Csúszásgátlók

Csúszásgátlók


Listázás:
Rendezés:

Csúszásgátló és térdelőpárna, búvár mintás, Clevamama

Biztonságosabb fürdetésIdeális két gyermek fürdetéséhez isCsúszásmentes, könnyű és gyorsan száradCsúszásmentes, könnyű és gyorsan szárad. Úgy tervezték, hogy megóvja a babát és kisgyermeket a kádban való csúszkálástól. A párnázott csúszásgátlón tapadókorongok vannak, melyek biztosan a helyén tartják a kádban a síkos felület..

6,490 Ft

Csúszásgátló és térdelőpárna, Clevamama

Tartalmaz egy térdelő párnát, ezért a fürdetés könnyebb lesz számodra isPuha és gyorsan száradó anyagMosógépben moshatóCsúszásmentes, könnyű és gyorsan szárad. Úgy tervezték, hogy megóvja a babát és kisgyermeket a kádban való csúszkálástól. A párnázott csúszásgátlón tapadókorongok vannak, melyek biztosan a helyén tartják a ..

5,990 Ft

Csúszásgátló zuhanyzóba, búvár mintás, 53 x 53 cm, Clevamama

Biztonságosabb fürdetésCsúszásmentes, könnyű és gyorsan száradVidám és színesCsúszásmentes, könnyű és gyorsan szárad. Úgy tervezték, hogy megóvja a kisgyermeket a zuhanyzóban való csúszkálástól. A párnázott csúszásgátlón tapadókorongok vannak, melyek biztosan a helyén tartják a zuhanyzóban a síkos felületen is.Méret: 53 × 5..

4,190 Ft

Csúszásgátló, fürdőkádba, 78 x 38 cm

Fürdőkádba, vagy zuhanytálcába.Megakadályozza az elcsúszást a kádban, zuhanytálcában.Anyaga: PVCA csúszásgátló mérete: 78 x 38 cm.Súlya: 550 gTapadókorongokkal tapad a sima felületre...

2,490 Ft

Fürdető párna, Lorelli -10%

Fürdető párna, Lorelli

Jellemzői:A víz fölött tartja a baba fejét, ezzel könnyebbé teszi a fürdetést.Praktikus és kényelmes, gyorsan szárad.Anyaga puha. ..

890 Ft 801 Ft

Gyermek fellépő, step stool, hippo/farm, Lorelli

Jellemzői:Csúszásmentes felülettel a talpán és a tetején.A WC-t és a mosdókagylót egyszerűen eléri a gyermek.A gyermek nem tud vele felborulni.Egyszerűen lemosható, könnyen tisztán tartható.Teherbírása 100 kg.Méret: 40 cm x 25 cm...

2,690 Ft

Kapaszkodó rúd, vákuumos, 30 cm

Segítséget nyújt a fürdőszobai biztonságos mozgásban.A vákuumos kapaszkodó rúdról:Biztonságos fogásSzerszámok nélkül felhelyezhetőVákuumos30 cm hosszú..

3,990 Ft

Kapaszkodó, fürdőkádra szerelhető

Fürdőkádra szerelhető kapaszkodóSegítséget nyújt a ki-és beszállásban, felülésbenBiztonságos fogásPraktikus, kis helyigénySzerszámok nélkül felhelyezhető..

12,990 Ft