Fürdőjátékok

Fürdőjátékok


Listázás:
Rendezés:
Buborékfújó (elemes) - Pingvin, Munchkin Nincs készleten

Buborékfújó (elemes) - Pingvin, Munchkin

Szuper szórakoztató játék a fürdőszobába ez az önműködő buborékfújó pingvin!Jellemzői:  aranyos pingvin figura buborékfújással szórakoztatja a gyerekeket 10 motorikusan mozgó pálcikája körbe forog folyamatosan fújja a buborékokat a pingvin tapadókoronggal falra szerelhető a talpán is megál..

5,990 Ft

Fürdőjáték - Farm (4db), Munchkin

A farm állataival igazán mókás lesz az esti fürdőzés!Jellemzőik:  négy aranyos állatkával (csirke, bárány, tehén és disznó) az esti fürdetéshez törhetetlen anyagból vannak megtölthetők vízzel fejlesztik a gyermek kézügyességét, fantáziáját élénk színű formák a kis kezekre méretezhető&..

2,890 Ft

Fürdőjáték - Csempelemosó pingvinek, Munchkin

Szuper fürdőjáték, ami remek mókát varázsol a fürdőszobai takarításból.Jellemzői:   fürdés közben használható csempelemosófürdés közbeni buborékok és pára eltüntethető a csempérőlszivacsos és kefe végekkel ellátottfejlesztik a szem-, és kézügyességeta kicsik segíthetnek is és játék gyanánt is tökéletesa gyerekek n..

1,890 Ft

Fürdőjáték - Cupcake Squirts / muffinok (4db), Munchkin

Szuper édes fürdőjáték muffin formákkal.Jellemzői:  négy muffin formával (vanília, eper, csokoládé és fehér krém) mókás lesz az esti fürdetés ideje törhetetlen anyagból vannak megtölthetők vízzel. fejlesztik a gyermek kézügyességét, fantáziáját élénk színű formák kis kezekben is ..

2,890 Ft

Fürdőjáték - Falls / Tapadókorongos poharak, Munchkin

Négy darab vödör, amikkel láncreakciót is készíthetünk pancsolás közben a gyermek készségeit fejlesztve.Jellemzői:    négy darab színes vödör tökéletes játék fürdés közben az első vödörbe önthető a víz alul malomszerűen távozik újra és újra beleöntheti a vizet a gyermek az elsőbe kivá..

3,490 Ft

Fürdőjáték - Farm (8db), Munchkin

Nyolc darabos fürdőjáték a farm állataival a Munchkin szuper minőségi játékkínálatából!Jellemzői:  nyolc állatkával (tyúk, szamár, malac, tehén, béka, borjú, bagoly és csibe) az esti fürdetés idejéhez törhetetlen anyagból vannak megtölthetők vízzel fejlesztik a gyermek kézügyességét, fantáziájá..

4,590 Ft

Fürdőjáték - Float & Play Bubbles / Játékbuborékok (2db), Munchkin

Szuper készségfejlesztő játék, ami fürdés közben forog, csörög, érdekes a kisbabák számára.Jellemzői: kettő darab átlátszó gömböt tartalmazfényvisszaverő apróságok, golyók találhatóaka vízben forog, a gyermek kezében csillog és csörögfejleszti a gyermek készségeitleköti a gyermek figyelmét fürdetés közbena gyermek könn..

2,490 Ft

Fürdőjáték - Fürdőkréta (5db), Munchkin

A fürdőkréta a kedvence lesz a kis Picassoknak fürdés közben! Jellemzői: öt darab színes fürdőkréta a csempén használhatóa rajz könnyen lemosható szivaccsal, nedves kendővelcsempére, porcelánra és egyéb, sima felületre is fogelősegíti a színek tanulásátfejleszti a kézügyességet, fantáziát5 darab színes krétát tart..

1,890 Ft

Fürdőjáték - Hatch / Kiskacsa tojásban, vegyes színek, Munchkin

Aranyos kiskacsa egy szétszedhető tojásban!Jellemzői:  megnevetteti a gyermeket a tojás kettő darabra szedhető a tojásból bújik kis a kiskacsa szuper móka fürdés közben mindhárom darab elég nagy nem jelent veszélyt a kicsik számára a tojás könnyen szétszedhető a gyermek egyedül i..

