Lakásbiztonsági eszközök

Lakásbiztonsági eszközök


Listázás:
Rendezés:

Ajtórács, 64,5 - 102 cm között állítható, Munchkin

Jellemzői:- állítható szélességű ajtórács 64,5-102 cm között- biztonságosan lezárja azokat a területeket, ahova a kicsinek nem szabad mennie- masszív vázszerkezete 4 ponton rögzül az ajtófélfához- fúrással rögzíthető az ajtófélfához vagy falhoz- mindkét irányba nyitható az ajtó- jobb, vagy bal oldalon is lehet a nyitható ré..

14,990 Ft

Becsapódás gátló és kilincsvédő, ajtóra, bézs, ClevaDoor, Clevamama

Biztonságossá teszi az ajtókat és kilincseketVédelem a kilincs csapódásoktól és a kicsi ujjak becsípésétőlMásodpercek alatt felhelyezhető és levehetőTartalom: 1 db ajtó becsapódás gátló, 2 db kilincsvédő.Védelem a kilincs csapódásoktól és a kicsi ujjak becsípésétől. Másodpercek alatt felhelyezhető és levehető.Ajtó becsapódá..

1,990 Ft

Becsapódás gátló, ajtóra, szekrényajtóra, ablakra, Nuvita

Segítségével könnyen magakadályozható, hogy becsapódjon az ajtó!Jellemzők:egyszerűen használható, ragasztás nélkülmegakadályozza, hogy a gyermek odacsukja a kezétablakra és ajtóra is használhatóminden méretű ablakra és ajtóra..

1,090 Ft

Biztonsági ajtórács, Lindam Axis

 Jellemzői: - stabil fém vázszerkezetű biztonsági ajtórács- egy kézzel könnyedén nyitható- vékony kivitelezés- esztétikusan, mégis biztonságosan zár- az ajtófélfához 4 ponton rögzül- telepítéséhez nem kell kifúrni- fixen rögzül a kitámasztásoknál- 2 irányba is nyitható- univerzálisan felhelyezhető a bal és a jobb ..

14,990 Ft

Biztonsági ajtórács, Lindam Deco

- jól illeszkedik az ajtónyílásokba- könnyen használható- erős fém szerkezetű- 4 ponton rögzül az ajtófélfához- mindkét irányba nyitható az ajtó- választható, hogy jobb vagy bal oldalon lesz a nyitható része- rugalmas záródás, és akár egy kézzel nyitható zárral- duplán záró mechanizmus, alul és felül is zárral- fém és fa öt..

19,990 Ft

Biztonsági ajtórács, Lindam Plus Delux

Jellemzői: - segítségükkel fixen zárhatóak a bejáratok- elkerülhetőek vele az otthoni balesetek- lépcsőn nem tud le vagy felmenni- díjnyertes ajtórács- egyszerűen használható technikával nyitható- meg kell nyomni egy gombot és felhúzni a fogantyút- dupla záródása még nagyobb biztonságot ad (fent és lent)- 4 ponton rögz..

14,990 Ft

Biztonsági rács, Munchkin Easy Close

Jellemzői: - erős acél szerkezetű ajtórács- biztonságosan lezárja azokat a területeket, ahol a gyermeket baleset érheti- masszív vázszerkezete 4 ponton rögzül az ajtófélfához- mindkét irányba nyitható az ajtó- úgy szerelhető fel, hogy mindkét oldalon lehet a nyitható része- rugalmas záródás, és akár egy kézzel nyitható..

21,990 Ft

Biztonsági rács, Munchkin Maxi Secure

- stabil acél vázszerkezetű biztonsági ajtórács- egy kézzel könnyedén nyitható- vékony kivitel, esztétikusan, mégis biztonságosan zár- az ajtófélfához 4 ponton rögzül- telepítéséhez nem kell fúrni, fixen rögzül a kitámasztásoknál- 2 irányba is nyitható, ezzel is kényelmessé téve a használatát- univerzálisan felhelyezhető a ..

