Bababiztonság

Bababiztonság


Listázás:
Rendezés:

Babaőrző monitorral és mozgásérzékelővel, Tommee Tippee

Kisbabáját már nem csak óvó fülei, hanem szemei is védhetik mindentől!A szülőegységen található monitoron nyomon követheti babája minden egyes mozdulatát, akár éjszaka is hiszen a gyermekőrző egység éjjel látó kamerával van felszerelve!hatótávolság 300 mhatótávolság-riasztás módja: akusztikusanhangerősség szabályozóéjszakai..

89,999 Ft

Babaőrző mozgásérzékelővel, közelebb a természeteshez, Tommee Tippee

Ajánlott matracvastagság 3-10 cm (kókuszmatrac esetén is)- Állítható érzékenység: 5 fokozat- hangerősség szabályozó- légzéskimaradás esetén riaszt- Hatótávolság 300 m- Hatótávolság-riasztás módja: akusztikusan- éjszakai fény, működést jelző fény, szobahőmérséklet kijelzés- Jelzés: akusztikus, vizuális- Nincs interferen..

39,999 Ft

Bébiőr, Angelcare AC420

- 864 MHz- hangra bekapcsoló hangtovábbítás- 8 csatorna- éjszakai fény- mikrofon érzékenység állítható (4 szint)- alacsony elemfeszültség jelző- elemes és hálózatos üzemmód (áramkimaradás  esetén automatikusan elemes üzemmódba kapcsol)- színes-kijelzős LCD képernyő- gyerekszoba-hőmérséklet kijelző- hangszintet jelző ik..

18,490 Ft

Bébiőr, Jané

- modern kivitelezésű, hordozható bébiőr- nagy hatótávolsággal rendelkezik- nyílt terepen akár 200 méteres távolságban is érzékeli a hangokat- két kapcsolható frekvenciával- interferencia elleni beépítéssel- a szülői egység kisebb- a hangokat rögzíteni is tudja- a készülék jelez, ha alacsony az akkumulátor töltöttségi szint..

17,990 Ft

Bébiőrző kamera, videós, WiFi-s, 3G / 4G, mobiltelefonnal (Android, iOS), tablettel, számítógéppel, notebookal figyelhető, Nuvita

Rendkívül megbízható WiFi-s bébiőr, 2 irányú kommunikációra is alkalmas.Jellemzői:Megbízható bébiőrBiztonságot nyújtMobiltelefonnal (Android, iOS), tablettel, számítógéppel, notebookal figyelhető a babaInnovatív újdonságInfravörös éjjellátóVOX funkció a baba egységben2 irányú kommunikációVezeték nélküli, WiFi kapcsolattal m..

29,990 Ft

Bébiőrző, Bremed BD 3300

Bébimonitor, bébiőrző, hogy egész nap biztonságban tudja gyermekét.A vezeték nélküli babafigyelő, távbeszélő és hallgató készülék: babamonitor lehetővé teszi a szülő számára, hogy hallja gyermekét akkor is, ha nincs vele egy szobában.A bébiőr teljes szabadságot ad a szülőnek a mozgásra, miközben folyamatos kapcsolatban van ..

14,890 Ft

Bébiőrző, kék színű, Quadryo, Nuvita

Nagyon megbízható bébiőr, mely 16 különböző csatornával rendelkezik!Jellemzői:olasz, modern design (Formatervezés: Maddalena Vantaggi)megbízható, szakértői fejlesztéskönnyen és egyszerűen használható készülékkülön baba és szülői egységgelmindkét egység hordozható1 irányú kommunikációra képesa bébiőr hatótávolsága: 250 m16 k..

15,990 Ft

Bébiőrző, rózsaszín színű, Quadryo, Nuvita

Nagyon megbízható bébiőr, mely 16 különböző csatornával rendelkezik!Jellemzői:olasz, modern design (Formatervezés: Maddalena Vantaggi)megbízható, szakértői fejlesztéskönnyen és egyszerűen használható készülékkülön baba és szülői egységgelmindkét egység hordozható1 irányú kommunikációra képesa bébiőr hatótávolsága: 250 m16 k..