2,390 Ft

Fürdőjáték - Hearts / Szív alakú poharak (5db), Munchkin

5 szívecske formájú pohár, amivel vidáman játszhat a gyermek pancsolás közben. Jellemzői: multifunkciós fürdőjáték6 hónapos kortólaz alja lyukacsos5 szám van ráírvamindegyik szívecske más színűa poharak illeszkednek egymásba - nem foglal sok helyetszélük lekerekített, nem tudnak sérülést okozni  Nem tart..

2,590 Ft

Fürdőjáték - Hernyó, Munchkin

Szuper készségfejlesztő játék a pancsolás mellé.Jellemzői:  7 db színes, különböző méretű tálka egymásban is elhelyezhető, egymás alá pakolható hernyót formáz a vödröcskék alja változatos, valamelyik zárt, valamelyik lyukacsos fejleszti a gyermek kreativitását és kézügyességét számok és sz..

1,990 Ft

Fürdőjáték - kacsák, Munchkin

Jellemzői:- szórakoztató játék- 3 db kiskacsa- fiús vagy lányos kivitel- spricceli a vizet- gyerek kezekre méretezveBPA mentes1 éves kortól ajánlott...

2,890 Ft

Fürdőjáték - Labda vegyes színekben, Munchkin

Tökéletes első fürdőjáték, ami a vízen lebeg, a padlón pedig gurul.Jellemzői:  fürdőlabda, aminek a teteje lyukas az alja pedig zárt csörgő elemekkel felszerelt ösztönzi a gyermeket a játékra színes, vidám játék felhívja magára a figyelmet locsolni is tudjuk vele fürdetés közben ..

2,890 Ft

Fürdőjáték - Lazy Buoys / Pingvin és fóka, Munchkin

5 darabos fürdőjáték szett, amivel a gyermekek mókásan tölthetik az esti pancsi idejét.Jellemzői:  kettő darab kisállat figura lyukas hassal kettő darab kis tálka, aminek az alja lyukacsos szetthez tartozik még egy darab malomkerékkel ellátott tálka vicces, színes, strapabíró műanyagból készült ..

2,890 Ft

Fürdőjáték - Little boat train / Kishajók (3db), Munchkin

Szuper játék a kis kalózoknak. Jellemzői: vidám, színes hajók, amik lebegnek a vízenösszekötve őket kis vonatot építhetünk belőlüka mókás arcok a hajók elején megnevettetik a kicsiketa kis hajók meg vannak számozva, ami segíti a tanulásta lekerekített formák nem okoznak sérüléstélénk színeka hajók teteje lyukas, í..

1,190 Ft

Fürdőjáték - Ocean, Munchkin

 Jellemzői:- tengeri állatokat mintáz- 4 db figura- élénk színek- gyerek kezekbe illő méret- spricceli a vizet- minőségi anyagok 100%-ban BPA mentes! 1 éves kortól ajánlot..

2,590 Ft

Fürdőjáték - School of Fish / Halacskák csónakban, Munchkin

Az egyik legjobb új termék díját nyerte el 2015-ben a Cribsie Awards-on, ami a legjobb termékeket, szolgáltatásokat és weboldalakat díjazza a baba és gyermek kategóriában!Jellemzői:   kisiskolás halacskák indulnak a suliba sárga, csónak iskolabuszukban szórakoztató pancsoló játék minőségi anyagból&n..

2,990 Ft

Fürdőjáték - Scooper Hooper / Kosárlabda, Munchkin

Szuper aktivizáló játék, amivel gyorsan elrepül az esti fürdési idő.Jellemzői:  Munchkin fürdőjáték a csempére tapasztható fürdőjáték kosárlabda háló aktivizálja a gyermekeket a 3db gumilabdával egyszerre több gyermek is játszhat a labdák spriccelős játék funkciót is betöltenek fejleszti a..

2,990 Ft

Fürdőjáték - Sea squirts / tengeri állatok, Munchkin

Pancsolóidő a tenger színes állatkáival!Jellemzői:   5 db állatka (delfin, teknős, rák, pelikán, polip) mókás lesz az esti fürdetés ideje törhetetlen anyagból vannak megtölthetők vízzel fejleszti a kézügyességet, fantáziát élénk színű formák a kis kezekben is könnyen tartható&nbs..

