírt kimért dózisú inhalációs adalékkal használható.• Antisztatikus kamra, amely megkönnyíti a gyógyszer egyenletes adagolását és meggátolja, hogy a gyógyszerszemcsék ráragadjanak a kamra falaira• Puha, rugalmas és..

2,990 Ft

Inhalátor, babáknak, Babyhaler gyógyszerbelégző készülék, maszkkal

A Babyhaler egy olyan eszköz, amely segíti a kisgyermekeknek az inhalációs gyógyszerek belélegzését. Puha arcmaszkja könnyedén ráhelyezhető a gyermek arcára és szájára. A Babyhaler használata biztosítja, hogy a baba mindig a megfelelő gyógyszeradagot lélegezze be.A Babyhalert a kisgyermekek igényeinek megfelelően fejlesztet..

9,990 Ft

Inhalátor, babáknak, OptiChamber gyógyszerbelégző készülék, maszk nélkül

Maszk nélkül! Külön vásárolható hozzá maszk.Toldalék, szelepes előtét tartályNapjainkban a kutatók bebizonyították, hogy a szelepes előtét tartály (toldalék) és a gyógyszeradagoló használata jelentős megkönnyebbülést okozhat az asztmásoknak.Az OptiChamberrel bármely pumpás adagolós gyógyszer (spray formájú) adagolható:pl. b..

4,900 Ft

Inhalátor, gyerekeknek, kompresszoros, kutyás, NI60 Qutie, Rossmax -7%

Inhalátor, gyerekeknek, kompresszoros, kutyás, NI60 Qutie, Rossmax

A Rossmax NI60 egy kutya formájú, kifejezetten gyerekeknek kifejlesztett kompresszoros inhalátor. Hála az aranyos formának, a kutya kezelése egy játék lesz, miközben segít a légúti betegségek kezelésében. Szabadalmaztatott szelep állításával szabályozhatja az aeroszol mennyiségét. Halk és könnyű, zajszintje maximum 55 dB, s..

12,900 Ft 11,990 Ft

Inhalátor, kompresszoros, formatervezett, NH-60, Rossmax

Kompresszoros inhalátorFormatervezési-díj nyertes (2015)Gyermek és felnőtt maszkkal és csutorávalMMAD ≤ 2,6 mikronFinomrészecske-dózis (FDP): 75-80%Egységesen finom részecskeméret, hatékony a légúti problémák kezelésébenÁllítható szelep technológiával (VA)Mini pumpa technológiaCsendes, alacsony zajszintNagyon alacsony zajsz..

11,990 Ft

Inhalátor, kompresszoros, magas működési nyomású, NA-100, Rossmax -17%

Inhalátor, kompresszoros, magas működési nyomású, NA-100, Rossmax

Kompresszoros inhalátorGyermek és felnőtt maszkkal és csutorávalKompresszor erősített dugattyúvalMűködési nyomás: 2,96 barMMAD ≤ 2,2 mikronFinomrészecske-dózis (FDP): 80-85%Egységesen finom részecskeméretÁllítható szelep technológiával (VA)Alacsony zajszintSzemcseméret: < 5 mikronBeépített porlasztó-szelep tartóvalMérete..

11,990 Ft 9,990 Ft

Inhalátor, kompresszoros, magas működési nyomású, NE-100, Rossmax

Kompresszoros inhalátorGyermek és felnőtt maszkkal és csutorával2 az 1-ben tartály a könnyebb tisztításért, gyors és könnyű összeszerelésértKompresszor erősített dugattyúvalMMAD ≤ 2,6 mikronFinomrészecske-dózis (FDP): 80-85%Egységesen finom részecskeméretSzemcseméret: < 5 mikronBeépített porlasztó-szelep tartóval3 év gar..

8,990 Ft

Inhalátor, kompresszoros, NB-60, Rossmax

Kompresszoros inhalátor otthoni használatraRendkívűl csendes és könnyűGyermek és felnőtt maszkkal és csutorávalMini szivattyú technológiával ( minőségi anyagok és állítható szivattyúval)MMAD ≤ 2,6 mikronFinomrészecske-dózis (FDP): 75-80%Egységesen finom részecskeméretÁllítható szelep technológiával (VA)Zajszint: 53 dBNagyon..