15,990 Ft

Biztonsági szett, 21 db, Lindam

Jellemzői: - a Lindam biztonsági eszközök nagy segítséget nyújtanak- komplex készlet amely mindenféle baleset kivédésére felkészíti a lakást 21 db-os szett tartalma:- 1db ajtó ütközésgátló- 1 db ajtózár- 4 db sarokvédő- 4 db angol konnektorvédő- 4 db európai konnektorvédő- 1 db retesz- 6 db fiókzár - ajtóra s..

3,990 Ft

Biztonsági szett, 25 db, Munchkin XtraSafe

 Jellemzői: - komplex szett- a lakás biztonságossá tehető a gyermekek számára- többféle biztonsági terméket tartalmaz- a nem kívánt baleseteket elkerüléséhez 25 db-os szett tartalma:- 1 db ajtó becsapódásgátló- 12 db konnektordugó- 4 db sarokvédő- 8 db fiókzár Részletesen:- ajtó becsapódásgátló: megakadá..

4,990 Ft

Cipővédő (lábzsák) megerősített talppal, fehér PP felsőrésszel, kék Pe talppal

Anyag: polipropilén, nem szőtt textil (PP), PP+CPE: felül polipropilén nem szőtt textil és alul polietilén fólia. Jellemzők: gumírozott bokarész, csúszás ellen érdesített talprész. Méret: 17 x 41 cm...

35 Ft

Él és sarokvédő, 4 méteres, kétoldalú ragasztócsíkkal, Clevamama

A szivacs sarokvédő megvédi gyermeked az ütődésétől, sérülésektőlKönnyedén és gyorsan felhelyezhető3 méteres kétoldalú ragasztócsíkkalA Clevamama párnázott védője segít megvédeni gyermekedet az éleknél, sarkoknál történő esés és ütődés hatásaitól. Elnyeli az ütközés erejét és segít megelőzni a komolyabb sérülést. Asztal per..

6,990 Ft

Elsősegély doboz, "B" típusú

Szabványos B elsősegélynyújtó doboz személygépkocsikhoz is, háztartásba is:Az általunk forgalmazott B típusú elsősegély doboz tartalma az 50/2009 (IX.30) KHEM rendelet alapján kerül összeállításra (ez a jogszabály a korábban érvényben lévő közúti járművek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának műszaki feltételeir..

3,400 Ft

Elsősegély készlet, kullancs kiszedővel, Spilly Spoon "JAJ"

A kis táskában minden eszköz megtalálható, melyre szükség lehet utazáskor vagy otthon, ha baleset történik. Az alapvető készlet tartalmaz kézfertőtlenítőt, sebtisztítót, elsősegély gélt, sebtapaszokat, hőmérőt, kullancskiszedőt, gyógyszertárolót és adagoló kanalat is.A Jaj készlet mindig kéznél van, hogy ne legyen még ..

6,490 Ft

Élvédő kandallóra, Clevamama

A szivacs sarokvédő megvédi gyermeked az ütődésektől, sérülésektőlÚjra felhasználhatóKönnyű a rögzítéseTartalmaz: 5 db sarokvédő 46 cm, 2 db sarokvédő XL (megfelel a legtöbb kandallóhoz)A Clevamama kandalló védő segít megóvni gyermekedet a kandalló széleinél történt esés hatásaitól. A párnázott védők elnyelik az esés erejét..

7,990 Ft

Fiókzár, 4 db, Munchkin XtraSafe

- a totyogó babák mellé szükség lesz egy ilyen biztonsági zárszettre- segít, hogy a fiókokat ne tudja a kicsi kihúzni- a gyerek nem fér hozzá számára veszélyes dolgokhoz- nem tudja magára rántani a könnyen mozgó bútordarabokat- kiválóan alkalmas többféle felületre, és egyszerűen rögzíthető- a szülők számára könnyen használh..

1,990 Ft

Kesztyű, háztartási, különböző méretekben

Latex anyagú, púderezettEnnek a terméknek a minimális rendelési mennyisége: 100 db.Az ár egy darabra értendő.Egy dobozban 100 db van.Egyszerhasználatos...

15 Ft

Kesztyű, kollagénes és allantoinos kézvédelemi bevonattal, Nitrilex, különböző méretekben

Púdermentes, magenta színű vizsgálókesztyű kollagén és allantoin bevonattal, a kézen egy olyan védőrétegeket képez, ami olyan mintha kézkrémmel kentük volna be kezünket.Ennek a terméknek a minimális rendelési mennyisége: 100 db.Az ár egy darabra értendő.Egy dobozban 100 db van...

