Inhalátorok

Inhalátorok
Listázás:
Rendezés:

2 az 1-ben kompresszoros inhalátor, (2 féle porlasztási fej) orrszívóval), Omron DuoBaby

Az egész család inhalátora! Az inhalátor hatékonyan juttatja el a gyógyszert a felső és alsó légutakba. Az orrszívó gyengéden tisztítja a baba orrát, csökkenti a dugulást és könnyíti a légzést. A 2 cserélhető inhalációs fejjel a DuoBaby inhalátor nemcsak az alsó, hanem a felső légúti megbetegedések kezelésére is használhat..

24,990 Ft

A3 Complete inhalátorhoz készlet, Omron

Teljeskörű tartozékszett OMRON A3 Complete kompresszoros inhalátorhoz.A készlet a készüléket magát nem tartalmazza!A csomag tartalma:Inhalátorszett (gyógyszertartó tégely - porlasztást szabályozó gyűrűvel,  elosztó)levegőcsőgyermekmasz (PVC)felnőtt maszk (PVC)orrcsutoraszájcsutora..

9,990 Ft

A3 Complete kompresszoros inhalátor, Omron

Az első 3 az 1-ben állítható kompresszoros inhalátor Az OMRON A3 Complete otthoni használatra kifejlesztett orvosi eszköz. Az inhalációs tetőn található porlasztást szabályozó gyűrű elforgatásával szabályozható az aeroszol szemcse mérete (3 részecskeméret), hogy célzottan, a lehető legtöbb gyógyszer jusson be a kezelt fels..

17,990 Ft

Akkumulátor Bremed BD5200 inhalátor készülékhez

Akkumulátor, Bremed BD5200-as hordozható inhalátorhoz.A csomag csak az akkumulátort tartalmazza, a készüléket nem!..

9,900 Ft

Csúcsáramlásmérő, gyermek tüdőkapacitás mérésére, PF120C, Rossmax

Kompakt, könnyű, hordozhatóHárom-zónás rendszerKönnyen leolvasható számokMérési tartomány: 50 - 400 liter / percMérés ismétlésekor is pontosAlkalmazható eldobható szájcsutorával is (egyedi rendelésre)Gyerekeknek tervezettMoshatóISO 23747:2009 szabványnak megfelelRendelkezik CE tanúsítvánnyal..

2,990 Ft

Inhalátor csomag, Rossmax inhalátor készülékekhez

A Rossmax inhalátor kiegészítő csomag gyors, biztonságos és kényelmes megoldást nyújt minden korosztály számára.A csomag tartalma:Hajlított szájcsutoraÁllítható szeleppel ellátott porlasztó tégely (N1)Levegőszűrő (2 db)Levegőcső (150 cm)Felnőtt és gyermek szájmaszkRossmax állítható szelep technológia (VA)A szabadalmaztatott..

5,990 Ft

Inhalátor szájcsutora, cumi kialakítású, babáknak, Rossmax inhalátorokhoz

Cumi kialakítású.Rossmax NB500, NA100, NE100, NB80, NB60, NH60 inhalátor készülékekhez.Zacskó csomagolva...

2,990 Ft

Inhalátor, babáknak, Aero Spacer gyógyszerbelégző készülék

Nagy hatékonyságú, egyirányú szelep az egyszerű ki-és belégzésért. Univerzális hátrész, bármilyen orvos által felírt kimért dózisú inhalációs adalékkal használható.• Antisztatikus kamra, amely megkönnyíti a gyógyszer egyenletes adagolását és meggátolja, hogy a gyógyszerszemcsék ráragadjanak a kamra falaira • Puha, rug..

5,990 Ft

Inhalátor, babáknak, Babyhaler gyógyszerbelégző készülék, maszkkal

A Babyhaler egy olyan eszköz, amely segíti a kisgyermekeknek az inhalációs gyógyszerek belélegzését. Puha arcmaszkja könnyedén ráhelyezhető a gyermek arcára és szájára. A Babyhaler használata biztosítja, hogy a baba mindig a megfelelő gyógyszeradagot lélegezze be. A Babyhalert a kisgyermekek igényeinek megfelelően fejleszt..

