Törlőkendők

Törlőkendők


Listázás:
Rendezés:

Baba nedves törlőkendő 72db, Sebamed

Gyors és gyengéd tisztítás otthon vagy útközben.Amikor a baba megszületik, a bőre még nem rendelkezik a természetes savvédő köpennyel, ezért fontos az egészséges bőr pH értékével megegyező kémhatású nedves törlőkendő használata.Tulajdonságok:Parabén-, szappan-, színezék-, alkohol-, ásványi olaj-, szilikonmentesEnyhe krémes ..

1,861 Ft

Happy E-vitamin&Allantoin babatörlőkendő 64 db-os Bella Baby

Nedves törlőkendő bőrregeneráló hatású E-vitaminnal. Magas allantoin-tartalmának köszönhetően hámképző, gyulladáscsökkentő hatású. Kíméletesen, irritációk nélkül tisztítja a bababőrt. Illatanyag- és alkoholmentes. Praktikus, visszazárható csomagolása a nedvességet kitűnően megőrzi. ..

490 Ft

Happy Milk&Honey babatörlőkendő 64 db-os Bella Baby

A Bella Baby Happy Milk&Honey nedves törlőkendő természetes mézkivonat- és tejprotein-tartalmának köszönhetően táplálja a bababőrt, és gyengéd tisztítást tesz lehetővé. Praktikus visszazárható csomagolása a nedvességet kitűnően megőrzi...

338 Ft

Happy Sensitive babatörlőkendő 56 db-os Bella Baby

A Bella Baby Happy Sensitive babatörlőkendőt a különösen érzékeny bababőr tisztításra ajánljuk. A teljes testfelületen biztonsággal alkalmazható a hidratáló és gyulladáscsökkentő hatásáról is ismert Aloe vera értékes tulajdonságainak köszönhetően. Praktikus visszazárható csomagolása a nedvességet kitűnően megőrzi. Illatanya..

390 Ft

Happy Silk&Cotton babatörlőkendő 64 db-os Bella Baby

Nedves törlőkendő, ami értékes selyemprotein-tartalmának köszönhetően megfelelően hidratálja és táplálja a bababőrt, pamut összetételével igazán puha érintést jelent.Praktikus, visszazárható csomagolása a nedvességet kitűnően megőrzi...

338 Ft