Lakásbiztonság

Lakásbiztonság


Listázás:
Rendezés:

Ajtórács, 64,5 - 102 cm között állítható, Munchkin

Jellemzői:- állítható szélességű ajtórács 64,5-102 cm között- biztonságosan lezárja azokat a területeket, ahova a kicsinek nem szabad mennie- masszív vázszerkezete 4 ponton rögzül az ajtófélfához- fúrással rögzíthető az ajtófélfához vagy falhoz- mindkét irányba nyitható az ajtó- jobb, vagy bal oldalon is lehet a nyitható ré..

14,990 Ft

Becsapódás gátló és kilincsvédő, ajtóra, bézs, ClevaDoor, Clevamama

Biztonságossá teszi az ajtókat és kilincseketVédelem a kilincs csapódásoktól és a kicsi ujjak becsípésétőlMásodpercek alatt felhelyezhető és levehetőTartalom: 1 db ajtó becsapódás gátló, 2 db kilincsvédő.Védelem a kilincs csapódásoktól és a kicsi ujjak becsípésétől. Másodpercek alatt felhelyezhető és levehető.Ajtó becsapódá..

1,990 Ft

Becsapódás gátló, ajtóra, szekrényajtóra, ablakra, Nuvita

Segítségével könnyen magakadályozható, hogy becsapódjon az ajtó!Jellemzők:egyszerűen használható, ragasztás nélkülmegakadályozza, hogy a gyermek odacsukja a kezétablakra és ajtóra is használhatóminden méretű ablakra és ajtóra..

1,090 Ft

Biztonsági ajtórács, Lindam Axis

 Jellemzői: - stabil fém vázszerkezetű biztonsági ajtórács- egy kézzel könnyedén nyitható- vékony kivitelezés- esztétikusan, mégis biztonságosan zár- az ajtófélfához 4 ponton rögzül- telepítéséhez nem kell kifúrni- fixen rögzül a kitámasztásoknál- 2 irányba is nyitható- univerzálisan felhelyezhető a bal és a jobb ..

14,990 Ft

Biztonsági ajtórács, Lindam Deco

- jól illeszkedik az ajtónyílásokba- könnyen használható- erős fém szerkezetű- 4 ponton rögzül az ajtófélfához- mindkét irányba nyitható az ajtó- választható, hogy jobb vagy bal oldalon lesz a nyitható része- rugalmas záródás, és akár egy kézzel nyitható zárral- duplán záró mechanizmus, alul és felül is zárral- fém és fa öt..

19,990 Ft

Biztonsági ajtórács, Lindam Plus Delux

Jellemzői: - segítségükkel fixen zárhatóak a bejáratok- elkerülhetőek vele az otthoni balesetek- lépcsőn nem tud le vagy felmenni- díjnyertes ajtórács- egyszerűen használható technikával nyitható- meg kell nyomni egy gombot és felhúzni a fogantyút- dupla záródása még nagyobb biztonságot ad (fent és lent)- 4 ponton rögz..

14,990 Ft

Biztonsági rács, Munchkin Easy Close

Jellemzői: - erős acél szerkezetű ajtórács- biztonságosan lezárja azokat a területeket, ahol a gyermeket baleset érheti- masszív vázszerkezete 4 ponton rögzül az ajtófélfához- mindkét irányba nyitható az ajtó- úgy szerelhető fel, hogy mindkét oldalon lehet a nyitható része- rugalmas záródás, és akár egy kézzel nyitható..

21,990 Ft

Biztonsági rács, Munchkin Maxi Secure

- stabil acél vázszerkezetű biztonsági ajtórács- egy kézzel könnyedén nyitható- vékony kivitel, esztétikusan, mégis biztonságosan zár- az ajtófélfához 4 ponton rögzül- telepítéséhez nem kell fúrni, fixen rögzül a kitámasztásoknál- 2 irányba is nyitható, ezzel is kényelmessé téve a használatát- univerzálisan felhelyezhető a ..

15,990 Ft

Biztonsági szett, 21 db, Lindam

Jellemzői: - a Lindam biztonsági eszközök nagy segítséget nyújtanak- komplex készlet amely mindenféle baleset kivédésére felkészíti a lakást 21 db-os szett tartalma:- 1db ajtó ütközésgátló- 1 db ajtózár- 4 db sarokvédő- 4 db angol konnektorvédő- 4 db európai konnektorvédő- 1 db retesz- 6 db fiókzár - ajtóra s..

3,990 Ft

Biztonsági szett, 25 db, Munchkin XtraSafe

 Jellemzői: - komplex szett- a lakás biztonságossá tehető a gyermekek számára- többféle biztonsági terméket tartalmaz- a nem kívánt baleseteket elkerüléséhez 25 db-os szett tartalma:- 1 db ajtó becsapódásgátló- 12 db konnektordugó- 4 db sarokvédő- 8 db fiókzár Részletesen:- ajtó becsapódásgátló: megakadá..

4,990 Ft

Cipővédő (lábzsák) megerősített talppal, fehér PP felsőrésszel, kék Pe talppal

Anyag: polipropilén, nem szőtt textil (PP), PP+CPE: felül polipropilén nem szőtt textil és alul polietilén fólia. Jellemzők: gumírozott bokarész, csúszás ellen érdesített talprész. Méret: 17 x 41 cm...