9,990 Ft

Inhalátor, babáknak, OptiChamber gyógyszerbelégző készülék, maszk nélkül

Maszk nélkül! Külön vásárolható hozzá maszk.Toldalék, szelepes előtét tartályNapjainkban a kutatók bebizonyították, hogy a szelepes előtét tartály (toldalék) és a gyógyszeradagoló használata jelentős megkönnyebbülést okozhat az asztmásoknak.Az OptiChamberrel bármely pumpás adagolós gyógyszer (spray formájú) adagolható:pl. b..

4,900 Ft

Inhalátor, gyerekeknek, kompresszoros, kutyás, NI60 Qutie, Rossmax -7%

Inhalátor, gyerekeknek, kompresszoros, kutyás, NI60 Qutie, Rossmax

A Rossmax NI60 egy kutya formájú, kifejezetten gyerekeknek kifejlesztett kompresszoros inhalátor. Hála az aranyos formának, a kutya kezelése egy játék lesz, miközben segít a légúti betegségek kezelésében. Szabadalmaztatott szelep állításával szabályozhatja az aeroszol mennyiségét. Halk és könnyű, zajszintje maximum 55 dB, s..

12,900 Ft 11,990 Ft

Inhalátor, kompresszoros, formatervezett, NH-60, Rossmax

Kompresszoros inhalátor Formatervezési-díj nyertes (2015) Gyermek és felnőtt maszkkal és csutorával MMAD ≤ 2,6 mikron Finomrészecske-dózis (FDP): 75-80% Egységesen finom részecskeméret, hatékony a légúti problémák kezelésében Állítható szelep technológiával (VA) Mini pumpa technológia Csendes, alacsony zajszint ..

11,990 Ft

Inhalátor, kompresszoros, magas működési nyomású, NA-100, Rossmax -17%

Inhalátor, kompresszoros, magas működési nyomású, NA-100, Rossmax

Kompresszoros inhalátor Gyermek és felnőtt maszkkal és csutorával Kompresszor erősített dugattyúval Működési nyomás: 2,96 bar MMAD ≤ 2,2 mikron Finomrészecske-dózis (FDP): 80-85% Egységesen finom részecskeméret Állítható szelep technológiával (VA) Alacsony zajszint Szemcseméret: < 5 mikron Beépített porlasz..

11,990 Ft 9,990 Ft

Inhalátor, kompresszoros, magas működési nyomású, NE-100, Rossmax

Kompresszoros inhalátor Gyermek és felnőtt maszkkal és csutorával 2 az 1-ben tartály a könnyebb tisztításért, gyors és könnyű összeszerelésért Kompresszor erősített dugattyúval MMAD ≤ 2,6 mikron Finomrészecske-dózis (FDP): 80-85% Egységesen finom részecskeméret Szemcseméret: < 5 mikron Beépített porlasztó-sze..

8,990 Ft

Inhalátor, kompresszoros, NB-60, Rossmax

Kompresszoros inhalátor otthoni használatra Rendkívűl csendes és könnyű Gyermek és felnőtt maszkkal és csutorával Mini szivattyú technológiával ( minőségi anyagok és állítható szivattyúval) MMAD ≤ 2,6 mikron Finomrészecske-dózis (FDP): 75-80% Egységesen finom részecskeméret Állítható szelep technológiával (VA) Z..

10,990 Ft

Inhalátor, kompresszoros, NB-80, Rossmax

Kompresszoros inhalátor otthoni használatra Gyermek és felnőtt maszkkal és csutorával Működési nyomás: 0,5 bar MMAD ≤ 2,5 mikron Finomrészecske-dózis (FDP): 80-85% Egységesen finom részecskeméret Állítható szelep technológiával (VA) Zajszint: 53 dB Nagyon alacsony zajszint hangtompítással és rezgés elnyeléssel ..

10,990 Ft

Inhalátor, kompresszoros, professzionális, NB-500, Rossmax -40%

Inhalátor, kompresszoros, professzionális, NB-500, Rossmax

Kompresszoros inhalátor professzionális használatra Gyermek és felnőtt maszkkal és csutorával Intenzív igénybevételre Kompresszor erősített dugattyúval Működési nyomás: 1 bar MMAD ≤ 2,2 mikron Finomrészecske-dózis (FDP): 80-85% Egységesen finom részecskeméret Állítható szelep technológiával (VA) Zajszint: 55 dB..

