Fültokok

Fültokok

Fültokok

Szeretnénk elmenni egy jó koncertre, megnézni egy tűzijátékot vagy ellátogatni a Forma1-re?

Felelősségteljes szülőként sokan döntenek úgy, hogy nem teszik ki gyermeküket ilyen zajártalomnak, ezért inkább lemondanak a hasonló programokról.

Ezen segít a fültok használata, amit kifejezetten gyermekek számára fejlesztettek ki.

Listázás:
Rendezés:

Füldugó gyerekeknek, Pluggies Kids, Alpine

Sajnos minden nyolcadik gyermek füle extra érzékeny a zajra. Ezért fejlesztette ki az Alpine a praktikus Pluggies Kids füldugót, mely különösen a három és tizenkét év közötti korosztálynak ajánlott.Ezek a hallásvédők tompítják a túlzottan hangos környezeti zajokat és megakadályozzák a víz fülbe jutását. A füldugó előny..

4,490 Ft

Hallásvédő fültok csecsemőknek, kétféle színben, Muffy Baby, Alpine

Az Alpine Muffy kifejezetten a kis, érzékeny fülű gyermekeknek lett kifejlesztve. A fültok használható rengeteg zajos helyzetben, többek között bulikon, tűzijátékokon, autó- és motorversenyeken, koncerteken.Jellemzők:- Kifejezetten babáknak- Nincs nyomás a baba fején- 0-18 hónapos korig- minden fejmérethez- 100 gramm- 23dB ..

8,990 Ft

Hallásvédő fültok gyerekeknek, különböző színekben, Edz Kidz

Gyermekek számára kifejlesztett hallásvédő fültok. Használatát 6 hónapos kortól ajánljuk.Mikor viselje gyermekünk a fültokot?- koncerten- hangszeren való gyakorláshoz (pl. dobolás)- tanulás közben (növeli a koncentrációs képességet)- tűzijátékon- autó, motor versenyen- légi bemutatón- egyéb hangos helyszínekenJellemzői:&nbs..

7,490 Ft

Hallásvédő fültok gyerekeknek, különböző színekben, Muffy, Alpine

Az Alpine Muffy kifejezetten a kis, érzékeny fülű gyermekeknek lett kifejlesztve.A fültok használható rengeteg zajos helyzetben, többek között bulikon, tűzijátékokon, autó- és motorversenyeken, koncerteken.A hallásvédő fültok előnyei:• a puha fejpántnak köszönhetően nagyon kényelmes• állítható, így nem növi ki a gyermek• ös..

7,490 Ft