35 Ft

Él és sarokvédő, 4 méteres, kétoldalú ragasztócsíkkal, Clevamama

A szivacs sarokvédő megvédi gyermeked az ütődésétől, sérülésektőlKönnyedén és gyorsan felhelyezhető3 méteres kétoldalú ragasztócsíkkalA Clevamama párnázott védője segít megvédeni gyermekedet az éleknél, sarkoknál történő esés és ütődés hatásaitól. Elnyeli az ütközés erejét és segít megelőzni a komolyabb sérülést. Asztal per..

6,990 Ft

Elsősegély doboz, "B" típusú

Szabványos B elsősegélynyújtó doboz személygépkocsikhoz is, háztartásba is:Az általunk forgalmazott B típusú elsősegély doboz tartalma az 50/2009 (IX.30) KHEM rendelet alapján kerül összeállításra (ez a jogszabály a korábban érvényben lévő közúti járművek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának műszaki feltételeir..

3,400 Ft

Elsősegély készlet, kullancs kiszedővel, Spilly Spoon "JAJ"

A kis táskában minden eszköz megtalálható, melyre szükség lehet utazáskor vagy otthon, ha baleset történik. Az alapvető készlet tartalmaz kézfertőtlenítőt, sebtisztítót, elsősegély gélt, sebtapaszokat, hőmérőt, kullancskiszedőt, gyógyszertárolót és adagoló kanalat is.A Jaj készlet mindig kéznél van, hogy ne legyen még ..

6,490 Ft

Élvédő kandallóra, Clevamama

A szivacs sarokvédő megvédi gyermeked az ütődésektől, sérülésektőlÚjra felhasználhatóKönnyű a rögzítéseTartalmaz: 5 db sarokvédő 46 cm, 2 db sarokvédő XL (megfelel a legtöbb kandallóhoz)A Clevamama kandalló védő segít megóvni gyermekedet a kandalló széleinél történt esés hatásaitól. A párnázott védők elnyelik az esés erejét..

7,990 Ft

Fertőtlenítő és folyékony szappan adagoló, automata, érintés nélküli adagolóval

Teljesen automata, érintés nélküli adagolásFolyadékszint-ellenőrző ablakÁllítható adagolásKülönböző állagú folyadékokhoz alkalmasMűködést jelző LED168 x 181 x 311 mm, műanyag..

19,000 Ft

Fiókzár, 4 db, Munchkin XtraSafe

- a totyogó babák mellé szükség lesz egy ilyen biztonsági zárszettre- segít, hogy a fiókokat ne tudja a kicsi kihúzni- a gyerek nem fér hozzá számára veszélyes dolgokhoz- nem tudja magára rántani a könnyen mozgó bútordarabokat- kiválóan alkalmas többféle felületre, és egyszerűen rögzíthető- a szülők számára könnyen használh..

1,990 Ft

Folyékony szappan adagoló (S1), könyökkar nélkül, 1 literes, fehér, Tork

A Tork folyékonyszappan adagoló bármely típusú mosdóhelyiségben alkalmazható, erős igénybevétel esetén is. Az egy literes adagoló könyökkaros változatban is kapható, ami olyan helyeken fontos ahol az extra higiénia rendkívül nagy hangsúlyt kap.Tork Elevation termékcsaládmegbízható, cseppmentes rendszer, biztosítja a higiéni..

8,990 Ft

Folyékony szappan adagoló (S1), könyökkarral, 1 literes, fehér, Tork

A Tork folyékonyszappan adagoló bármely típusú mosdóhelyiségben alkalmazható, erős igénybevétel esetén is. Az egy literes adagoló könyökkaros változatban olyan helyeken fontos ahol az extra higiénia rendkívül nagy hangsúlyt kap.KönyökkarralTork Elevation termékcsaládmegbízható, cseppmentes rendszer, biztosítja a higiéniátna..

9,600 Ft

Folyékony szappan, Extra Hygine, 1 literes, Tork

A Tork Extra Hygiene folyékony szappan rendkívül higiénikus kézmosást tesz lehetővé. Illat- és színezékmentes összetétele kíméletes a bőrhöz, de nem kíméli a baktériumokat. Olyan környezetekbe ajánljuk, ahol gyakran kell kezet mosni, és magas a keresztfertőzés kialakulásának veszélye. Könnyen használható a Tork folyékony- é..

1,950 Ft

Hajtogatott papír, kéztörlő, 4000 db-os, 25 x 23 cm, 1 rétegű, zöld, Tork

A Tork Singlefold kéztörlő gond nélkül teljesíti a kéztörléssel kapcsolatos alapvető elvárásokat, és kiváló az ár/érték aránya. A kéztörlő a Tork Singlefold kéztörlő-adagolóval használható, nagy igénybevételnek kitett környezetben. A laponkénti adagolással csökken a fogyasztás és ennek révén a keletkező hulladékmennyiség.Na..

9,200 Ft

Hengeres papír, kéztörlő, 1150 x 20 cm, 2 rétegű, fehér

2 rétegűRagasztottSzíne: fehérDuda mérete: 6 cmÁtmérő: 19 cmMagasság: 20 cmHossza: 115 mAnyaga: 100% Cell..

900 Ft

Hengeres papír, kéztörlő, 650 x 20 cm, 2 rétegű, fehér

2 rétegűRagasztottSzíne: fehérDuda mérete: 5 cmÁtmérő: 14 cmMagasság: 20 cmHossza: 65 mAnyaga: 80% Cell..

480 Ft

Kesztyű, háztartási, különböző méretekben

Latex anyagú, púderezettEnnek a terméknek a minimális rendelési mennyisége: 100 db.Az ár egy darabra értendő.Egy dobozban 100 db van.Egyszerhasználatos...

15 Ft