15,990 Ft

Bébiőrző, szürke színű, Quadryo, Nuvita

Nagyon megbízható bébiőr, mely 16 különböző csatornával rendelkezik!Jellemzői:olasz, modern design (Formatervezés: Maddalena Vantaggi)megbízható, szakértői fejlesztéskönnyen és egyszerűen használható készülékkülön baba és szülői egységgelmindkét egység hordozható1 irányú kommunikációra képesa bébiőr hatótávolsága: 250 m16 k..

15,990 Ft

Bébiőrző, tigrises, Joycare

Biztonságot adó kapcsolat babamonitor, bébiőr készülékkel. A vezeték nélküli rádiófrekvenciás bébiőr készülék segítségével, a lakás teljes területén, maximum 100 m-es távolságban, biztonságosan felügyelheti gyermekét.A bébimonitor támogatja a szülői felügyeletet. Ez az apró bébiőrző készülék segít, figyeli a baba minde..

13,000 Ft

Bébiőrző, videós, 3,3"-os kijelzővel, VideoVoice, Nuvita

Rendkívül megbízható bébiőr, 2 irányú kommunikációra is alkalmas.Jellemzői:Megbízható bébiőrBiztonságot nyújtHordozható szülői egység 3,3"-os VGA kijelzővelInfravörös éjjellátóVOX funkció a baba egységben2 irányú kommunikációVezeték nélküliGyors képátvitelLítium akkumulátorral felszerelt.A bébi egység falra vagy bútorra sze..

44,990 Ft

Becsapódás gátló és kilincsvédő, ajtóra, bézs, ClevaDoor, Clevamama

Biztonságossá teszi az ajtókat és kilincseketVédelem a kilincs csapódásoktól és a kicsi ujjak becsípésétőlMásodpercek alatt felhelyezhető és levehetőTartalom: 1 db ajtó becsapódás gátló, 2 db kilincsvédő.Védelem a kilincs csapódásoktól és a kicsi ujjak becsípésétől. Másodpercek alatt felhelyezhető és levehető.Ajtó becsapódá..

1,990 Ft

Becsapódás gátló, ajtóra, szekrényajtóra, ablakra, Nuvita

Segítségével könnyen magakadályozható, hogy becsapódjon az ajtó!Jellemzők:egyszerűen használható, ragasztás nélkülmegakadályozza, hogy a gyermek odacsukja a kezétablakra és ajtóra is használhatóminden méretű ablakra és ajtóra..

1,090 Ft

Biztonsági (sürgősségi) olló

Vészhelyzetben alkalmazandó sokcélú sürgősségi ollóRozsdamentes acélbólBiztonsági öv, ruha átvágásáraSík üvegfelület betöréséreTokban..

21,000 Ft

Biztonsági ajtórács, Lindam Deco

- jól illeszkedik az ajtónyílásokba- könnyen használható- erős fém szerkezetű- 4 ponton rögzül az ajtófélfához- mindkét irányba nyitható az ajtó- választható, hogy jobb vagy bal oldalon lesz a nyitható része- rugalmas záródás, és akár egy kézzel nyitható zárral- duplán záró mechanizmus, alul és felül is zárral- fém és fa öt..

19,990 Ft

Biztonsági ajtórács, Lindam Plus Delux

Jellemzői: - segítségükkel fixen zárhatóak a bejáratok- elkerülhetőek vele az otthoni balesetek- lépcsőn nem tud le vagy felmenni- díjnyertes ajtórács- egyszerűen használható technikával nyitható- meg kell nyomni egy gombot és felhúzni a fogantyút- dupla záródása még nagyobb biztonságot ad (fent és lent)- 4 ponton rögz..

14,990 Ft

Biztonsági rács, Munchkin Easy Close

Jellemzői: - erős acél szerkezetű ajtórács- biztonságosan lezárja azokat a területeket, ahol a gyermeket baleset érheti- masszív vázszerkezete 4 ponton rögzül az ajtófélfához- mindkét irányba nyitható az ajtó- úgy szerelhető fel, hogy mindkét oldalon lehet a nyitható része- rugalmas záródás, és akár egy kézzel nyitható..