10,990 Ft

Inhalátor, kompresszoros, NB-80, Rossmax

Kompresszoros inhalátor otthoni használatraGyermek és felnőtt maszkkal és csutorávalMűködési nyomás: 0,5 barMMAD ≤ 2,5 mikronFinomrészecske-dózis (FDP): 80-85%Egységesen finom részecskeméretÁllítható szelep technológiával (VA)Zajszint: 53 dBNagyon alacsony zajszint hangtompítással és rezgés elnyelésselInhalálási ráta: 0,25 ..

10,990 Ft

Inhalátor, kompresszoros, professzionális, NB-500, Rossmax -40%

Inhalátor, kompresszoros, professzionális, NB-500, Rossmax

Kompresszoros inhalátor professzionális használatraGyermek és felnőtt maszkkal és csutorávalIntenzív igénybevételreKompresszor erősített dugattyúvalMűködési nyomás: 1 barMMAD ≤ 2,2 mikronFinomrészecske-dózis (FDP): 80-85%Egységesen finom részecskeméretÁllítható szelep technológiával (VA)Zajszint: 55 dBNagyon alacsony zajszi..

19,990 Ft 11,990 Ft

Inhalátor, MESH technológiával, NC-300, Rossmax

MESH technológiávalGyermek és felnőtt maszkkal és csutorávalMMAD ≤ 4 mikronFinomrészecske-dózis (FDP): 70-75%Porlasztási ráta: ≥ 0,2 ml / percEgységesen finom részecskeméret, hatékony a légúti problémák kezelésébenSzabadalmaztatott MESH technológiával (MESH)Nagyon alacsony zajszint, 40 dBHordozható kivitel: 4,2 x 14,9 ..

28,990 Ft

Inhalátor, ultrahangos, BD5004, Bremed

A Bremed ultrahangos aeroszol terápiás készülék gyógyszerek hatékony belélegzésének segítésére.Megfázás, asztma és felső légúti megbetegedések kezelésére.Bremed inhalátor alkalmasHörgőtágító gyógyszerek (simaizom görcsoldók, béta receptorok, paraszimpatikus bénítók), gyulladáscsökkentő formakészítmények (steroidok), köpet- ..

19,990 Ft

Inhalátor, ultrahangos, BD5200, Bremed

A készüléket hatásosan magas sebesség (0,7 ml / percig) és nagy csendesség (40 dB-nél halkabb zajszint) jellemzi. Két szelepes porlasztó rendszerrel lett ellátva, ezáltal egy hatásos inhalálás lett biztosítva és a gyógyszer pazarlás a minimumra lett lecsökkentve. Megfázás, asztma és felső légúti megbetegedések kezelésére, h..

23,990 Ft

Inhalátor, ultrahangos, MicroAIR U100, Omron

Az OMRON új MicroAIR U100 kisméretű, hordozható inhalátora lehetővé teszi a légúti megbetegedésben szenvedőknek, hogy bárhol, bármikor hozzájuthassanak a megfelelő kezeléshez. Az egyedi Mesh technológiának köszönhetően sokkal hatékonyabb és könnyebben használható, mint a tradícionális inhalátorok.Csendes működés, diszkrét h..

45,990 Ft

Inhalátor, ultrahangos, USC, MEDISANA

A Medisana ultrahangos aeroszol terápiás készülék gyógyszerek hatékony belélegzésének segítésére.Megfázás, asztma és felső légúti megbetegedések kezelésére.A légutak és tüdő betegségei sokszor hosszan tartóak, fájdalmasak és gyakran korlátozzák a mindennapi életünket. Az időbeni és hatásos terápiák, mint pl. az aeroszolos i..

26,600 Ft

Kompresszoros inhalátor, NE-C28P, Omron

A készüléket légzőszerv-specialistákkal fejlesztettük az asztma, a krónikus bronchitis, az allergiák és egyéb légzőszervi rendellenességek minél hatékonyabb kezelése érdekében. A kompresszor biztosítja a levegőt az inhalátor számára. A kompresszor segítségével a készülék a felírt gyógyszert könnyedén belélegezhető mikroszko..

17,990 Ft

Kompresszoros inhalátor, NE-C803, Omron

Az NE-C802 továbbfejlesztett változata. Légzőszervi rendellenességek kezeléséhez szükséges gyógyszerek belélegzéséhez készült. Alkalmas gyermekek és a család minden tagjának kezelésére.Hatékony eszköz, magas porlasztási arány és kis szemcseméret jellemzi. Légúti rendellenességek kezelésére fejlesztették tovább, különös teki..

14,980 Ft