19,990 Ft 11,990 Ft

Inhalátor, MESH technológiával, NC-300, Rossmax

MESH technológiával Gyermek és felnőtt maszkkal és csutorával MMAD ≤ 4 mikron Finomrészecske-dózis (FDP): 70-75% Porlasztási ráta: ≥ 0,2 ml / perc Egységesen finom részecskeméret, hatékony a légúti problémák kezelésében Szabadalmaztatott MESH technológiával (MESH) Nagyon alacsony zajszint, 40 dB Hordozható ..

28,990 Ft

Inhalátor, ultrahangos, BD5004, Bremed

A Bremed ultrahangos aeroszol terápiás készülék gyógyszerek hatékony belélegzésének segítésére. Megfázás, asztma és felső légúti megbetegedések kezelésére.Bremed inhalátor alkalmas Hörgőtágító gyógyszerek (simaizom görcsoldók, béta receptorok, paraszimpatikus bénítók), gyulladáscsökkentő formakészítmények (steroidok),..

19,990 Ft

Inhalátor, ultrahangos, MicroAIR U100, Omron

Az OMRON új MicroAIR U100 kisméretű, hordozható inhalátora lehetővé teszi a légúti megbetegedésben szenvedőknek, hogy bárhol, bármikor hozzájuthassanak a megfelelő kezeléshez. Az egyedi Mesh technológiának köszönhetően sokkal hatékonyabb és könnyebben használható, mint a tradícionális inhalátorok. Csendes működés, diszkrét..

45,990 Ft

Inhalátor, ultrahangos, USC, MEDISANA

A Medisana ultrahangos aeroszol terápiás készülék gyógyszerek hatékony belélegzésének segítésére. Megfázás, asztma és felső légúti megbetegedések kezelésére. A légutak és tüdő betegségei sokszor hosszan tartóak, fájdalmasak és gyakran korlátozzák a mindennapi életünket. Az időbeni és hatásos terápiák, mint pl. az aeroszol..

26,600 Ft

Kompresszoros inhalátor, NE-C28P, Omron

A készüléket légzőszerv-specialistákkal fejlesztettük az asztma, a krónikus bronchitis, az allergiák és egyéb légzőszervi rendellenességek minél hatékonyabb kezelése érdekében. A kompresszor biztosítja a levegőt az inhalátor számára. A kompresszor segítségével a készülék a felírt gyógyszert könnyedén belélegezhető mikroszko..

17,990 Ft

Kompresszoros inhalátor, NE-C803, Omron

Az NE-C802 továbbfejlesztett változata. Légzőszervi rendellenességek kezeléséhez szükséges gyógyszerek belélegzéséhez készült. Alkalmas gyermekek és a család minden tagjának kezelésére.Hatékony eszköz, magas porlasztási arány és kis szemcseméret jellemzi. Légúti rendellenességek kezelésére fejlesztették tovább, különös teki..

14,980 Ft

Maszk, OptiChamber készülékhez, S-es és M-es méretekben

Az OptiChamber, ProChamber és DynaHaler toldalékok használatának megkönnyítésére szolgáló eszközök S (0 - 18 hónapos korig) és M (1,5 - 6 éves korig) méretben.Jól illeszkedik a különböző gyermek arcokhoz és hatékony légmentes zárást biztosít.A megerősítések biztosítják a maszk tartását, megkönnyítik a segítőnek a légmentes ..

3,700 Ft

Sóinhalátor, Air Wolf

Napjainkban óriási mértékben megnövekedett az allergiás, asztmás és egyéb légúti megbetegedések száma. Környezetünkben ijesztő mértékben és mennyiségben vannak jelen allergiát okozó szennyező anyagok. Ezek a káros, irritáló anyagok allergiás, asztmás légzési nehézségeket okoznak. Ezért is elengedhetetlen..

4,990 Ft

Sóinhalátor, sóbagoly, Air Wolf -17%

Sóinhalátor, sóbagoly, Air Wolf

Napjainkban óriási mértékben megnövekedett az allergiás, asztmás és egyéb légúti megbetegedések száma. Környezetünkben ijesztő mértékben és mennyiségben vannak jelen allergiát okozó szennyező anyagok. Ezek a káros, irritáló anyagok allergiás, asztmás légzési nehézségeket okoznak. Ezért is elengedhetetlen..

5,990 Ft 4,990 Ft