Bababiztonság

Bababiztonság


Listázás:
Rendezés:

Ajtórács, 64,5 - 102 cm között állítható, Munchkin

Jellemzői:- állítható szélességű ajtórács 64,5-102 cm között- biztonságosan lezárja azokat a területeket, ahova a kicsinek nem szabad mennie- masszív vázszerkezete 4 ponton rögzül az ajtófélfához- fúrással rögzíthető az ajtófélfához vagy falhoz- mindkét irányba nyitható az ajtó- jobb, vagy bal oldalon is lehet a nyitható ré..

14,990 Ft

Babaőrző monitorral és mozgásérzékelővel, Tommee Tippee

Kisbabáját már nem csak óvó fülei, hanem szemei is védhetik mindentől!A szülőegységen található monitoron nyomon követheti babája minden egyes mozdulatát, akár éjszaka is hiszen a gyermekőrző egység éjjel látó kamerával van felszerelve!hatótávolság 300 mhatótávolság-riasztás módja: akusztikusanhangerősség szabályozóéjszakai..

89,999 Ft

Babaőrző mozgásérzékelővel, közelebb a természeteshez, Tommee Tippee

Ajánlott matracvastagság 3-10 cm (kókuszmatrac esetén is)- Állítható érzékenység: 5 fokozat- hangerősség szabályozó- légzéskimaradás esetén riaszt- Hatótávolság 300 m- Hatótávolság-riasztás módja: akusztikusan- éjszakai fény, működést jelző fény, szobahőmérséklet kijelzés- Jelzés: akusztikus, vizuális- Nincs interferen..

39,999 Ft

Baby monitor, Dect, Philips Avent -20%

Baby monitor, Dect, Philips Avent

A legmegbízhatóbb kapcsolat gyermekévelAz új DECT SCD501/00 babaőrzőnk teljes biztonságot nyújt, hiszen minden fontosfunkciót biztosít, ami egy babaőrzőtől elvárható: a legmegbízhatóbb csatlakozás, kristálytiszta hang és megnyugtató éjszakai fény Önnek és gyermekének.Megbízható technológia• DECT technológia, interferenciame..

20,990 Ft 16,792 Ft

Bébiőr, Angelcare AC110

Kristálytiszta hangátvitel az Angelcare tökéletes minőségű, megbízható bébiőrével.Jellemzői:tiszta hangátvitel (DECT technológia)kétirányú kommunikáció hordozható, tölthető akkumulátoros szülői egységdigitális kijelzőfolyamatos vagy hangra aktiválódó működésbabaszoba hőmérséklet kijelzéséjszakai fényállítható hangérzék..

19,990 Ft

Bébiőr, Jané

- modern kivitelezésű, hordozható bébiőr- nagy hatótávolsággal rendelkezik- nyílt terepen akár 200 méteres távolságban is érzékeli a hangokat- két kapcsolható frekvenciával- interferencia elleni beépítéssel- a szülői egység kisebb- a hangokat rögzíteni is tudja- a készülék jelez, ha alacsony az akkumulátor töltöttségi szint..

17,990 Ft

Bébiőr, különböző színekben, Astro, Chipolino

Praktikus és könnyen használható bébiőr, mely egyik babaszobából sem hiányozhat! Anya harmadik szeme az Astro vezeték nélküli digitális bébiőr!Dizájnos, könnyen kezelhető2,4 Ghz 100 % digitális vezeték nélküli bébiőrAkadálymentes hatótávolság 300 mAdatátvitel módja FHSSVOX funkció (hangra aktiválódik, bekapcsol)Hangerőszabá..

11,990 Ft

Bébiőrző kamera, videós, WiFi-s, 3G / 4G, mobiltelefonnal (Android, iOS), tablettel, számítógéppel, notebookal figyelhető, Nuvita

Rendkívül megbízható WiFi-s bébiőr, 2 irányú kommunikációra is alkalmas.Jellemzői:Megbízható bébiőrBiztonságot nyújtMobiltelefonnal (Android, iOS), tablettel, számítógéppel, notebookal figyelhető a babaInnovatív újdonságInfravörös éjjellátóVOX funkció a baba egységben2 irányú kommunikációVezeték nélküli, WiFi kapcsolattal m..