25 Ft

Konnektordugó szett, biztonsági kulccsal, 6 darabos, Nuvita

Biztonságos konnektorvédő, mely megakadályozza az esetleges baleseteket!Jellemzők:könnyen használhatómegakadályozza az esetleges baleseteketkizárólag biztonsági kulccsal távolítható el, ami a szetthez jár..

1,090 Ft

Konnektorvédő, 4 db, Munchkin XtraSafe

- konnektorok lezárására használható biztonsági termék- segítségével a kicsi nem tud a konnektor veszélyes részeihez nyúlni- a zár dupla biztosítással rendelkezik- elzárja a nyílást, és lezárható- nem lehet egy mozdulattal eltávolítani- kis lapos eszközzel fordítható el a zár, pl. egy pénzérmével 4 db / csomag..

990 Ft

Konnektorvédő, Lindam

- a lakás minden elérhető és szabad konnektorába- biztonságos játék a szobában- a szerkezet akár egy érmével könnyen lezárható- egyszerűen feloldható a szülő számára a műanyag védődugó- a műanyag konnektorvédőt, bele kell helyezni az elektromos aljzatba- rá kell zárni egy lapos tárgyal- ha éppen használná a konnektort ugyan..

1,290 Ft

Lakásbiztonsági szett, komplett, 30 darabos, Clevamama

30 db-os komplett biztonsági szettGyors és könnyű felhelyezésMinden olyan eszközt tartalmaz, amivel biztonságosabbá teheti otthonátTartalmaz minden olyan eszközt amivel biztonságosabbá teheti otthonát babájának.A szett 30 db biztonsági eszközt tartalmaz:12 db Konnektor dugó – megakadályozza, hogy a gyermek ujja vagy valamil..

5,990 Ft

Mikró és hűtő zár, Lindam

- egyszerűen rögzíthető biztonsági zár- mikrohullámú sütőre vagy hűtőre találtak ki- segítségével biztonságossá tehető a konyha- dupla biztonsági zárást biztosít- a szülők számára egyszerűen használható 1 db / csomag..

1,290 Ft

Önműködő biztonsági ajtórács, Munchkin

- automatikusan záródó ajtórács- biztonságosan lezárja azokat a területeket, ahova a kicsinek nem szabad mennie- masszív vázszerkezete 4 ponton rögzül az ajtófélfához- nem kell hozzá megfúrni a felületet- mindkét irányba nyitható az ajtó- jobb, vagy bal oldalon lesz a nyitható része- rugalmas záródás, és akár egy kézzel nyi..

17,990 Ft

Otthoni biztonsági szett, Nuvita

A Nuvita biztonsági szettje véd a mindennapos balesetektől, ami a lakásban érheti őket.A szett tartalma:4 db élvédő2 db szekrényzár6 db konektordugó2db hosszú szekrényzárÉrdemes több olyan terméket is beszerezni, melyek megvédik a kicsit az esetleges apróbb balesetektől!Élvédő:- praktikus- élénk színének köszönhetően "veszé..

4,690 Ft

Sarokvédő szett, 4 darabos, Nuvita

Nélkülözhetetlen bababiztonsági termék, az apróbb balesetek elkerülése érdekében!Jellemzők:élénk színű, így "veszély" zónára emlékeztetkülső anyaga puha gumi, minden felületre alkalmasbelső része műanyagkétoldalú ragasztóval, mely nem sérti a bútorokat4 db-os szett..

1,090 Ft

Sarokvédő, bézs, Clevamama

A szivacs sarokvédő megvédi gyermekedet az ütődésektől, sérülésektőlKönnyedén és gyorsan felhelyezhető3 méteres kétoldalú ragasztócsíkkalA Clevamama extra nagy, párnázott sarokvédői segítenek megvédeni gyermekedet az éles saroknál történt esés és ütődés hatásaitól. Elnyeli az ütközés erejét és segít megelőzni a komolyabb sé..

1,690 Ft