2,790 Ft

Fürdőjáték - Star Fountain / Csillag alakú szükőkút - vegyes színek, Munchkin -5%

Fürdőjáték - Star Fountain / Csillag alakú szükőkút - vegyes színek, Munchkin

A Munchkin lehozta a csillagokat az égről, hogy a gyermek álmai fürdés közben is teljesülhessenek!Jellemzői:  csillag alakú szökőkút a gyermek kellemesen eljátszhat fürdés közben a játék lebeg a vízen az orrán lyukak találhatóak, amin keresztül a víz felfelé távozik szökőkutat imitál spric..

4,190 Ft 3,990 Ft

Fürdőjáték - Tug Along Boat / Hajós kaland túra, Munchkin

Szuper, 4 db-os hajós fürdőjáték szett, mely már 1 éves kortól használható.Jellemzői:4 db-os fürdőjáték szettbiztonságos, festékmentes termék1 éves kortólfejleszti a gyermek kreativitását, fantáziáját lapátkerekekkel ellátva, két kis utassala mentőcsónak ugyancsak vízkiöntő funkciót is betölthet..

4,890 Ft

Fürdőjáték - Undersea Explorer/tengeralattjáró, Munchkin

Vidám, sárga tengeralattjáró, ami buborékokat ad ki játék közben.Jellemzői:  a Munchkin tengeralattjárója minőségi szórakozást nyújt a sárga játék a víz alá merülve buborékokat fúj ki magából garantáltan megnevetteti a babát a víz alatt forog, nagyméretű, de könnyű súlyú könnyedén a kis kezeibe..

2,890 Ft

Fürdőjáték - vízi kosár, Munchkin

Spriccelős játék, amivel a kis kosarasok a vízben is gyakorolhatnak!Jellemzői:  a 3 darab figurával a gyerekek spriccelhetik a vizet a kis hálós kosár a falra rögzíthető a gyerekek játékosan gyakorolhatnak vidám, színes szett minőségi, fejlesztő fürdőjáték a kis figurák szórakoztatják a gy..

4,890 Ft

Fürdőjáték - Waterpede / Hernyócska, Munchkin

Öt darabból álló szett, amivel az esti fürdetési idő igazán szórakoztató lesz!Jellemzői:  öt darabból álló színes hernyó pancsolás, fürdés közben az első vödörbe önthető a víz különböző csörgő és malomszerű kupakokba folyik át kiváló minőségű anyagból készült a gyermek könnyedén a kezében ..

2,890 Ft

Fürdőjáték - Waterway / Vízi kaland, Munchkin

Igazi kaland a babáknak pancsolás közben a Munchkin segítségével!Jellemzői:  több darabból álló színes játékkészlet pancsolás, fürdés közben a tetején lévő vödrörbe önthető a víz, ami alul távozik kiváló minőségű anyagból készült vidám, színes és csörgő hangokat ad ki garantált lesz a szór..

2,990 Ft

Fürdőjáték - Wind Up Swimming Pinguin / Úszó pingvin, Munchkin

A Munchkin úszó pingvinje a legmókásabb fürdőjáték a repertoárban!1Jellemzői: kék színű, úszószemüveges pingvinszuper szórakozást nyújtfürdés közben használhatóAlakja és mérete révén könnyen a kezében tarthatjafejleszti a finommotoros kézmozgásta gyermek egyedül is használhatja 9 hónapos kortól ajánlott!..

2,490 Ft

Fürdőjáték tároló sarokba - kék vagy pink, Munchkin

A fürdőszobai sarokba több ponton is rögzíthető fürdőjáték tároló, ami segít a szülőknek a fürdés utáni rend kialakításában.Jellemzői:  minőségi segítség a mindennapok káoszában praktikus fürdőjáték tároló a sarokban helyezhetünk el, tapadókorongokkal több ponton is rögzítve segíti a rend megta..

3,990 Ft

Fürdőkacsa hőérzékelővel, Munchkin

Kiváló játék a babának és segítség a szülőknek, hogy ellenőrizhessék a fürdővíz hőmérsékletét.Jellemzői:a kisbabák bőre érzékenyfontos, hogy ellenőrizzük a fürdővíz hőmérsékletétegyszerű használat: tegyük a vízbe, majd pár pillanat múlva vegyük kia kacsa talpán a HOT, azaz meleg felirat jelenik meghőérzékelőként és fürdőját..

1,290 Ft