21,990 Ft

Biztonsági rács, Munchkin Maxi Secure

- stabil acél vázszerkezetű biztonsági ajtórács- egy kézzel könnyedén nyitható- vékony kivitel, esztétikusan, mégis biztonságosan zár- az ajtófélfához 4 ponton rögzül- telepítéséhez nem kell fúrni, fixen rögzül a kitámasztásoknál- 2 irányba is nyitható, ezzel is kényelmessé téve a használatát- univerzálisan felhelyezhető a ..

15,990 Ft

Biztonsági szett, 21 db, Lindam

Jellemzői: - a Lindam biztonsági eszközök nagy segítséget nyújtanak- komplex készlet amely mindenféle baleset kivédésére felkészíti a lakást 21 db-os szett tartalma:- 1db ajtó ütközésgátló- 1 db ajtózár- 4 db sarokvédő- 4 db angol konnektorvédő- 4 db európai konnektorvédő- 1 db retesz- 6 db fiókzár - ajtóra s..

3,990 Ft

Biztonsági szett, 25 db, Munchkin XtraSafe

 Jellemzői: - komplex szett- a lakás biztonságossá tehető a gyermekek számára- többféle biztonsági terméket tartalmaz- a nem kívánt baleseteket elkerüléséhez 25 db-os szett tartalma:- 1 db ajtó becsapódásgátló- 12 db konnektordugó- 4 db sarokvédő- 8 db fiókzár Részletesen:- ajtó becsapódásgátló: megakadá..

4,990 Ft

Csecsemő újraélesztési modell, CPR tanbábu

Ez a CPR tanbábu egyszerhasználatos légút / tüdő / védőálarc rendszert tartalmaz (külön is vásárolható), melyet nem szükséges tisztítani, fertőtleníteni vagy szétszerelni.Sajátosságai:Élethűen emelkedő mellkasAnatómiai támpontok, mint például a szegycsont, mellkasváz és a szegycsont mögötti barázda.Mérete: 66 x 20,3 x 20,3 ..

59,000 Ft

Defibrillátor készülék, HeartSave, gyerekeknek és felnőtteknek, üzembe helyezéssel, oktatással, Primedic

Gyermek esetén gyermekelektródával, gyermek üzemmódban használható!Felnőtt esetén felnőtt elektródával, normál üzemmódban használható!A használatba vételhez oktatás szükséges, amelyet tartalmaz a készülék vételára.Kötelező időszakos felülvizsgálat: 1 évente!A defibrillátor készülék tulajdonságai:Félautomata defibrillátor ké..

490,000 Ft

Digitális monitor, Philips Avent

Legyen mindig gyermeke közelébenA-FHSS technológia – a biztonságos és személyes megoldás Személyes és biztonságos (A-FHSS)3,5”-es színes kijelző, 2x-es nagyításAltatódalok, éjszakai fény és hőm.Beszéd és rezgő üzemmód Személyes, biztonságos kapcsolat az adaptív FHSS technológiával Az egyedülálló kézibeszélő-párosí..

72,990 Ft

Él és sarokvédő, 4 méteres, kétoldalú ragasztócsíkkal, Clevamama

A szivacs sarokvédő megvédi gyermeked az ütődésétől, sérülésektőlKönnyedén és gyorsan felhelyezhető3 méteres kétoldalú ragasztócsíkkalA Clevamama párnázott védője segít megvédeni gyermekedet az éleknél, sarkoknál történő esés és ütődés hatásaitól. Elnyeli az ütközés erejét és segít megelőzni a komolyabb sérülést. Asztal per..

6,990 Ft

Elem, Primedic HeartSave PAD defibrillátor készülékhez

LiMnO2, 15 V, 2 Ah, 3 éves élettartam.Monitorozás időtartama: 15 óra.Nem tölthető! Lemerülését követően cserélni kell!..

75,000 Ft