Menü
Kosár

Légzésfigyelő készülékek

A bölcsőhalál mind a mai napig aggodalmat vált ki a szülőkből. A légzésfigyelő segítségének köszönhetően figyelheted a baba megfelelő lélegzését. A készülék jelez, ha ezt nem megfelelően végzi a kisgyermek.

A Baby Control készülék központi egységét a babák környezetéhez jobban illeszkedővé, felhasználóbaráttá alakították. Változott a központi egység mérete, megjelenése, könnyebbé vált az elemcsere, a nagyméretű kijelző segítségével jobban értékelhető a készülék által adott üzenetek tartalma, megjelenítése, így a beállítás, riasztás, elemcsere szükségességének képi és hang információja. A biztonsági rendszer kettős szirénával van ellátva.

Brand: Baby Control Cikkszám: TDDLR-1921220
Baby Control BC-2101 plusz érzékelőlap légzésfigyelő készülékekhezKülön megvásárolható érzékelőlap.Az érzékelőlap nagyméretű (30 x 50 cm). Sokkal nagyobb, mint a legtöbb légzésfigyelőé, ezért az érzékelt felület is nagyobb a kiságyban.Az BabyControl légzésfigyelő készülékhez csatlakoztatható..
9 690 Ft
Brand: Baby Control Cikkszám: TDDLR-1921217
BabyControl BC-2200 légzésfigyelő készülék, 1 érzékelőlappalMegújult a méltán népszerű hazai gyártású légzésfigyelő készülék család! Miben változott?-       A készülék központi egységét formatervezetté, a babák környezetéhez jobban illeszkedővé, felhasználóbar..
25 900 Ft 29 490 Ft
Brand: Baby Control Cikkszám: TDDLR-1910190
   A digitális légzésfigyelő készülék maradéktalanul tudja azokat a különleges szolgáltatásokat, amelyek a Baby Control termékcsaládot jellemzik: digitális mozg&..
42 990 Ft
Brand: Baby Control Cikkszám: TDDLR-1921218
BabyControl BC-2210 légzésfigyelő készülék, 2 érzékelőlappalMegújult a méltán népszerű hazai gyártású légzésfigyelő készülék család! Miben változott?-       A készülék központi egységét formatervezetté, a babák környezetéhez jobban illeszkedővé, felhasználóbar..
32 900 Ft 37 490 Ft
Brand: Baby Control Cikkszám: TDDLR-1921219
BabyControl BC-2230 légzésfigyelő készülék, 3 érzékelőlappalMegújult a méltán népszerű hazai gyártású légzésfigyelő készülék család! Miben változott?-       A készülék központi egységét formatervezetté, a babák környezetéhez jobban illeszkedővé, felhasználóbar..
45 990 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.