29,990 Ft

Bébiőrző, Bremed BD 3300

Bébimonitor, bébiőrző, hogy egész nap biztonságban tudja gyermekét.A vezeték nélküli babafigyelő, távbeszélő és hallgató készülék: babamonitor lehetővé teszi a szülő számára, hogy hallja gyermekét akkor is, ha nincs vele egy szobában.A bébiőr teljes szabadságot ad a szülőnek a mozgásra, miközben folyamatos kapcsolatban van ..

14,890 Ft

Bébiőrző, kék színű, Quadryo, Nuvita

Nagyon megbízható bébiőr, mely 16 különböző csatornával rendelkezik!Jellemzői:olasz, modern design (Formatervezés: Maddalena Vantaggi)megbízható, szakértői fejlesztéskönnyen és egyszerűen használható készülékkülön baba és szülői egységgelmindkét egység hordozható1 irányú kommunikációra képesa bébiőr hatótávolsága: 250 m16 k..

15,990 Ft

Bébiőrző, rózsaszín színű, Quadryo, Nuvita

Nagyon megbízható bébiőr, mely 16 különböző csatornával rendelkezik!Jellemzői:olasz, modern design (Formatervezés: Maddalena Vantaggi)megbízható, szakértői fejlesztéskönnyen és egyszerűen használható készülékkülön baba és szülői egységgelmindkét egység hordozható1 irányú kommunikációra képesa bébiőr hatótávolsága: 250 m16 k..

15,990 Ft

Bébiőrző, szürke színű, Quadryo, Nuvita

Nagyon megbízható bébiőr, mely 16 különböző csatornával rendelkezik!Jellemzői:olasz, modern design (Formatervezés: Maddalena Vantaggi)megbízható, szakértői fejlesztéskönnyen és egyszerűen használható készülékkülön baba és szülői egységgelmindkét egység hordozható1 irányú kommunikációra képesa bébiőr hatótávolsága: 250 m16 k..

15,990 Ft

Bébiőrző, tigrises, Joycare

Biztonságot adó kapcsolat babamonitor, bébiőr készülékkel. A vezeték nélküli rádiófrekvenciás bébiőr készülék segítségével, a lakás teljes területén, maximum 100 m-es távolságban, biztonságosan felügyelheti gyermekét.A bébimonitor támogatja a szülői felügyeletet. Ez az apró bébiőrző készülék segít, figyeli a baba minde..

13,000 Ft

Bébiőrző, videós, 3,3"-os kijelzővel, VideoVoice, Nuvita

Rendkívül megbízható bébiőr, 2 irányú kommunikációra is alkalmas.Jellemzői:Megbízható bébiőrBiztonságot nyújtHordozható szülői egység 3,3"-os VGA kijelzővelInfravörös éjjellátóVOX funkció a baba egységben2 irányú kommunikációVezeték nélküliGyors képátvitelLítium akkumulátorral felszerelt.A bébi egység falra vagy bútorra sze..

44,990 Ft

Becsapódás gátló és kilincsvédő, ajtóra, bézs, ClevaDoor, Clevamama

Biztonságossá teszi az ajtókat és kilincseketVédelem a kilincs csapódásoktól és a kicsi ujjak becsípésétőlMásodpercek alatt felhelyezhető és levehetőTartalom: 1 db ajtó becsapódás gátló, 2 db kilincsvédő.Védelem a kilincs csapódásoktól és a kicsi ujjak becsípésétől. Másodpercek alatt felhelyezhető és levehető.Ajtó becsapódá..

1,990 Ft

Becsapódás gátló, ajtóra, szekrényajtóra, ablakra, Nuvita

Segítségével könnyen magakadályozható, hogy becsapódjon az ajtó!Jellemzők:egyszerűen használható, ragasztás nélkülmegakadályozza, hogy a gyermek odacsukja a kezétablakra és ajtóra is használhatóminden méretű ablakra és ajtóra..

1,090 Ft

Biztonsági (sürgősségi) olló

Vészhelyzetben alkalmazandó sokcélú sürgősségi ollóRozsdamentes acélbólBiztonsági öv, ruha átvágásáraSík üvegfelület betöréséreTokban..

21,000 Ft

Biztonsági ajtórács, Lindam Axis

 Jellemzői: - stabil fém vázszerkezetű biztonsági ajtórács- egy kézzel könnyedén nyitható- vékony kivitelezés- esztétikusan, mégis biztonságosan zár- az ajtófélfához 4 ponton rögzül- telepítéséhez nem kell kifúrni- fixen rögzül a kitámasztásoknál- 2 irányba is nyitható- univerzálisan felhelyezhető a bal és a jobb ..

