Bébiőrök

Bébiőrök


Listázás:
Rendezés:

Babaőrző monitorral és mozgásérzékelővel, Tommee Tippee

Kisbabáját már nem csak óvó fülei, hanem szemei is védhetik mindentől!A szülőegységen található monitoron nyomon követheti babája minden egyes mozdulatát, akár éjszaka is hiszen a gyermekőrző egység éjjel látó kamerával van felszerelve!hatótávolság 300 mhatótávolság-riasztás módja: akusztikusanhangerősség szabályozóéjszakai..

89,999 Ft

Babaőrző mozgásérzékelővel, közelebb a természeteshez, Tommee Tippee

Ajánlott matracvastagság 3-10 cm (kókuszmatrac esetén is)- Állítható érzékenység: 5 fokozat- hangerősség szabályozó- légzéskimaradás esetén riaszt- Hatótávolság 300 m- Hatótávolság-riasztás módja: akusztikusan- éjszakai fény, működést jelző fény, szobahőmérséklet kijelzés- Jelzés: akusztikus, vizuális- Nincs interferen..

39,999 Ft

Baby monitor, Dect 560, Philips Avent -20%

Baby monitor, Dect 560, Philips Avent

Főbb jellemzői:100%-os megbízható kapcsolat a gyermekévelLED-jelzések, ha az egység csatlakoztatva és a vételi körzeten belül vanHangszintjelző fények a gyermek hangjának érzékelésekorÚjratölthető szülői egység, akár 18 óra üzemidőMiért kivételes ez a monitor?Smart ECO üzemmód, energia megtakarításHőmérséklet érzékelő, hőmé..

36,290 Ft 29,032 Ft

Baby monitor, Dect 570, Philips Avent -20%

Baby monitor, Dect 570, Philips Avent

Főbb jellemzői:100%-os megbízható kapcsolat a gyermekévelLED-jelzések, ha az egység csatlakoztatva és a vételi körzeten belül vanHangszíntjelző fények a gyermek hangjának érzékelésekorÚjratölthető szülői egység, akár 18 óra üzemidőMiért kivételes ez a monitor?Smart ECO üzemmód, energia megtakarításNyugodt éjszaka a szülők r..

43,990 Ft 35,192 Ft

Baby monitor, Dect 580, Philips Avent -20%

Baby monitor, Dect 580, Philips Avent

Főbb jellemzői:100%-os megbízható kapcsolat a gyermekévelLED-jelzések, ha az egység csatlakoztatva és a vételi körzeten belül vanHangszintjelző fények a gyermek hangjának érzékelésekorÚjratölthető szülői egység, akár 18 óra üzemidőMiért kivételes ez a monitor?Fényprojektor- csillagos égbolt segít gyermekének elaludniSmart E..

47,990 Ft 38,392 Ft

Baby monitor, Dect, Philips Avent -20%

Baby monitor, Dect, Philips Avent

A legmegbízhatóbb kapcsolat gyermekévelAz új DECT SCD501/00 babaőrzőnk teljes biztonságot nyújt, hiszen minden fontosfunkciót biztosít, ami egy babaőrzőtől elvárható: a legmegbízhatóbb csatlakozás, kristálytiszta hang és megnyugtató éjszakai fény Önnek és gyermekének.Megbízható technológia• DECT technológia, interferenciame..

20,990 Ft 16,792 Ft

Bébiőr, Angelcare AC110

Kristálytiszta hangátvitel az Angelcare tökéletes minőségű, megbízható bébiőrével.Jellemzői:tiszta hangátvitel (DECT technológia)kétirányú kommunikáció hordozható, tölthető akkumulátoros szülői egységdigitális kijelzőfolyamatos vagy hangra aktiválódó működésbabaszoba hőmérséklet kijelzéséjszakai fényállítható hangérzék..

19,990 Ft

Bébiőr, Jané

- modern kivitelezésű, hordozható bébiőr- nagy hatótávolsággal rendelkezik- nyílt terepen akár 200 méteres távolságban is érzékeli a hangokat- két kapcsolható frekvenciával- interferencia elleni beépítéssel- a szülői egység kisebb- a hangokat rögzíteni is tudja- a készülék jelez, ha alacsony az akkumulátor töltöttségi szint..

17,990 Ft

Bébiőr, különböző színekben, Astro, Chipolino

Praktikus és könnyen használható bébiőr, mely egyik babaszobából sem hiányozhat! Anya harmadik szeme az Astro vezeték nélküli digitális bébiőr!Dizájnos, könnyen kezelhető2,4 Ghz 100 % digitális vezeték nélküli bébiőrAkadálymentes hatótávolság 300 mAdatátvitel módja FHSSVOX funkció (hangra aktiválódik, bekapcsol)Hangerőszabá..