14,990 Ft

Biztonsági ajtórács, Lindam Deco

- jól illeszkedik az ajtónyílásokba- könnyen használható- erős fém szerkezetű- 4 ponton rögzül az ajtófélfához- mindkét irányba nyitható az ajtó- választható, hogy jobb vagy bal oldalon lesz a nyitható része- rugalmas záródás, és akár egy kézzel nyitható zárral- duplán záró mechanizmus, alul és felül is zárral- fém és fa öt..

19,990 Ft

Biztonsági ajtórács, Lindam Plus Delux

Jellemzői: - segítségükkel fixen zárhatóak a bejáratok- elkerülhetőek vele az otthoni balesetek- lépcsőn nem tud le vagy felmenni- díjnyertes ajtórács- egyszerűen használható technikával nyitható- meg kell nyomni egy gombot és felhúzni a fogantyút- dupla záródása még nagyobb biztonságot ad (fent és lent)- 4 ponton rögz..

14,990 Ft

Biztonsági rács, Munchkin Easy Close

Jellemzői: - erős acél szerkezetű ajtórács- biztonságosan lezárja azokat a területeket, ahol a gyermeket baleset érheti- masszív vázszerkezete 4 ponton rögzül az ajtófélfához- mindkét irányba nyitható az ajtó- úgy szerelhető fel, hogy mindkét oldalon lehet a nyitható része- rugalmas záródás, és akár egy kézzel nyitható..

21,990 Ft

Biztonsági rács, Munchkin Maxi Secure

- stabil acél vázszerkezetű biztonsági ajtórács- egy kézzel könnyedén nyitható- vékony kivitel, esztétikusan, mégis biztonságosan zár- az ajtófélfához 4 ponton rögzül- telepítéséhez nem kell fúrni, fixen rögzül a kitámasztásoknál- 2 irányba is nyitható, ezzel is kényelmessé téve a használatát- univerzálisan felhelyezhető a ..

15,990 Ft

Biztonsági szett, 21 db, Lindam

Jellemzői: - a Lindam biztonsági eszközök nagy segítséget nyújtanak- komplex készlet amely mindenféle baleset kivédésére felkészíti a lakást 21 db-os szett tartalma:- 1db ajtó ütközésgátló- 1 db ajtózár- 4 db sarokvédő- 4 db angol konnektorvédő- 4 db európai konnektorvédő- 1 db retesz- 6 db fiókzár - ajtóra s..

3,990 Ft

Biztonsági szett, 25 db, Munchkin XtraSafe

 Jellemzői: - komplex szett- a lakás biztonságossá tehető a gyermekek számára- többféle biztonsági terméket tartalmaz- a nem kívánt baleseteket elkerüléséhez 25 db-os szett tartalma:- 1 db ajtó becsapódásgátló- 12 db konnektordugó- 4 db sarokvédő- 8 db fiókzár Részletesen:- ajtó becsapódásgátló: megakadá..

4,990 Ft

Cipővédő (lábzsák) megerősített talppal, fehér PP felsőrésszel, kék Pe talppal

Anyag: polipropilén, nem szőtt textil (PP), PP+CPE: felül polipropilén nem szőtt textil és alul polietilén fólia. Jellemzők: gumírozott bokarész, csúszás ellen érdesített talprész. Méret: 17 x 41 cm...

35 Ft

Csecsemő újraélesztési modell, CPR tanbábu

Ez a CPR tanbábu egyszerhasználatos légút / tüdő / védőálarc rendszert tartalmaz (külön is vásárolható), melyet nem szükséges tisztítani, fertőtleníteni vagy szétszerelni.Sajátosságai:Élethűen emelkedő mellkasAnatómiai támpontok, mint például a szegycsont, mellkasváz és a szegycsont mögötti barázda.Mérete: 66 x 20,3 x 20,3 ..

59,000 Ft

Defibrillátor készülék, HeartSave, gyerekeknek és felnőtteknek, üzembe helyezéssel, oktatással, Primedic

Gyermek esetén gyermekelektródával, gyermek üzemmódban használható!Felnőtt esetén felnőtt elektródával, normál üzemmódban használható!A használatba vételhez oktatás szükséges, amelyet tartalmaz a készülék vételára.Kötelező időszakos felülvizsgálat: 1 évente!A defibrillátor készülék tulajdonságai:Félautomata defibrillátor ké..

490,000 Ft