11,990 Ft

Bébiőrző kamera, videós, WiFi-s, 3G / 4G, mobiltelefonnal (Android, iOS), tablettel, számítógéppel, notebookal figyelhető, Nuvita

Rendkívül megbízható WiFi-s bébiőr, 2 irányú kommunikációra is alkalmas.Jellemzői:Megbízható bébiőrBiztonságot nyújtMobiltelefonnal (Android, iOS), tablettel, számítógéppel, notebookal figyelhető a babaInnovatív újdonságInfravörös éjjellátóVOX funkció a baba egységben2 irányú kommunikációVezeték nélküli, WiFi kapcsolattal m..

29,990 Ft

Bébiőrző, Bremed BD 3300

Bébimonitor, bébiőrző, hogy egész nap biztonságban tudja gyermekét.A vezeték nélküli babafigyelő, távbeszélő és hallgató készülék: babamonitor lehetővé teszi a szülő számára, hogy hallja gyermekét akkor is, ha nincs vele egy szobában.A bébiőr teljes szabadságot ad a szülőnek a mozgásra, miközben folyamatos kapcsolatban van ..

14,890 Ft

Bébiőrző, kék színű, Quadryo, Nuvita

Nagyon megbízható bébiőr, mely 16 különböző csatornával rendelkezik!Jellemzői:olasz, modern design (Formatervezés: Maddalena Vantaggi)megbízható, szakértői fejlesztéskönnyen és egyszerűen használható készülékkülön baba és szülői egységgelmindkét egység hordozható1 irányú kommunikációra képesa bébiőr hatótávolsága: 250 m16 k..

15,990 Ft

Bébiőrző, rózsaszín színű, Quadryo, Nuvita

Nagyon megbízható bébiőr, mely 16 különböző csatornával rendelkezik!Jellemzői:olasz, modern design (Formatervezés: Maddalena Vantaggi)megbízható, szakértői fejlesztéskönnyen és egyszerűen használható készülékkülön baba és szülői egységgelmindkét egység hordozható1 irányú kommunikációra képesa bébiőr hatótávolsága: 250 m16 k..

15,990 Ft

Bébiőrző, szürke színű, Quadryo, Nuvita

Nagyon megbízható bébiőr, mely 16 különböző csatornával rendelkezik!Jellemzői:olasz, modern design (Formatervezés: Maddalena Vantaggi)megbízható, szakértői fejlesztéskönnyen és egyszerűen használható készülékkülön baba és szülői egységgelmindkét egység hordozható1 irányú kommunikációra képesa bébiőr hatótávolsága: 250 m16 k..

15,990 Ft

Bébiőrző, tigrises, Joycare

Biztonságot adó kapcsolat babamonitor, bébiőr készülékkel. A vezeték nélküli rádiófrekvenciás bébiőr készülék segítségével, a lakás teljes területén, maximum 100 m-es távolságban, biztonságosan felügyelheti gyermekét.A bébimonitor támogatja a szülői felügyeletet. Ez az apró bébiőrző készülék segít, figyeli a baba minde..

13,000 Ft

Bébiőrző, videós, 3,3"-os kijelzővel, VideoVoice, Nuvita

Rendkívül megbízható bébiőr, 2 irányú kommunikációra is alkalmas.Jellemzői:Megbízható bébiőrBiztonságot nyújtHordozható szülői egység 3,3"-os VGA kijelzővelInfravörös éjjellátóVOX funkció a baba egységben2 irányú kommunikációVezeték nélküliGyors képátvitelLítium akkumulátorral felszerelt.A bébi egység falra vagy bútorra sze..

44,990 Ft

Digitális monitor, Dect, Philips Avent -20%

Digitális monitor, Dect, Philips Avent

Legyen mindig gyermeke közelébenA-FHSS technológia – a biztonságos és személyes megoldás Személyes és biztonságos (A-FHSS)3,5”-es színes kijelző, 2x-es nagyításAltatódalok, éjszakai fény és hőm.Beszéd és rezgő üzemmód Személyes, biztonságos kapcsolat az adaptív FHSS technológiával Az egyedülálló kézibeszélő-párosí..

72,990 Ft 58,392 Ft

Monitor, Dect, Philips Avent -20%

Monitor, Dect, Philips Avent

A legmegbízhatóbb kapcsolat gyermekévelTeljes nyugalom, mialatt a baba alszik 100%-os személyes kapcsolatÉjszakai fény és altatódalokBeszéd funkcióA hangszíntjelző fények jelzik, ha a gyermek hangot ad ki A jelzőfényekről még kikapcsolt hangerőnél is leolvasható a gyerekszoba zajszintje.Mindig tisztában lehet azzal, ho..

34,990 Ft 27,992 Ft